Parragh László, az MKIK elnöke épp a Klubrádiónak adott interjút, amelyben a kata szigorítása mellett érvelt, amikor az autója ütközött egy másik járművel.

Interjú közben karambolozott Parragh László

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke beszédet mond a 2018-as szakmák Európa-bajnoksága záróünnepségén a Papp László Budapest Sportarénában 2018. szeptember 29-én. A kétévente megrendezett EuroSkills versenyen a kontinens legfelkészültebb fiatal szakemberei versenyeznek egymással az Európa legjobbja címért. A szeptember 26. és 28. közötti budapesti döntőn 28 ország 600 versenyzője mérte össze tudását 37 szakmában 500 szakértő és zsűritag előtt. A magyar csapat versenyzői 26 szakmában indultak.

A volán mögött nem a kamarai elnök ült. Rövid időre bizonytalanná vált, folytatódhat-e az interjú, de a Parragh Lászlóval folytatott beszélgetésből az derült ki, nem történt komolyabb baleset – írják a Klubrádió honlapján.

Az ütközés miatt az interjúban tartott szünetért Paragh elnézést kért, de nem részletezte az eset körülményeit.

A Klubrádiónak adott interjúban azzal kapcsolatban, hogy a felső százezret és a nagyvállalkozókat hasonló terhelés nem éri, sőt, osztalékot is fel lehet venni 15 százalékos adóval, és vissza nem térítendő állami támogatásokat is kapnak, Parragh úgy reagált, hogy

nagy hibának tartaná, ha úgy adóztatna a kormány, hogy elijeszti a befektetőket.

A katás adózóknak szerinte nincs okuk pánikra, visszatérhetnek az alkalmazotti státuszba, vagy más adózási formába.

Hangsúlyozta, nem azt javasolták a kormánynak, hogy így szigorítson a katán, ők a havi 50 ezer forintos befizetendő adó mértékének emelését tartották célravezetőnek.

Címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás: Klubrádió

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem kívánok neki rosszat, de igazán otthagyhatta volna a fogát. Ritka pofátlan, cinikus gazember.
balos
@Macskaszem: 1 fideSS csinovnyiktol ez telik!
evacica
Mi a Manó Mit látok! Parragh bocskaiban! Röhögnöm kell ez is úgy néz ki mint Schmitt Palika!És milyen jól táplált a lelkem! Érdekes, hogy ebben a kormányban milyen sok a túl táplált alak! Gondolom ne a minimál bérből vagy pedagógusi fizetésből tengetik nehéz napjaikat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.