Nyirati Klára polgármester háborodott fel a miniszterelnök szombati tusványosi beszédén, amelyben arról beszélt, hogy a magyarság nem kevert fajú.

A Momentum tette közzé Facebook-oldalán július 24-én, vasárnap Baja polgármesterének, Nyirati Klárának a bejegyzését, aki Orbán Viktor szombati tusványosi beszédén háborodott föl. 

Baja polgármestere a saját unokája példáján mutatta meg, hogy nem annyira egyszerű az élet, mint ahogy azt Orbán hiszi

Fotó: Facebook/Nyirati Klára

Orbán ugyanis több más gondolatmenete mellett arról is beszélt a Telex cikke szerint, hogy az internacionalista baloldal csele az, hogy Európában eleve kevert népesség él. A miniszterelnök szerint azonban ez szemfényvesztés, mert van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és van, ahol európai népek keverednek – utóbbihoz ilyen hely a Kárpát-medence Orbán Viktor példája szerint.

A miniszterelnök szerint mi (a magyarok) "nem vagyunk kevert fajúak", és "nem is akarunk azok lenni"

Ez verte ki a biztosítékot Nyirati Kláránál, aki a Facebook-bejegyzésében unokája példáján vezette le, hogy mennyire nem olyan egyszerű a világ – a Kárpát-medencén belül sem –, mint ahogy azt Orbán Viktor gondolja. 

A polgármester legidősebb lánya, Hanga ugyanis még 18 éve, szegedi egyetemista korában találkozott egy Nigériából érkezett hallgatótársával, Abuval, kapcsolatukból pedig megszületett lányuk, Kata. 

"Magyarországon, egy kisvárosban élnek és dolgoznak. Népes család és sok barát veszi őket körül. Kata anyanyalve magyar, de tud hauzául és egy kicsit angolul.

Nagyon szereti a Lagosban élő nagyszüleit, unokatestvéreit, bár sajnos csak ritkán tudja őket meglátogatni.

Miniszterelnök Úr!

Szégyenkeznünk kellene Kata miatt? Az Ön szavait idézve "kevert fajú" az unokám.

Ön szerint abnormális család vagyunk??????"

- írta bejegyzésében a polgármester.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nyirati Klárának igaza van, Örüljön a mindenképpen normális családjának és tojjon a náci kispöcsnek a szövegére. Jó ha elkönyveli, hogy az intelligencia és a kultúrált viselkedés nem mindíg jár együtt a politikusi szereppel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Nyirati Klárának igaza van, Örüljön a mindenképpen normális családjának és tojjon a náci kispöcsnek a szövegére. Jó ha elkönyveli, hogy az intelligencia és a kultúrált viselkedés nem mindíg jár együtt a politikusi szereppel.
jesz
aki egy picit is figyelt a gimi töritanárra, az bizony jól tudja, hogy a tatárjárás, a 150 éves török uralom, a labancok, a román hadsereg, majd a német, később az ukrán/orosz front katonái rendesen megkeverték az "árja fehér" mivoltunkat...ahogy az amcsik, mi is népek olvasztótégelye vagyunk...elkerülhetetlen volt a kevert szaporodás...(ahogy a szerb-horvát-bosnyák háborúra is emlékszünk, ott is mindenki megerőszakolt mindenkit)

Japán nagyon büszke a tiszta társadalmára, bevéndorlásról, migránsokról szó sem lehet...na persze az ő katonáik is megerőszakoltak mindenkit a megszállt területeken...(ezért nem szeretik őket ázsiában)

