A szerb pénzügyminiszter, Szinisa Mali arról beszélt hazájában, hogy Szerbia a magyar barátaiknak köszönhetően 500 millió köbméter gázt vásárol, amit itt is tárol.

Orbánék 500 millió köbméter gázt adnak Szerbiának, miközben itthon veszélyhelyzetet léptetnek életbe

Fotó: pixabay.com

Ez a megállapodás nem új, mert a két ország június tizedikén jelentette be, hogy minden eddiginél átfogóbb energetikai megállapodást írtak alá Szijjártó Péter belgrádi látogatásakor – írja a Telex.

Azt nem tudni, hogy ez a mennyiséget honnan szerezte be Magyarország. A két ország remek kapcsolatban áll egymással, Orbán Viktor májusi beiktatása utáni első miniszterelnöki útja is Alexandar Vučić szerb elnökhöz vezetett.

A Nova hírportál (Szerbia egyik legolvasottabb lapja) vasárnapi tudósítása szerint az ország 250 millió euró előleget már át is utalt Magyarországnak, július végén pedig újra fizetnek. Két cégtől, az MVM-től és a MET-től vásárolnak, és ezt a gázmennyiséget október elsejéig tárolják Magyarországon, októberben napi három millió köbméter felhasználására jogosultak, a téli hónapokban, vagyis novembertől februárig napi hatmillió köbméterhez juthatnak hozzá, márciusban pedig ismét napi három millió köbmétert igényelhetnek.

Forrás: Telex

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
És ez a rühes banda kérdezi, na de ha bukunk ki kormányozna??

A cigány sánta vak lova is jobb mint ezek!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Itthon vajon lesz-e elég???
A rohadt életbe már csakugyan, rohadékok.
sgl
És ez a rühes banda kérdezi, na de ha bukunk ki kormányozna??

A cigány sánta vak lova is jobb mint ezek!!
Emmersson71
Teljesen érthető! Mindenki a szomszéd gyerekének vesz cipőt, ha a sajátjának lyukas! Sőt, a tárolást is megoldjuk...és picit kevesebbet fürdünk, hogy ki tudjuk fizetni!
kereső
@sgl: Na ez az. amig a több!!! nem jut el eddig felismeréésben, orbán nyugodtan alszik- nem hiába megy a mantra" na, de ki???". Meg ez a tüntetés is- még a pártlogót is vegyék le a pártszimpatizánsok, ha tüntetni mennek civilként- mert végül is azok, civilek!!!Komolyan- óriási káosz van a fejekben.
Törölt Nick
@Horizont: Nem számít, a hasonszőrú Vučić barátsága minden pénzt megér neki. Tolná befelé az unióba is, hogy ne legyen egyedül, de valahogy nem igazán van rá fogadókészség.
rokker33
Jó üzletet köthetett Orbán ha ilyen nagy mennyiségű gázt eltudott passzolni, akkor lehet tud valamit az öcskös amit mi nem! Lehet tényleg csak a barátságtalan országok fognak szűkölködn8 a gázzal az nekünk csak jót jelent! Majd november decemberben kiderül!
sgl
@rokker33: Napokban bízta meg a geczi szarrágót, vegyen a piacon sürgősen 700 milla köbmétert tartalékba.
Erre ez a gazember meg 500 milllát átad Szerbiának.
Bolondokháza vagy mijalóphausz van itt???
percsi
Kell az Euró, 250 mill. már megkaptunk. Ha eltapsolja, és nem lesz gázunk sem, a szerbek sem kapják meg, akkor mi lesz?
kereső
Közben druzsba petrus felgatalmazást kapott a kormánytól, hogy a piacon!!- akárhonnan, bárhonnan, bár mennyiért 700 millió köbméter gázt vegyen- gondolom a "rezsivédelmi alap" terhére. Indul a portyázás, és a fürkészés.
Aki Én
@sgl: orbánnak van egy sánta, vak lova?
csak úgy....
ha megfagysz magyar mi akkor is megvédünk!
kereső
@Aki Én: Úgy is viselkedik, hisz mindig a "maga lovát dicséri"- eladja, hogy az a ló nem vak, csak bátor. Nagy kár, hogy a lovával együtt, még 9,7 millió is a falnak megy.
Németh István
Ha valamihez nem értetek akkor ne ugassatok bele! Fingotok nincs mit miért tesz a kormány, a veszélyhelyzetre meg fel kell készülni ami ma még nincs de lehet! A hülyék eldorádója vagytok tökbarom faszok!
jesz
ajaj...eddig úgy tudtam, hogy dél felől (is)jön gáz, mely a szerbeken keresztül jut el hozzánk...akkor nem egyszerűbb, ha így is, úgy is a szerbek levesznek a nekünk jutó gázból?(mert levesznek)...

