Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán írt arról, hogy "megbízható, nyugodt, emberi kormányzásra" készül.

Gyurcsány Ferenc elárulta, mire készülFotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés őszi időszakának nyitóülésén 2021. szeptember 20-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány szerint "nyugalom, okos készülés, felelős alkalmazkodás helyett vészhelyzet követ vészhelyzetet", a Fidesz 12 éve van kormányon, de "semmit nem tanultak".

Kiemelte, hogy a kata adózási forma és a rezsicsökkentés ellentmondásai a kezdetektől ismertek voltak, a kormány mégis bevezette, majd "most egy nap alatt kivégzik, lehetetlen helyzetbe hoznak vagy félmillió embert".

Az emberek dühe jogos és érthető.

Hozzátette:

Sok év keserű tapasztalatával és nem kevés tanulságával mondhatom: a kormányzáshoz ennél sokkal több nyugalom és megfontoltság kell. A kormányfő betegesen izgága. Izgágasága vibrálja, kavarja, felfalja életünket.

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Al X
Én adnék még egy esélyt Gyurcsány Ferencnek. Volt a világtörténelemben bizonyos Sir Winston Churchill, aki legalább olyan balsikerrel indult a politikában, mint Ő.

mult-kor.hu/nem-birt-az-antant-a-gallipoli-felszigeten-a-torokokkel-churchill-hatalmasat-bukott-20210425

De a végén sikerrel végig vitte a II. világháborút!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Al X
Én adnék még egy esélyt Gyurcsány Ferencnek. Volt a világtörténelemben bizonyos Sir Winston Churchill, aki legalább olyan balsikerrel indult a politikában, mint Ő.

mult-kor.hu/nem-birt-az-antant-a-gallipoli-felszigeten-a-torokokkel-churchill-hatalmasat-bukott-20210425

De a végén sikerrel végig vitte a II. világháborút!
Kapanyél
Az Ő nyugodt kormányzásának köszönhetően sikerült a kétharmad!
namihami
@Kapanyél: Meg az észnélkül felvett és elosztogatott (itthon is és kinn is) kötvény és hitelpénzeknek. Az igéretek és a ""gyurcsányozás, brüsszelezés, krumplizás, ötezerforintozás, stb"" révén elbutított 8 általános szinvonalú narancs- és cigánymagyaroknak.
Aminek most még csak nem is ""isszuk"" a levét, csak kortyoltat a Füstös. Az igazi feketeleves majd a törlesztések idején fog lecsapódni a gyerekeink, unokáink hátán.
Rockxy
fletókám a sittről akar kormányozni.
mer a zorbánnal együtt mennek a hűvösre.
Csizmás Kond
...ismét választások lesznek hogy Feri igérgetni kezdett ?
Kapanyél
@namihami: Nem véletlen írtam "nyugodt kormányzást"! Ha 2006-ban börtönbe veri a söpredéket, most nem lenne ez a széthúzás és gazdasági káosz! Ugye anno 2008-ra ígérték az EUR bevezetését, lehet fejünk se fájna a brutál erős forint miatt!
kereső
@Kapanyél: 14:27. "börtönbe veti"- miniszterelnök volt, nem teljhatalmú fiktátor, mint orbán. Akkor még a parlamentnek ténylegesen meg volt az ellenőrző funkciója a végrehajtó hatalom felett, az alkotmánybiróság nem pártkatonákból állt, a biróság és igazságszolgáltatás független volt a kormánytól, a sajtó inkább az alkotmányos rendet megdönteni szándénkozők oldalán állt, és nem nyalta a scheggét a kormányfőnek, mint mostanság teszik a magukat függetlenkentént aposztrofálók(úgy vigyáznak orbánra , mint a himes tojásra), és nem utolsó sorban volt egy nagyon , szinte vad liberális koaliciós "partner"- nem olyan szerelmetes tekin ttetű, mint semjén. meg rétvári. Szóval, hogyan is tudta volna megtenni gyurcsány,azt amit most oly sokan felróttok neki? Ráadásul akkor meg kellett volna tagadnia a demokratikus elveit. No??Kiváncsi vagyok, hogyan lehetett volna ezt kivitelezni- akkor, amikor a független biróság sorra mentette fel a csőcseléket, orbánék neve fel sem merült, mint felbujtóké.
namihami
@kereső: És még úgy sem merült fel az igazságszolgáltatás általi felelősségrevonásuk, hogy tények(!!) igazolták a lázongó csőcselék fideszes prominensek általi irányítása.
Ma már tudjuk, hogy ez nem bűn volt, hanem hiba. Amiben a ""nagyliberális"" SzDSz keze vastagon benne volt.
justhpeter
Gyurcsány minden lehetőségét elhasználta, ha nem tudott vele élni magára vessen.
Gazella
@KisTehen: te nyamvadt kisiskolás. Gyurcsány már milliomosan került be a parlamentbe!!!
Szóval milyen kis vagyonról beszélsz agyatlan geci?!
kereső
Nem kell azért tele engedni a gatyát. Gyurcsány nem lesz miniszterelnök- ne is legyen- , viszont van egy DK, aki emberileg és szakmailag is nagyon helyén lenne, és kellőképpen karakán /tökös!!! ahhoz, hogy leiskolázza és helyére tegye a "féltékeny" és öntelt férfi népet, -MZP,KG és a belvárosi szdsz-es értelmiség jó része.Biztosan össze tud hozni egy szakértői/ nem politikus kormányt.
kereső
@kereső: És nen utolsó szempont, hogy bizalmat élvez Európában- ami már fél siker.
ómió
Böszme efftársat ennyire emészti a hataloméhség!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.