Márki-Zay csütörtökön felsorakoztatta a tűzijátékkal kapcsolatos pro- és kontra érveit. A pénteki bejegyzésében már arról számolt be, hogy a negatív visszajelzések hatására úgy döntött, szavazásra bocsátja a kérdést.

Márki-Zay a negatív visszajelzések miatt mégis megkérdezi a lakókat, legyen-e tűzijáték
Fotó (illusztráció): Pixabay

Előző, esti bejegyzésemben megosztottam Önökkel a pro- és kontra érveimet az augusztus 20-i tűzijátékkal kapcsolatosan. Az országos nyilvánosság miatt ugyan nemcsak vásárhelyi lakosoktól, de túlnyomórészt negatív visszajelzések érkeztek, amit érveim fenntartása mellett is készséggel tudomásul veszek

- kezdte bejegyzését közösségi oldalán.

Facebook-oldalán bejelentette, megkeresik a helyi konzultáció reprezentatív, gyors és legegyszerűbb módját, hogy megismerjék a helyi lakosság többségi véleményét.

Amennyiben ez megerősíti a máris kibontakozó tiltakozáshullámot a kormány megszorító intézkedései és a pénzszórásnak ítélt tűzijáték szembetűnő ellentéte miatt, egy héten belül lemondjuk a már megpályáztatott szolgáltatást. A város a szerződés szerint ebben az esetben sem tudja kárpótolni a vállalkozót, ezért ilyen döntés esetén adománygyűjtést indítunk, melyhez minden felelős polgártársunk anyagi hozzájárulását előre is köszönöm.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Magyar Hang

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Mekkora bunkó nép a magyar, ordítva tapsol hogy legyen Pesten tűzijáték 4-5 milliárdból, de felháborító ha egy vidéki városban 2 millióért rendeznek.
Holott például abban a városban csak Tomika volt barátnője kap havonta 2 milliós fizetést mint Állami hivatalnok. :(
szép új világ
MZP jobban tenné, ha egy ideig nem zajongana és nem próbálna rátelepedni a civil megmozdulásokra. Láttuk hogy mit eredményez, ha valaminek az élére áll.
ómió
Mé'? A Lenin összes nem ad rá "útmutatást"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.