(mint ahogy az ukránok éveken keresztül lopták a barátság kőolajvezetékből a felénk nyomott olajat...)
tudode
Aha!
.
Valamit valamiért, mivel Janez Jansa helyett Robert Golob az új miniszterelnök, akit
2022. május 25-én iktatták be hivatalába, így ő lett Szlovénia 13. miniszterelnöke, de őfélesége úgy tűnik nem tett le a koperi kikötő megvételéről, táskahordozója feladata lett az új miniszterelnök orra előtt elhúzni a mézesmadzagot.
.
Azt írta az újság 2020-ban, hogy
.
----- Orbán benne lenne a triesz kikötő mellé beszálna egy koperibe „is”
hvg.hu/gazdasag/20200901_orban_viktor_trieszt_koper
.
„””Bár Magyarország már vett egy kikötőrészt Triesztben, Orbán Viktor tárgyalna egy koperiről is, és ismét elővette a szlovéniai vasútépítés tervét.””” (….)
-----------------
.
!!!
Törölt Nick
@Németh István: Szerinted úgy kell felkészülni, hogy azt a kevés gázt amink van, odaadjuk másnak?
Maccska
Szerintem ilyen szintű szakmai ügyekkel nem a Propeller kommentszekciójának kell foglalkoznia.
Anyázni meg a wc n ülve is tudtok.Szóban.
Ferke
@Németh István: Hogy te mekkora egy elvakult ökör vagy, az a baj a fejedet még nem sikerült kihúzni a cigány seggéből,
vagy te is olyan tolvaj, gazember vagy, mint ezek a tetvek
Néro2
Orbánék 500 millió köbméter gázt adnak Szerbiának, miközben itthon veszélyhelyzetet léptetnek életbe
Meg templomtornyot Ííííídeserdélybe meg focipályát meg óvodát meg... Jut eszembe ismét most , hogy nem olyan nagy Siker Siker és Siker van miért Prüsszelel levelezik Nagy Nemzetársainak miért nem ír , hogy esetleg HU-jukhoz ne csak X-el járuljanak hozzá ?
Emmersson71
Ha Gyurcsányék kormányoznának, akkor 600 vagy még inkább 900 millió köbmétert adnának! Vagyis most jobb, hajrá Viktor!
Csizmás Kond
...a balgákkal akár az ilyen szarságot is el lehet hitetni...
Pági
@Németh István: akkor miért hirdette ki a vészhelyzetet ?Azért, mert úgyis lesz?
colibri
Nem újkeletű ez a gáz tovább adás, osztogatás. A télen, a háború kezdete körül is azért ürültek ki itthon hírtelen a tartályok, mert pénzt kellett csinálni belőle. Rohangáltak putyinhoz bebiztosítani az utánpótlást, de ahogy az oroszok egyre mélyebbre kerültek a háborúban, szartak orbánnak küldeni a gázt. Különösen, hogy a nyugat szankcionálta az oroszokat, azok a gázcsap elzárásával reagáltak.
Pálinkás Pál
@Németh István: te még élsz bunkó...közeleg a bukásotok szaros...
Nessy
Na most legyen az ember vallásos, hívő lélek! Itthon vészhelyzet az energia ellátás miatt, miközben 500 m3-t eladnak. Kell a pénz az "átcsoportosításokra"hogy jusson támogatás Mészárosnak és a többieknek, határon innen, és túl!
gina
Nem baj a sok fogatlan 1 Bites hivőineK ez kell, a magyarok dicsősége ez a szemét hazug állaT
magyar1
nol.hu/archivum/archiv-483294-283856 a Nabucco-t Gyurcsány írta alá nagyon okosan. De van másik vezeték is Szerbiának, hogy-hogy nem abból vesznek?
