Macron szerint Európának fel kell készülnie az orosz gázellátás teljes leállására.

Oroszország legújabb háborús fegyverére egész Európának fel kell készülnieMikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

Emmanuel Macron francia elnök szerint Oroszország „háborús fegyverként” használja a gázt, ezért a franciáknak és Európának is fel kell készülnie az orosz gázellátás teljes leállására – írja az MTI.

Oroszország az energiát, az élelmiszerellátást háborús fegyverként használja

– mondta csütörtökön a köztársasági elnök a francia nemzeti ünnepen az országos televíziós csatornáknak adott élő interjúban az ukrajnai háborúnak az energiaellátásra gyakorolt hatásairól feltett kérdésre.

Fel kell készülnünk egy olyan forgatókönyvre, amely szerint teljesen le kell mondanunk az orosz gázról.

„Az elmúlt napok igazi változása, és szerintem erről túl keveset beszéltünk, az az orosz döntés, hogy elkezdték elzárni a gázt. Hibrid háborúban vagyunk. És ez nem a szankcióink következménye” – vélte Emmanuel Macron.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Szerintem az emberek zömének nem is lesz ez baj, mert úgysem fogják tudni fizetni jövő hónaptól, és akkor kikapcsolják...
justhpeter
@rokker33: Putyinnak megmarad a gáz és eltűnik a bevétel Mit csinál a gázzal ? Lufot fúj vele ? Honnan pótolja a kiesett bevételt ? Miből fog fejleszteni, mert a nyugattól fejlett technológiát pénzért sem kapni.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Akár úgy is lehet fogalmazni, ugyanis 2014-ben úgy a francia mint az angol a német a lengyel és még kitudja ki benne volt az ukránok felbujtásában és a helyi oroszok ellen indított tisztogató háborúban...csak ez valamiért te nem tudod, hanem csak a salátapropagandát nyomod mint süket az ajtót.
jesz
@division: nem kapcsol ki senki semmit...

Ha csak a jele mutatkozna, az embrek kaszát, kapát ragadnak...

Figyeld meg, megoldják, csak ne bukjanak (tudom is a megoldást: soha nem látott méretű(összegű) IMF segélyt vesznek fel, lázadás kilőve)
kotos
Nem unalmas már? Az EU nem akar venni az oroszoktól gázt, aztán sír, hogy esetleg nem akar nekik eladni az oroszok gázt. Akkor minden rendben, az lett amit akart. Minek ezen ennyit ...
ómió
Csak nem "kiembargóztátok magatoknak", sőt, lehet, hogy még nekünk is, efftársak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.