Karácsony Gergellyel visszatért a Demszky-korszak. – nyilatkozta Bagdy Gábor a KDNP budapesti szervezetének elnöke. Karácsony Gergely azt csinálja, amit Demszky Gábor: a semmit. Csak panaszkodik és vitatkozik a kormánnyal. Bagdy Gáborral, a Kereszténydemokrata Néppárt fővárosi szervezetének elnökével beszélgettünk.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Bagdy úrnak javaslom, hogy a saját f.szával verje a csalánt,illetve könnyű a partvonal mellől bekiabálni és próbáljon meg ő és pártja csökkentett jogkörrel és hatáskörrel és szintén csökkentett pénzből gazdálkodni, és ha ez sikerült, akkor kritizáljon olyan embert aki szűkített költségvetésből kénytelen egy várost igazgatni, mert a jóságosnak és igazságosnak nem mondható Orbán Viktor és bandája minden önkormányzati pénzre és vagyonra rá kívánja tenni a kezét és nem törvénnyel , jogszabállyal kívánja támogatni ezeket a szervezeteket!, hanem pofára , szimpátia alapján!
Aki Én
és mi a helyzet a soha fel nem szólaló, hála istennek így közvetlen kárt sem okozó KDNP-s képviselőkkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.