magyar1
www.origo.hu/nagyvilag/20141201-putyin-leall-a-deli-aramlat-epitese.html
Oroszország a jelenlegi körülmények között az Európai Unió ellenkezése miatt nem tudja megkezdeni a Déli Áramlat gázvezetéktervének megvalósítását, ezért az orosz energiahordozók forgalmát a jövőben más célállomások felé irányítják - jelentette be Vlagyimir Putyin orosz elnök.
Maccska
@magyar1: a Nabucco meg sem épült.
balos
Az orosz tehénnek csak 1 tőgye van ezt tévesztette össze a fideSSes geci a putyin pöcsével!
Maccska
Milyen jókat röhögtek a libcsikomcsik Orbánon,hogy Azerbajdzsánnal haverkodik.
Most Ursula járul elébük egy kis gázért.
percsi
@gina: "Nem baj a sok fogatlan 1 Bites hivőineK ez kell.."
Őket nem érinti az áram és gáz hiány-ár, eddig sem volt. Lopnak mint a gazdájuk, egy kis szén, fa, gyertya és kenyér. KATA sem, ha meghallják azt hiszik, hogy a szomszéd falú Katája kapós lett.
Igénytelen emberek kellenek vityának, azok 5 kg krumpliért le is térdepelnek.
CsipkeRózsa
Orbánnak most nagyon kell a pénz, a gázhiány miatt legfeljebb a magyarországi emberek megfagynak.
Horizont
Az Egyenes beszéd vendége volt előbb Menczer nagyon okos pajti. Szőllősi kb. 6-szor kérdezte meg tőle miért adunk el 500 millió gázt Szerbiának??? Válasz persze sehol, hímezett hámozott jó fideszes szokás szerint. Ezt vajon tanítják nekik? Visszataszító volt.
Németh István
A lukas fejetekbe hiába öntik az észt, próbálják értelmi képességeiteket szintre hozni! Ez teljességgel lehetetlen! Sebaj ahhoz, hogy a kiválóak még jobban értékelhetők legyenek ahhoz kellenek az ilyen hülyék is mint ti!
csetere
@CsipkeRózsa: Akkor nem kellene a szerbeknek eladni! Zsebre megy?
Yeromos
@jesz: Ha a szerbek levennének a magyarországra szállított (tranzit) gázból akkor az oroszoktól lopnák el mivel akkor lesz a tiéd mikor átveszed a határon, ugyan ez volt a helyzet az ukránokkal is.
Horizont
@Maccska: 18:58
A cikk arról szól, hogy eladunk Szerbiának 500 millió köbméter gázt! Talán ha ehhez szólnál hozzá.
Ha esetleg felfogod miről is van nagyba szó. Szólj ha segítség kell, megadjuk.
sgl
Tegnap egy nagy pozitív élményem volt az ATV-n Szöllősi Györgyivel: így kell kérdezni, nem a szart masszírozni, hagyni tereljen az alany.
Menczer a cikk témájában 100x nem válaszolt a kérdésre, terelt, habogott, panel mondatokat akart mondani, Györgyi 3-4x újra feltette a kérdést azzal kieg: még mindig nem válaszolt a kérdésemre, ...
Naszóval van remény!!
Rengeteg múlik a médiamunkáson hogyan kommunikál.
Sajnos elképesztően ostobák, felkészületlenek, félnek, nem mernek visszakérdezni, riposztozni, Györgyi meg hónapok óta egyre jobb.
Horizont
@sgl: Igen én is így látom, Szőllősi egyre jobb!! Menczer egyre szarabb. Azt a vergődést. Kiröhögtem, szánalmas volt.
sgl
@Horizont: Most már értitek miért hőzöngők folyamatosan?
Szánalmas amit csinálnak a maradék ellenzéki médiában, amit 2002 óta 20 év alatt a mai ellenzék sikeresen elbaszott.
