A világ egyik legellentmondásosabb megítélésű modern vallásáról írt könyvet 90 nap a szcientológusok közt címmel Klenk-Sipos Rita és Szilvási Endre. A több évtizedes médiatapasztalattal rendelkező újságírók riportkönyvsorozatának legújabb része titokban készült két és fél éven át, mely idő alatt elképesztő és megrázó tapasztalatokat gyűjtöttek.

Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"A világ egyik legellentmondásosabb megítélésű modern vallásáról írt könyvet"
Már jó pár éve én is olvastam egy könyvet erről az "egyházról". Ez nem vallás, hanem szélhámosság! Aki vallásos, az katolikus, református, meg egyéb, történelmi egyház tagja - az ilyenekkel nincs is semmi baj.
Baker
@vacsi: De, a vallással baj van! A HIT az, amivel nincsen gond.
vacsi
@Baker: Ehhez így nem tudok hozzászólni: nem vagyok vallásos, és nem hiszek Istenben sem. De a történelmi egyházak nem nyúlják le a hívek vagyonát, nem szedik el a pénzét, házát, ha tudnak, segítenek - szociális foglalkoztatók meg egyebek, sőt, a családunkban is volt olyan gyerek, aki 10 évesen árván maradt, és az egyház taníttatta, tanár lett (persze, még a háború előtt). Mindez erre a szcientológia egyházra nem jellemző.
Baker
@vacsi: Nem nyúlják le?! A legnagyobb tolvajbanda a katolikus egyház!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.