Nehéz helyzetben van az, aki a hivatalos, az állam által a sajtónak biztosított forrásokból próbál tájékozódni.

Az MTI ugyanis egy szót nem említ a tüntetésről, a hozzá kapcsolódó Fotóbankban pedig szintén nem található fénykép arról, hogy bármi rendkívüli történne a fővárosban.

Ezzel párhuzamosan a Kossuth-téren 10:00-kor kezdődő tüntetés résztvevői a délelőtt folyamán átvonultak a Margit hídhoz, majd lezárták azt. A rendőrök dél előtt pár perccel értek ki a helyszínre, és az ellenállás abbahagyására szólították fel a résztvevőket. 

A súlyos milliárdokból fenntartott MTI egyáltalán nem tudósít a tüntetésről

Fotó: Korsós András

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hülyemagyar maffiahívőket csak felzaklatná ha a maffiatévé tudósítana a tüntetésről, ezért úgy döntöttek, inkább kussolnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
amiről nem adnak hirt az náluk nincs is na milyenné lett a világunk
Béla333
A hülyemagyar maffiahívőket csak felzaklatná ha a maffiatévé tudósítana a tüntetésről, ezért úgy döntöttek, inkább kussolnak.
Yeromos
Lassan itt lesz a KOMMUNISTA DIKTATÚRA. Most már csak azt kell bevezeti, hogy aki beszél róla azt el kell tünttni. ORBÁNISZTÁN 2022.
vitriol
Még mindig jobb, ha nem tudósít valamiről az mti, mintha hazugságokat terjeszt róla!
orsos vendel
SZERINTEM CSAK ARAMKIMARADAS VOLT...ROHADT orsos !!!
kisfalud
A Kádár rendszerben is csak a Hifitól tudtuk meg mi történt Pusztavacson...
Egyébként is ez nem tüntetés, hanem összejöttek néhányan a kellemes időben az utcán beszélgetni, ahogy Ukrajnát sem orosz támadás érte, hanem baráti látogatáson vannak ott az oroszok, aztán a buliban véletlenül eltört néhány pohár és tányér...
Nessy
Az olvasóik legfeljebb majd váratlanul szembesülnek a módosított járatokkal! Megérdemli, aki mást is olvashatna! Bivalybürgözdöt meg nem érinti! Legfeljebb, ha nem lesz aki valamit megjavítson a faluba, max. svarcba!
szegfue
@Nessy: Pontosan! Eddig a KATA-val "fehéritették" a gazdaságot, mostantól meg ujra szürke és fekete lesz!:(
Nessy
@szegfue: Már ahol meg tudják oldani! Ahol nem, ott szív a plebsz!
Pági
Akkor menjen oda más tv csatorna. Nehogy az ország semmit se tudjon arról, hogy mi zajlik.
szegfue
Most olvastam Nacsa Lőrint felszólalását a KATA törvény módositásának ügyében: "2006. június 10-én Gyurcsány Ferenc az országos érdekegyeztető tanácson közölte, hogy 50 nappal később a háztartásoknak 30 százalékkal emeli a gáz árát és 14 százalékkal a villamosenergia árát. Közölte azt is, hogy az EVA kulcsát 10 százalékkal emeli. Hol volt akkor Ön?"
Komolyan mondom ez a Fidesz nem normális!!! Mi köze a mostani KATA módositáshoz a 16 évvel ezelőtti dolognak?!
szegfue
@Nessy: 15:01 Tapasztalatom szerint a kisvállalkozók nem igazán kerülnek "zsirosabb" munkák közelébe, mert azt a nemzeti gázszerelő és a haveri kör kapja meg. Igy marad a lakossági szolgáltatás, ahol gyakorlatilag mostantól ujra nem ad majd számlát. Amikor különböző szakembereket kerestem, akkor már az első telefonbeszélgetéskor közölte, hogy számlát tud adni, tehát szerintem javult a morál, de most vélhetően visszalépünk:(
Nessy
@szegfue: Minden bizonnyal! Majd lesznek viszont lelkes feljelentők szokás szerint! Verje meg őket a jeges eső! Nem hiszem, hogy a nyugdíjas gázszerelő helyett találok valakit emberi áron, hogy ősszel átnézze a konvektort és bekapcsolja. Hiszen a kiszállás tízezernél kezdődik! Telik a fenemód megemelt nyugdíjból majd arra ia!
fergeteg
A kisvállalkozó ott bassza át a lakosságot ahol tudja.
S a kormány mindig őket támogatta.
balos
@fergeteg: Nicsak!te is kisvállalkozó vagy,hogy ezt tudod?Szerintem aki ma itthon becsületesen dolgozik azt benyelik a fideSSes támogatott "kis-halak"!Mert a ner kíméletlenül lecsap!
szegfue
@Nessy: Azt hiszem, hogy ez még csak a "süllyedés" kezdete a KATA-val... Gyakorlatilag nincs is az életünknek olyan területe, ahol nem igy adóztak volna, tehát még annak az árunak, vagy szolgáltatásnak az ára is növekedni fog, amire még álmunkban sem gondoltunk... aztán O.V. majd "leveszi az ársapkát" is...
Eladott Ország
@Shikari: ma, 15:39 ☻ A KATA átszabása “nyerteseinek” gondolt taxisokat nem hatotta meg a többi e formában adózók kinyírását eredményező törvénymódosítás híre. Érdekképviseletük 24 órán belül korrekciót kér a kormánytól. Azt szeretnék, hogy emeljék meg az áfahatárt is 12 millióról legalább 14-15 millióra. Még nincs vége a KATA "átb*szásnak"
Ne örülj fidsz genya!
ómió
Megteszi helyette az "efftársi különítmény"! Akár "társadalmi munkában" is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.