2006 ősze óta járatom a lepcsest, onnan datálódik az absz kretén ballib kommunikáció, azóta is szopunk, pedig csak normális kommunikáció kellett volna, nem hagyva a fidesz szabadságharcos szemkilövetős dumáját.
2010 óta meg katasztrófa.
Maccska
@sgl: @Horizont: tavaszig megkapjátok a választ,libcsik.
Addig is higgyétek el hogy vannak akik többet értenek,meg tudnak,mint ti.
Nekem ebből az jön le,hogy tutira kapunk gázt a télen.
A szerbek egyébként csak kevés gázt tudnak otthon tárolni.
Maccska
@sgl: ne áltasd magad.
A ballibcsiknek nem csak a kommunikációja a katasztrófális.
Örüljünk hogy nem ők kormányoznak.
Ezzel nem a fideszt akartam dícsérni.
Horizont
@sgl: A fideszt lenyomni ebben nem egyszerű aljasok, szemetek, hazugok. Nekem olyan ellenzék nem kell aki még tőlük is aljasabb. Igen tele vannak hibával, sőt bűnnel. Nincs ellenzék jelenleg. Ennyi. Ja és te annyira túltolod a gyalázásukat .
Maccska
Csak jelezném,hogy Ursula ahhoz az Azerbajdzsánhoz járult gázért,amely sokkal inkább diktatúra,mint Oroszország és nemrég megtámadta Örményországot.
Vicc az egész!Nyaljon sót az EU!
sgl
@Horizont: nem én ugyanazt mondom állandóan: kommunikálni kell tudni!
És még csak azt sem mondom nincs ellenzék, tehát te jobban tolod túl!!
Van, csak nem jöttek rá pár dologra - mintha kicsit ébrednének a kommunikációban, már merik támadni a fideszt valós tényekkel,- de a média munkások még zömmel katasztrófák, és nem vizgyáznak még most sem a médiára, miközben több vezető belátta: kell média!!
sgl
@sgl: ja és a másik: a fidesz szavazók hittel szsvaznak, mert a fidesz felépítette: mindenkit gyűlölni aki nem fideszvallású.
Ezt sem látják, tehát csak a hit - ez nagyon nehéz,- vagy passzív szsvazók fidesz elleni szsvazása lehet a fidesz leváltásának kulcsa.
Maccska
@Eladott Ország: azt tudtad hogy az usa egyetlen katonáját sem engedi idegen országban raboskodni?Még a gyerekgyilkosokat sem.
Maccska
@sgl: gyűlölködni a libcsikomcsik szoktak.Elég a kommentjeiteket olvasni.
Ajánlom erre a hvg-t ahonnan minden jobboldali ki lett tiltva.Engem onnan vagy ötvenszer.Ez azóta történt hogy a 444 árvák odataláltak.
Egyébként a 444 volt a liberálfasizmus melegágya.Most a hvg vette át a szerepet.
csak úgy....
@Maccska: azt tudod,hogy te nagyon hülye? -de most mesélhetnél kicsit a ruszki gyerekgyilkos katonákról is...
Horizont
@Maccska: mennyi hülyeséget össze tudsz hordani. Gyűlölködni ti is tudtok. Azt hiszitek tiétek a világ és benne az egész ország mert úgynevezett 2/3-dal nyert a g...iiiii. Mekkora tévedésben vagytok. Mi lesz veled (is) ha vége lesz orbán vezéred uralkodásának??
ómió
Ez már az "egymás kölcsönös kisegítése" c. megállapodás jegyében!?
Aki Én
@Maccska: ,,azt tudtad hogy az usa egyetlen katonáját sem engedi idegen országban raboskodni?Még a gyerekgyilkosokat sem."

