Nem változott semmi a támogatottságban.

Hiába az új katatörvény, a Fidesz népszerűsége semmit nem csökkent

Palkovics László technológiai és ipari miniszter (b2) és Vigh László, a Közép-Zala Gyöngyszemei Vidékfejlesztési Egyesület elnöke, fideszes országgyűlési képviselő (j) a Zala megyei Felsőrajkon, a nemzetközi térségi kiállítás és vásáron 2022. június 11-én. MTI/Varga György

Hiába az új katatörvény, egy most vasárnap tartott választáson is 54 százalékos lenne a Fidesz–KDNP támogatottsága lenne – írta a Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése alapján a Magyar Nemzet.

A kormányközeli intézet a kutatást a kataszabályokat szigorító törvényjavaslat benyújtásának napján kezdte, majd az elfogadását követő nap fejezte be. 

Ez alapján nem történt érdemi változás a kormánypárti, ellenzéki erők támogatottságában, az utóbbi napok tüntetései nem a pártpreferenciák átalakulásának tünetei.

Forrás: 24.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A nézőpont szerint. No komment! "Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 89,7 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Clavigo: Mintha már kérdeztem volna, bolsiék fajkreténje: miért kell mindig másra hazudnod a tükörbe nézve szerzett benyomásaidat!? Úgy az "efftársi"!?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:27
Vedd be a gyógyszered párttagkönyves komcsi,mert egyre gyagyásabb vagy,kettőre meg még inkább.
kulabombaafityiszre
@ómió: "Amit tükörbe nézve gondolsz, azt miért kell rám hazudnod?
bolsiék fajkreténje
bolsiék elmebetege"
Ezeket ne idézd nekem,mert így is leírod te idióta szinte mindenkinek.
Te lökött kommunista fidernyák.
Havanagi
Tavaly a külügy informatikai rendszerében ki-be mászkáltak az orosz hekkerek.A többit mindenki gondolja hozzá.
ómió
@kulabombaafityiszre: A tetves bolsiságod idehazudása előtt, bolsiék elmebeteg fajkreténje, azért, ugye, az Internacionálétokat elénekelted már!? De minimum Böszme efftársad ánuszából legalább, ugye, kikandikáltál!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.