Varga Judit igazságügyi miniszter kedden két fontos törvénymódosítást nyújtott be a parlamentnek. Mindkettőnek már a címén is látszik, hogy azért készültek, hogy az Európai Bizottság adja oda az újjáépítési alapból (RRF) Magyarországnak járó sok milliárd eurót. Július 7-én jelentette be Gulyás Gergely, hogy legalább négy kérdésben a kormány kész változtatni a magyar törvényeken a megállapodás érdekében, erről és az alkudozás hátteréről itt írtunk részletesen. Varga Judit most a korrupciós nyomozásokról és az új jogszabályokat érintő társadalmi egyeztetésről szóló törvénymódosításokat nyújtotta be. Már a két törvény címe is arról árulkodik, hogy ezek az Európai Bizottság, vagy ahogy eddig kormány nevezte, "Brüsszel" kérésére készültek. A nyomozásos törvény "Az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény módosításáról" címet kapta, az egyeztetéses pedig "Az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében a jogalkotásról szóló 2010...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Jucus! Az orbáni rezsim nem reformálható, úgy szar ahogy van, nem megfordítható (irreverzibilis) ! "Kutyából nem lesz demokratikus szalonna!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@justhpeter: Lehet nekik hinni, amikor a korrupció ellenes intézkedésekre kapott eu-s támogatást is ellopták? Másra költötték- bizonyára fontosabb dolgokra- az ukrán menekültek ellátására adott 100 milliárdot. Becsapták az európai bizottságot a tao kedvezménnyel/ fő búnös ebben navracsics.Lehetne sorolni- de ha pénzt kap orbán, akkor tényleg megérett a "reformra" az unió.
Nessy
Társadalmi egyeztetés? A Konzulrációnak becézett, irányított kérdésekkel és válaszokkal,?Amit senki nem dolgoz fel tisztességesen, hanem kormány infón bejelentik, hogy 110%-ban egyetértenek a zemberek a kormánnyal, az a max. 10% akik válaszoltak.
kereső
Nem mellesleg az EP- kifogásolja az MTA , az egyetemi függetlenség felszámolását- a tanszabadság hiányát, a vallásszabadsággal kapcsolatos intézkedéseket, ...és mindent gyakorlatilag, az alapitványi vagyon átadásoktól kezdve mindent. bajban lesz Ursula, mert az EP nem fog engedni.
Qqberci
Nyuszómuszó! Gágogásra nem fizetnek, cselekedni kell!...
kereső
Az EB visszadobta a magyar kormány válaszát- egyenlőre a válasz. NEM, és vannak további kérdéseik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.