Azt tudtad, hogy a gyilkosaikat nem üdvrivalgás fogadja, nem ünneplik nemzeti hősként?
Hogy te mennyi baromságot össze nem tudsz hordani.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 08:35 ♦ fideszessel vitázni, sajnos olyan, mint verébbel sakkozni. Ledönti a bábúkat, rászarik a táblára, azután boldogan ugrál, hogy ő nyer. Szóval nem érdemes!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273049767_4930368697044806_8214429042353888577_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=16hdet6pqDcAX9oUwxt&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-Fc7r6_0TH4n6gxYhqFiPdsTM22VkKMMzljRNZmeRYIA&oe=62DB2E90
Murphy bölcs mondása: "Ne vitatkozz hülyével, mert összetévesztenek vele". És azt te tudtad, hogy a Szájer és a Kaleta ügyről is csak azért tudunk, mert nem Magyarországon történt!
Eladott Ország
@ómió: Manfred Weber: Igazságosan kell elosztani az EU-ba érkező gázt a tagországok között, az orosz gázszállítások korlátozása miatt pedig rendkívüli EU-csúcsot kell tartani. "Feltétlenül dönteni kell a „kötelező érvényű energiaszolidaritásról", ez viszont Orbánnak nem tetszett, viszont most az EU pénze után kuncsorog, mert szarban van a bandája, mert nem tudja őket "etetni".
ómió
@Eladott Ország: Weber efftársad biztos "kifelejtette", hogy az "energiaszolidaritás" kiváltható lenne az efftársi embargóőrület visszanyesésével! Majd, ha ezt megtanulta, akkor vinnyogjon! A számunkra is, a nevünkben is felvett pénz meg már "az EU pénze"!? Nafene! a brüsszeli efftársaid "merő efftársi hazaszeretetből" Brüsszelnek ajándékozták, vagy ez csak a bolsi tetvességetek velejárója!?
csak úgy....
addíg seftel a górétok,míg be nem deresedik a popsitok!
Namely
Látom az itteni kommentelők gázpiaci szakértők is
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
csak úgy....
@Namely: hány éves vagy hülyegyerek,oszt barátnöd van e már?
Namely
@csak úgy...: érdekes, amikor valaki, akinek egy értelmes hozzászólása nem volt még, "hülyegyerek"-nek nevez valakit.
"hülyegyerek" helyesen "hülye gyerek"
"barátnöd " helyesen "barátnőd"
"van e" helyesen van-e
Összefoglalva: 1 mondatban 3 ordító hiba.
:D
Kisegítőiskola.
Eladott Ország
@ómió: ma 10:21 • Az Unió nem ad pénzt ennek a tolvaj bandádnak és a cigány bűnöző gecinek harangoztak! Lehet a mellet verni, hogy mi vagyunk a legokosabbak és a legjobbak, Európa gőzmozdonya, ezek után pofázhat majd ez a dagdat idióta barom európai szolidaritásról, legfeljebb jól picsánrugják!
kereső
Kérem szépen- az kommentelő fideSS trollok, és scheggnyalók azét bele gondolhatnának, hogy megy riogatás , hogy nem lesz gáz, a kormány "energetikai vészhelyzetet" vezet be- amelyre szintén vonatkozik a különleges jogrend, mert a háború vészhelyztre tekintettel rendelték el ( Ukarjnában azért nincs ilyen vészhelyzet, mert a szomszédjukban/nálunk nincs háború),a kormány kivezeti a rezsicsökkentés a fentiekre tekintettel- ez egy nagy hazugság- és akkor elad 500 millió köbméter gázt? Mire gondol a normális, józan paraszti ésszel gondolkodó? Arra, hogy már megint és ismét hülyének nézik- és hazudnak, lopnak, csalnak.
percsi
@kereső: 500 mill. m3 gáz, 500 mill. Euró.
Szerbeknek 1 Euró/m3, kb. 405-416 Ft/m3 adja a gázt, a magyar családoknak 144 m3 felett 913 Ft/m3.

