A legtöbben vasárnap próbálkoztak a déli határkerítésen át bejutni az országba.

Péntektől vasárnapig 1420 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

1420 elfogott határsértő a hétvége mérlege

Fotó: Illusztráció/police.hu

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 499, szombaton 410, vasárnap 503 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. Emellett elfogtak nyolc határsértőt az ország belsejében, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Az elmúlt héten az ország területén 3345 határsértőt tartóztattak föl és kísértek vissza. A megelőző héten – július 4-től 10-ig – a feltartóztatottak száma 3606 volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében hatvan határsértőt fogtak el, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt harminc gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Forrás: mti.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ki látta? Egyetlen egy videó, felvételt nem tekinthetnek meg a hírfogyasztók!
.
Uncsi ez az egész migránccsal való félelemkelté, mivel volt idő, mikor a őfélesége
.
----Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
---------------
.
Arról nem is szólva, hogy ezek mások nyomorából is üzletet csinálnak, amely következtében még eez év szeptemberében is le kell pengetnie a katyvassz államnak milliárdokat. Lássuk csak:
.
------ Az állam 121 milliárd forintot fizetett ki bevándorlóknak
www.napi.hu/magyar-gazdasag/letelepedesi-kotveny-lejarat-120-milliard-forintot-fizetett-ki-az-allam-akk-allampapir-migracio-bevandorlas.720049.html
.
(...) """"Csaknem 1 milliárd euró van még bent
.
A mostani az egyik legnagyobb letelepedési kötvénysorozat azok közül, amelyek még nem jártak le. A tavaly lejárt sorozatban 445,5 millió euró volt, az első, 2018 végén lejárt kötvény után 107,5 millió eurót fizetett az állam. Összesen nyolc letelepedési kötvény-sorozat lejárata van még hátra, ezek névértéke összesen 961,8 millió euró. A papírok negyedévente járnak majd le, a legutolsó kötvényeket 2022 szeptemberének végén kell kifizetnie az államnak.""""
------------
.
Tehát aki mások nyomorából üzletet fabriKÁZIK az egyéb aljasságra is képes!!!
ómió
Pedig Böszme efftárs "be jól járt volna velük"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.