Posztolt is róla egy fotót. 

„Ezek után hülye az, aki a Fidesznek egy szavát is elhiszi” – Márki-Zay is megjelent a csütörtöki tüntetésenMárki-Zay Péter/Facebook

Száz nap alatt kiderült, hogy minden, amit a Fidesz mondott, hazugság. Orbán Viktor hazugságok sorával nyerte meg a választást.

Pártállástól függetlenül, még a tisztességes fideszesek is egyetértenek azzal, hogy nem lehet így egy ilyet bevezetni.

Ezek után hülye az, aki a Fidesznek egy szavát is elhiszi

– írja legújabb posztjában az egykori ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje. Ehhez egy fotót is posztolt, amelyen a tüntetésen szerepel.

Ha ezt nem tudjuk eljuttatni minden emberhez, akkor a következő választásokat is hazugságokkal fogják megnyerni.

Ha tanulunk ebből az elmúlt 100 napból, akkor van esély arra, hogy az ellenzék választást nyerjen

– vélekedik Márki-Zay, aki az MKKP által szervezett tüntetésen jelent meg az Erzsébet hídon. Az eseményről készült élő videónk ide kattintva érhető el.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pegero: Azt ugye tudod, hogy a gázt meg a villanyt neked is ki kell fizetned, a többiről már nem is szólva? Engem nem zavar, remélem téged sem, viszont megnézném majd az első számlák után az emberek arcát. Vegyünk egy nyugdíjast, 40 ezer forintos havi gázszámlával, ami elvileg most majd 170 ezer lesz. Vajon mit fog tudni csinálni? Mert ha kiszámolom a 144 köbméter feletti többletet 900 akárhánnyal megszorozva, ennyi jön ki. Ez azért ebben a formában szerinted sem fog menni gondolom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Dr. Proktor: Elmebajod már az a "szint", amikor Maki efftársadról se tudod, ki ő!?
karma1
@Gazella: Eleg bator volt mz/x, hogy ilyet mondott a fideszesekkel parolazo politikusokra! Mintha nem pont o kezdte volt a felajanlkozasaval
vitriol
"Ezek után hülye az, aki a fidesznek egy szavát is elhiszi!" - Már "EZEK ELŐTT IS AZ VOLT!", mert orbán 2002.ben kimutatta a foga fehérjét, tehát 20 évet elvesztegettek a magyarok!
division
@csak úgy...: Sok mindent beláttam, másként látok mint eddig, ez tény. Ez sok mindennek köszönhető, de főleg annak, hogy nem voltam soha bérkommentelő. Már nem csak azt nézem, hogy nekem miként változik az életem, hanem sok olyan embernek is nézem, akik nem lump elemek, és megéltek eddig tisztességgel a munkájukból, nevelték tisztességgel a gyerekeiket, de ez most komoly veszélybe kerülhet. Nem hat meg az a kitartó kb. 10 ember itt a propin sem, akik megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant továbbra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.