Ki hazudik? Mindkettő!
Putyin: ötödannyiért kapja most a gázt Magyarország, mint a piaci ár.
Kiderült: a rezsicsökkentett gázár hétszeresét fizette a "magyar állam" az oroszoknak áprilisban.
Milyen pénzből fizette ki a magyar állam? A magyar emberek adójából, tehát a magyarok 1x már kifizették a gáz árát. Ez eddig is így volt, semmilyen rezsicsökkentés nem volt!
csak úgy....
@Namely: tölem hülyékre csak erre fussa!:) a kedves mamádnak volt az az ordító hibája,hogy téged ,kis butuska okoskodó semmirevalót a világra hozta!
összefoglalva,- neked a kisegítö suli is túl magas volna mivel az autistákat máshol kezelik! :)
Aki Én
@Namely: ,,Látom az itteni kommentelők gázpiaci szakértők is
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

te is az vagy?
Vagy csak te?

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és DÉ :)
mondtam már sokszor, picit túlértékeled magad, és ennek sokszor adsz hangot. Ez visszataszító, hát még ha alaptalan.
Most dicsérd meg magad, ha már mástól nem jön.
DÉ :)
ómió
@Eladott Ország: Nafene! Az efftársaid ott Brüsszelben arra is képesek, hogy megtagadják odaadni a pénzt annak, akinek a nevében felvették!? Nagyobb aljasságra még nem "lelt" a bolsi tetübandád!? Vagy a "bűnöző" titulust meg a "tolvaj bandát" pont ezért kell másokra hazudnod neked is, szarkupac efftárs!? És benyaltál már nekik a meleg szarig!? Ki ne hagyd! Tuti efftársi zamat lehet, éppen neked való!
ómió
@Eladott Ország:Na! "Dúsult" mind a hazugság- mind az aljasságtáratok, bolsiék gyagyása!? Minden egyebet szétloptak az efftársaid!?
Béla333
Eladják azt a kicsi kis gázt, hogy aztán az "alkotmányos költség" a maffia számlájára jöjjön...
Abból kell kiindulni, hogy ezek minden lépést úgy néznek, hogy abból hogyan és mennyit lehet lopni!
verőce21
Az 1 EUR/m3 nem is olyan rossz, még háborús árnak sem... mert békeidőben a harmada sincs...
Csizmás Kond
...ajvékoló nyavaljások...szerbia csak tároj a gázt nálunk és azért alakult így a helyzet mert magyaroszág egy szerbiai vezetékre csatlakozott és mivel nekik nincs elég kapacitásuk a tárolásra ezért viszonzásként a jóakaratot azzal honorálják hogy helyet adnak tárolni...de a balfaszoldal csak nyervog meg jajgat a kelekótya felbérelő vezéreik szavára...ennyi balfasz egylövetű nincs is sehol mint itt.
sgl
Néddamá, kiderült mé adtak el 500 milla m3 gázt!

"Szerbia vasárnap egy jelentősebb előleget (250 millió euró) már át is utalt Magyarországnak, július végén pedig ismét fizetni fognak"
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/magyarorszag-eladas-gaz-szerbia-energia-rezsi-ellatas-atlagfelhasznalas-piaci-ar/2ccxlxz?utm_source=exitpopup&utm_medium=www.blikk.hu&utm_campaign=widget-1632538

