Így már a parlamentben sem ő vezeti a pártot.

Helyére Lukács László Györgyöt választotta meg a párt parlamenti képviselőcsoportja pénteken, írják egy közleményben.

Leváltották Jakab Pétert a frakcióvezetői posztjáról – szerinte a Fidesz kérésére

Fotó: PETER KOHALMI / AFP

Az általános frakcióvezető-helyettes Brenner Koloman, a frakcióvezető-helyettes Sas Zoltán lett. A párt azt írja, köszönik Jakab Péter eddigi munkáját, és „tevékenységére képviselőcsoportunkban továbbra is számítunk”.

Maga Jakab minderre úgy reagált a Facebookon,

„a Jobbik ma leváltott a parlamenti frakció éléről, teljesítve a Fidesz vágyát. Ti azonban ne aggódjatok. Az igazság kimondásához, a kormányellenes küzdelemhez nincs szükségem titulusokra. Csak rátok! Hogy a Jobbik merre tart, nem tudom. Egy biztos: én maradok a nép pártján!”


Jakab júniusban mondott le a Jobbik pártelnökségéről a párton belüli belharcok miatt, de a frakcióvezetői posztját akkor megtartotta. A párt elnöke Gyöngyösi Márton lett. A politikus azóta nem használja pártja logóját a közösségi médiában- írja a Telex.hu.

Forrás: Facebook, Telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez az a Lukács László György, aki Orbán miniszteri kinevezésekor könyörgött Jakabnak, hogy hadd mehessen oda helyette gratulálni, mert Jakab nyilván nem gratulált, ahogy egyetlen valamire való ellenzéki sem. Csak a selejtje. Akkor nálam elkapart ez az ürge.
Jakab jó srác, drukkolok neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
fideszék faxán kikezdték a gyereket,föltehetöleg fostak töle! :)
-szomorkodva állapítom meg,hogy a fideszes seggfejek még a mai napig sem lettek okosabbak! - talán a gáz és villanyszámla majd meghozza az eszüket,
közben érdeklödhetnek orbánnál,hogy a kedven focistái bérét milyen + adók terhelik? :)
Németh István
Na végre egy gecivel kevesebb rontja a levegőt, igaz mint képviselő még tud ugatni, meg botrányt csinálni, de ebből a pozíciójából a rúgovics picsán tiszta út! Különben én javasoltam a gyöngyösinek, hogy nem kell ez a gecmarek kiszáradt spermacsomó! Ugyan is én valaki vagyok a jakab meg egy senki!
terlasz
Valószínűleg azért nem kell Jakab a Jobbiknak, mert ez szabad utat ad a párt szélsőjobbos visszarendeződésére. Aztán majd egy ponton összetalálkoznak a mihazánkkal és egyesülnek.
percsi
@terlasz: Benne van a pakliba, hogy újra összeborulnak.
ómió
Mi van, Böszme efftárs kesztyűbábja!? Már a frakciód irányítását is a "Zorbánra" kell hazudnod!?
Németh István
@Horizont: Na mint leszart alak mondom, kikiabálok a szarból! ha-hó hallod?? A te gondolatiságod olyan magas röptű, hogy a dögkeselyűk tudják tudják csak lespriccolni, persze kelő bájjal! Az a rőhhhhhhely, hogy a keselyű-szar savas ettől lett az agyad avas!!
Különben ami össze tartozik az össze is nő! Ami hazánk nevű szerveződmény az nem a mi hazánk >> az egy korcs képződmény egy tisztességes körülmények közt valójában >> egy nagy trágyakupac!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.