Egy friss kormányhatározat 10-ről 18,5 milliárd forintra emelte a kisbenzinkutaknak nyújtott támogatás keretét – ez nem arra utal, hogy az árstop kivezetésére készülnének.

Bebetonozzák a benzinárstopot és a kulturális miniszter felel majd a kisbenzinkutak támogatásáért

Fotó: pixabay.com

Mint az Mfor.hu írja, a csütörtök éjjel megjelent Magyar Közlönyben olvasható rövid kormányhatározat néhány fontos újdonságot tartalmaz a kisbenzinkutaknak nyújtott támogatásról. Az egyik, hogy a program felelőse már nem az innovációs és technológiai miniszter (Palkovics László), hanem a kultúráért és innovációért felelős miniszter (Csák János). A másik – és fontosabb – változás, hogy a pénzügyminiszternek nem 10 milliárd forintot kell biztosítania a program finanszírozására, hanem lényegesen többet: a friss kormányhatározat

18,5 milliárd forintra növeli a támogatási összeget.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Mfor

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
A kutatás mellé jól jön egy kis olajszőkítés
namihami
Pénz megszavazva--ársapka lekapva--félretett pénz eltüntetve.
Más felállással, de már ismert eljárás--fidesz részről. Csak a név új...
amortizáltok
@Yoda69: miért ? miért mert az elillan se hire se hangja max áruló jel a jellegzetes gáz szag
Yoda69
orbant kéne mar bebetonozni, aztán beejteni a Dunába.
kereső
Szatócsok- a belügy felel ??? az oktatásért, eü-rt, a kultúrális államtitkár a kis benzinkutak támogataáásáért, a külügy miniszter a vakcinák beszerzéséért és engedélyezéséért, az emmi volt vezetóje imádsággal gyógyit miközben dns-t tartalmazó csontok után kutat, az állam elnöke egy "maradok aki voltam" vérfideszes , fasisztákkal barátkozó és qrva pecérekkel ölelkező a "nemzet egységét" megtestesitő fideSS -es kinevezett. A kormány kancellária minisztere vérprofin, rezzenéstelen arccal hazudik, a kormány feje meg egy a becsületet hirből sem ismerő lókupec.A pénzügyminiszter, aki az adópolitikáért is felel??, nem üti meg egy közepes könyvelő szinvonalát, a miniszterelnökséget vezető minisztert birósági itélet szerint is lehet bűnözőnek nevezni. Az igazszágügy miniszter aki a törvények alkotáásáért, és újabban az ő kabinetjében hozták létre az "antikorrupciós stábot"- törvénytelenül figyeltett meg civileket, ellenzékieket, és nem mellesleg államtitkára/jobb keze vastagon korrumpálódott. Micsoda válogatott!! Micsoda csatársor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.