Csütörtökön érkezett meg Erdélybe Magyarország miniszterelnöke. Programját azonban nem Tusványoson indította, hanem Sepsiszentgyörgyön – írja a transtelex.

Orbán Viktor erdélyi programja a focilelátón indult Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban 2022. július 15-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A szerencsés véletlen úgy hozta, hogy a magyar támogatásból felépült és még az országgyűlési választások előtt átadott vadiúj stadionon megnézhette a helyi labdarúgó csapat, a Sepsi OSK mérkőzését. A miniszterelnököt a futballklub tulajdonosa, Diószegi László fogadta a stadion előtt, majd belépéskor a szurkolók „Köszönjük, Viktor!” felkiáltással üdvözölték Orbánt

- számolt be róla a lap.

A teltházas mérkőzésre mintegy 7 ezer jegyet adtak el, erre az időszakra még a tusványosi tábor is kiürült a transtelex szerint.

A lap a Facebookon megosztott fotók alapján úgy véli, a legtöbb erdélyi és magyarországi politikus a lelátókon gyúródott és a miniszterelnökkel fotózkodott.

A transtelex arról is beszámolt, hogy egyetlen román televízió sem közvetítette a meccset, ugyanis a Román Kupa elnyerésekor Bukarestben a szurkolók a Székely Himnusz eléneklésével és a Ria, Ria Hungária skandálásával ünnepeltek a román fővárosban.

A Sepsi OSK vezetősége végül úgy döntött a csütörtök esti mérkőzés kapcsán, hogy a csapat You Tube csatornáján közvetítik a meccset: „természetesen” csak magyar nyelvű kommentár volt. 

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: transtelex

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
egy született focialistának hol is kezdödhetne? III. osztályú foci,- III. osztályú miniszterelnök.
colibri
Ezt a törpét tényleg nem érdekli csak a foci, meg a hazudozás és lopás. Lehet a tenger mellett is megfordult mostanában, olyankor szokott lefeketedni a képe: cigányabb a cigánynál.
amortizáltok
ingyen kaptak a magyarok pofont, mert az ő pénzükből építettek nekik új stadiont, kórusban köszönték meg neki, persze hogy kezd népszerű lenni ,majd ha bukik lesz aki megsiratja ott mert itthon aligha.
Eladott Ország
"A magyar kormány színe és java eltrappol Romániába, hogy onnan szóljon be annak az Európai Uniónak, amelyiktől éppen pénzt akar kicsikarni a rezsim túlélése céljából. A társadalmi-gazdasági eredmények mibenlétét nem ártana kicsit részletezni, főként most, percekkel a hétszeres gázár bejelentése után. Varga Mihálynak nem az irodájában kellene ülni, és vadul rágni a cerka végét? Mert nem lenne baj kisütni valamit azoknak a magyarországi magyaroknak, akik nem fogják tudni kifizetni a rezsit, tehát vagy megfagynak, vagy éhen halnak télen. Igaz, legalább abban a boldog tudatban tehetik ezt, hogy Mészáros Lőrinc ugyanazon az egységáron fűti a vityillóját, mint a 150 ezer forint átlagnyugdíjból dőzsölő 86 éves Kató néni a kockaházát."
external-prg1-1.xx.fbcdn.net/emg1/v/t13/15077037209687034453?url=https%3A%2F%2Fszalonnazo.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F08%2Ft%C5%B1z.jpg&fb_obo=1&utld=szalonnazo.com&stp=c0.5000x0.5000f_dst-jpg_flffffff_p1000x522_q75&ccb=13-1&oh=00_AT9hYjaOM-1ua3iuWjVSgJttgdDoZF1YhQQ0g7i-bKDeLQ&oe=62DC4846&_nc_sid=c504da
namihami
""És mi, magyarországi lakók és adózók is köszönjük, Viktor, hogy fizethettünk odakinn egy, nekünk tökfölösleges stadiont!""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.