Az elvakult fideszeseket nem érinti meg annyira, hogy most jön a neheze, a többszázezrekre váró nyomor és kilátástalanság időszaka, szinte azonnal elkezdték a csoportokban romantizálni a nyomort és a kilátástalanságot. 

A fideszesek már romantizálják a nyomort és az éhezést
Forrás: Fortepan/Erdei Katalin

A kép egy fideszes csoportban készült, válaszul arra, hogy többen felemelték a szavukat az ellen, hogy az Orbán-kormány átverte őket, és minden eddiginél nagyobb terheket rak a nyakukba. 

A fideszesek már romantizálják a nyomort és az éhezést

Ettél valaha zsíros kenyeret, cukros-vizeset, lekvárosat vaj nélkül? Aprítottál forralt tejbe kiflikarikákat reggelire, vacsorára?

- teszi fel a kérést a poszt szerzője, majd kitér arra is, hogy milyen jó a téli estéken vastag pulóverben mégis elégedetten kucorogni és azon vitatkozni, most ki hasogasson és hozzon be fát.

De hamarosan sikerül ezt is túlszárnyalni ugyanis a szerző kitér arra is, hogy:

Mosakodtál lavórban babaszappannal? És levendulással? Egymás után a tesóiddal. Elóször felül, derékig mindenki, aztán alul. A bugyidat, zoknidat pedig kimosni, majd a kályhán szárítani.

Majd elmondta azt is, hogy ők régen örültek a vén autónak, a fürdőszobának, és annak is ha volt melegvíz, hiszen melegvíz is volt, ha begyújtott az ember a bojlerba.

A fideszesek már romantizálják a nyomort és az éhezést

Azonban ez már a csoporttagok jelentős részének is sok volt, valaki az egész szentimentális bejegyzést csak annyival kommentálta, hogy:

Én régen be is hugyoztam. De már örülök, hogy annak a korszaknak vége.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Minden milliárdosnak ezt az életet kívánom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Ne a nyomorgó népet gúnyolják.
Kezdjék csoportokban romantizálni a börtönéletet!
puszt
@Istenakinincsen: Erőszakkal is lehetetlen... Egy olyan háttere alakult ki a Fidesznek 2006 óta, amelyik élete árán is megvédi őket... Lásd a Békamenet 100ezer barmát. Érdekes, h mennyire magunkra maradtunk Európában, nincs még egy ilyen nép, még hasonló sem...
tothjani
Csak az a gond hogy éppen az élősködő s.nyaló banda nem fog ilyeneket csinálni, hiszen ők életükben nem végeztek értékteremtő munkát de jár nekik közpénz, pedig soha semmit nem tettek a közösbe.
ómió
A fizu- meg nyugdíjlenyulásotok idején, efftársak, még nem alakult ki a "nyomorfrászotok"!? Ezt csak az efftársi hataloméhség "hozta elő"?
puszt
@Maccska: még hülyézésre is alkalmasak vagyunk... Hülye!
Istenakinincsen
@puszt: ma, 05:32
Idő kérdése.Ha már nem lesz mit elszedni a néptől, akkor egymást fogják ölni a maradék moslékért...mint a disznyók:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.