Gyengült a forint hétfő este.

Gyengült a forint hétfő kora estére a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Az euró árfolyama a reggel hétkor jegyzett 406 forintról 409 forintra nőtt 18 órára, napközben 403,89 forint és 411,94 forint között mozgott.

Az euró árfolyama az elmúlt 52 hétben 346,64 forint és 417,03 forint között volt.

A svájci frank árfolyama 408,75 forintról 414,06 forintra nőtt, a dollár jegyzése pedig 399,98 forintról 405,79 forintra emelkedett.

Az euró dollárárfolyama a reggeli 1,0150 dollárról 1,0080 dollárra süllyedt.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: a hülyéknek mindíg kell egy csomó bünbak,örömködhetsz,van belöle böven...
csak úgy....
@KisTehen: ne tettesd a hülyét,hol volt nektek gazdaságotok?
polgarb
@KisTehen: A három millió marha országában milyen gazdaságról beszélsz te Isten barma!
amortizáltok
car a gazdságpolitikánk? viktorovics akkor most merre megyünk tönkre nem előre azt csak mondogattad és ez lett ja hát ha neked ez nem hátra akkor jön majd más helyetted is.
Eladott Ország
Az egykori milpengő után jönni fog Orbánék milforintja is, amiből 1 doboznyi gyufát se tudunk venni.
pbs.twimg.com/media/EqA7oKRXcAMwsLA?format=jpg&name=small
kereső
Itt a válasz a poltitkai nyilatkozatra-és előzményére. Bizalmi válság van!!!
Jozefina
Le kell cserélni pengőre, vagy valami jól hangzatos vaspénzre!!!
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:06 ♣ A forint a világ harmadik legrosszabbul teljesítő valutája volt az elmúlt három hónapban, csak az 50 százalékot zuhanó török líra és a chilei peso teljesített rosszabbul. Zimbabwei dollár, euró árfolyama erősebb mint a forinté. Lassan a Vietnámi dong is erősebb lesz. Szinte nincs olyan valuta ami gyengébb a forintnál. Magyarország előre megy! Előre megy a csőd felé, ez Orbán Viki. Ha eurónk lenne akkor a jegybank alapítványain keresztül nem tudnának milliárdokat ellopni…
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275291639_292369293009161_8502952580209067461_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=FMTujeMEdCkAX-z9Tj3&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8PJWkW8t8p9Ngtw4EgHhk-InAOdp5HKgoigVe11dxIBA&oe=62D2E2B7
Eladott Ország
" Dicső kormányunk saját magát ejtette csapdába, ebből már nem lehet szabadulni. Úgy tűnik, ők sem nagyon lelnek kiutat, ezért aztán elkezdték a riogatást a csordában támadó migránsokkal, akik üveggolyókkal dobálják a határőröket, de a jó kormány mindenképpen meg fogja védeni tőlük az ő imádott népét. Nem tudom, mennyire fog működni ez a leporolt csodafegyver. Annyi mindennel riogatta már a rezsim ezt az országot, hogy szerintem immunisak lettek sokan. Márpedig alapvető cél, hogy kezdjünk rettegni, mert aki az életét félti, az nem foglalkozik azzal, hogy drága az élelmiszer, szar az oktatás, nincs háziorvos, fél évig kell várni egy szakorvosi vizsgálatra. Orbán megint a túlélési ösztönre apellál – és persze ehhez kell a gyűlölet folyamatos szítása is -, de hogy ez mire lesz elég, az alighanem még az idén ki fog derülni. Valószínűleg nem a Nézőpont felméréséből."
Aki Én
@KisTehen: @ómió: Két ilyen buta suttyó balfaszt, mint ti.
amortizáltok
mehetünk forintot szedni ? azt irják megin esik,viszek egy zsákot neki aztán majd esik még holnap meg utána is.
ómió
@Eladott Ország: De legalább gratuláltál már hozzá Gyuri gazdi efftársatoknak!? El ne múlaszd! Vajda Zoltán "szoci" efftársad már megtette! Te se maradj le "erről az efftársi dicsőségről"! Mindazonáltal tessék, ám, a "Zorbánra" hazudni!
ómió
@Aki Én: Ott a vigyorgóban fektedben már mindenkit annak látsz!?
Rockxy
hátmer nem kevernek hozzá forintjavító szert.
nézmeg a lekvárosbuktát, abba ottan van a lisztjavítószer.
és nem esik.
Eladott Ország
@ómió: ma, 13:40 ♦ A román cigányod az országot padlóra b*szta és játékpénzt csinált a forintból. Börtönben fog megrohadni a bandájával/szektájával együtt! Érdekes mindenki hülye csak a fidesz a helikopter! Arra vagy büszke, hogy az ország Európa Bangledese lett a qrva anyádba, te elmebeteg barom!
Nessy
@ómió: Az Isten áldjon meg! Jelenleg 2022-- írunk, amikor a forint éppen a 410 Ft/ euró szintre süllyedt, az államadósság épp a duplája a 2010. évinek, az infláció a legmagasabb a régióban, sőt az Unióban. Ki is a miniszterelnök, melyik párt a kormányzó párt 2010 óta? Mi köze ennek ma már Gyurcsányhoz??
Eladott Ország
A dagadt bűnöző cigány állandó vétója és a nyugati világ felé történő beszólások meghozták az "eredményt",de a legszomorúbb az, hogy a felcsúti rohadt bunkóra nincs a vezetők közül egy normális ember, aki rászolna az elmebeteg baromra, hogy most már menjen a büdös p*csába és álljon félre mondjon le és takarodjon a közéletből! Az országot járatta le ez a rohadt dagadt bűnöző és politikai prostituált cigány, szégyen lett a világban magyarnak lenne miatta! Börtönben rohadjon meg élete végéig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.