Kell a zsozsó, szerbia gyorsan fizetett. ennyire nagy a szar??
verőce21
Félmilliárd euro mindig jól jön...!
Aki Én
@verőce21: ...majd fűtünk azzal.
verőce21
@Aki Én: Kinek mit intézett a kormánya...!
Nekünk még eladnivaló gázt is...!
csak úgy....
@verőce21: buta vagy feri!-és hazudozós..
csak úgy....
@verőce21: nektek még eladnivaló hazátok is van, viktor most veri dobra..
verőce21
@csak húgy...: Ne örüljél, nem fog megtörténni, te buta vénember...!
magyar1
Nem értem, a szerbek is jóban vannak Putyinnal miért nem kapnak közvetlenül ők is?
kereső
Ezzel orbán most hosszabbitja meg Mosonmmagyaróvárig eu ellenes lépéseit., miközben kuncsorog a támogatásért. Egy kanyi eurocentet sem neki!
Shikari
Na ezért magyar a kormány, nem a kígyóvállú, belpesti álművész és álértelmiségi, degenerált állatjai!
percsi
@Csizmás Kond: "...ajvékoló nyavaljások...szerbia csak tároj a gázt nálunk és azért alakult így a helyzet mert magyaroszág egy szerbiai vezetékre csatlakozott és mivel nekik nincs elég kapacitásuk a tárolásra ..."

"Két cégtől, az MVM-től és a MET-től vásárolnak, és ezt a gázmennyiséget október elsejéig tárolják..."
Tehát nem csak tárolásról van szó, hanem vásárlásról is! Gondolom nem áron alul, hanem nyereséggel adtunk el, ha ez így van, akkor 1 eurónál kevesebb összegért kapjuk m3-ét. Mennyit kérnek az általunk megvásárolt, a saját gázunkért? Fogyasztóvédelem hol van?
MET - ez milyen cég? Az időjárás mellett gázzal is foglalkoznak?
Csizmás Kond
@percsi: Azok a cégek nem a már magyarország által megvásárolt gázzal kereskednek, tehát az nem magyar gáz.
percsi
@Csizmás Kond: Szóval így játszák ki a magyar embereket. És ez rendjén van.
Magyar állami cég MVM , és a svájci székhelyű MET-csoport magyar alapítója (Lakatos Benjamin) félárban értékesíti az ország területén tárolt, tulajdonképen magyar gázt külföldre.
Az MVM állami cég, olcsó magyar gázt ad el külföldre, tőlünk meg többszörös árat kér.
Az MVM helyett a MET megveszi (papírforma), majd eladja nekünk, jó áron. Zsiványok, hazaárulók!
tudode
Micsoda cseles!
.
Valószínű nem adott le még mindig a koperi kikötőről a trieszti mellé, gázzal puhítva meg Szerbiát:
-
------Orbán a trieszti kikötő mellé beszállna egy koperibe is
hvg.hu/gazdasag/20200901_orban_viktor_trieszt_koper
---------------
.
Tengerre magyar! Eleinte megvalósult gyermekkori álma, fatornyos falujában a csónakázó tóval
.
--- Látványterasz épül a felcsúti csónakázótó mellé, az adatvédelmi biztos szabadságon van
atlatszo.hu/mutyimondo/2021/07/24/latvanyterasz-epul-a-felcsuti-csonakazoto-melle-az-adatvedelmi-biztos-szabadsagon-van/
-----------/
.
Ha lúd legyen kövért játszva gázzal a felcsúti/amerikai nagyBÁCSIT közlóvéból sokasodó válság idején!!!
percsi
@Csizmás Kond: Lehetséges, hogy a csapból butitó pálinka folyik.
Csizmás Kond
@percsi: ..meg ott a kezedben az a nagy izé...az is okozhatja...:)
percsi
@Csizmás Kond: Jaj, ne írogass már ilyeneket, mert a Papi elbízza magát!

Valamelyik nap panaszkodott:
Mami, megnőtt a tenyerem!
Régen, amikor a kezembe vettem, a fele kilátszott.
Most, ha kezembe veszem, nem látszik semmi!
durbincs
@percsi: @percsi: ha lenne esze mint ahogyan nincs ? ez biz gáz bértárolás ! de tudhatná 50Iq-s bérköcsög ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.