Most még jókedvűen mosolyog a bájos polgármester, de ha így megy tovább, nemsokára a főtéren fognak táborozni afrikai migránsok(is), akik nem fognak válogatni...
lampa laz
Magyarnak nem magyar, románnak is ócska, így megmaradt erdélyi migráns cigánynak. Ott az őshazájában érzi igazán elemében magát, ott a posványban tud ilyen undorító szöveget elereszteni a világ fele, mert akik ott körül veszik ugyan olyan műveletlen bunkók, mint ő maga.
Pálinkás Pál
igen...szégyenkezned kéne,hogy úgy nevelted a lányod,hogy egy nigger felcsinálta erőszak nélkül!..
Qqberci
@m73: Akkor most már ideje tökönrúgni!...
csak úgy....
@Csizmás Kond: az egész élet kiragadott részletekböl,emlékekböl és tapasztalatokból áll! - bennetek, szellemi vaksikban nem vagyok biztos, a ti silány,buta létetek miböl áll?
csak úgy....
@Horizont: a pali belülröl "nigger" ... :)
Pálinkás Pál
@Horizont: normális..ha az én lányom csinálná,kitagadnám...
csak úgy....
@jesz: 12:17 okos kezdés és nagyon buta befejezés! :) -mi a szart keresnének baja föterén az afrikai migráncsok?- orbán keleti munkavállalókat toboroztat és nem afrikaiakat..
Pálinkás Pál
@levarosbukta: ne ugass..még az állatok is a saját fajtájukat helyezik előre, csak ti nem, libsi puhapöcsök...tegnap tapsikoltál a buziparádénak is,igaz?...netán te is ott voltál?..
csak úgy....
@Pálinkás Pál: igen pali,az állatok okosabbak mint az ember,csak a hozzád hasonló állatok nem veszik észre,hogy a sötét bör a másik vallás is embert takar!
-kíváncsi lennék a genetikai tesztedre,hogy te kikböl-mikböl állsz össze és,hogy eredetileg honnan származol...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: hát peched van...mert a kaukázusi rasszhoz tartozom...a sötét bőrt hazánkban a cigók képviselik...biztos sok akadémikus,meg társadalomnak hasznos egyed van köztük...ja nem...semmi bajom a niggerrel ,amíg otthon a tücsköt kergeti...és mondjuk nem a többi embernek kéne segélyezni Afrikát,hogy éhen ne haljanak...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: csak gondolj a különbözö színü lovakra,tehenekre,birkákra ..,akiket te is ismersz!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: nekem csak fehér barátaim vannak...de ha már az előbb a genetikán lovagoltál...két más színű ló genetikailag azonos, az ember nem..pillanatok alatt kimutatható a rassz..
csak úgy....
@Pálinkás Pál: a kaukázusi rasszodról van valami papírod,mert a messziröl (kaukázusból) jött ember azt mond amit akar...
azért az érdekes,hogy te sem tartod magad európainak.. ;)
Pálinkás Pál
@csak úgy...: látom ostobább vagy mint gondoltam...gugli a te barátod...de picit segítek..a kaukázusi rassz a fehér ember sajátja...valami hülye így nevezte el...mellesleg...sorolhatod az elmúlt mondjuk 200 év nigger,cigó tudósait, akik előbbre vitték a világot...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: neked vannak barátaid?
a különbözö színü lovak genetikája is különbözö,hiszen nem egy helyröl származnak,ennek ellenére lónak nézik egymást.. ;)
Pálinkás Pál
@csak úgy...: te valóban ennyire buta vagy?...mellesleg nem érdekel a dolog...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: palim,te vagy a buta! -ha lenne érved nem menekülnél a nem érdekel mögé...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: nem kell semmiféle érv...elvégre te nem reagáltál a világot előre vivő szinesek névsorával...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: bocs,- hitler,mussolini,sztalin,csaucseszku, orbán...
Pálinkás Pál
@csak úgy...: ebből csak orbán a színes...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: silány magyarázat... ,és a többi szerinted genetikailag mi volt?
fergeteg
Elvétve van ilyen.
De eddig nem feketedtünk el mint pl. a franciák.
csak úgy....
@Pálinkás Pál: majom az anyád,ha csak erre tanított ..
csak úgy....
@fergeteg: ezt a nagymamádtól tudod? ;) -különben akkor is keveredtetek ha nem önszántatokból ,te bimbó...
csak úgy....
@KisTehen: csak ki ne derüljön rólad,hogy az öseid milka lilák..
csak úgy....
@KisTehen: mesélj inkább a rászorultak számára kialakított lölö üdülöröl...
csak úgy....
@KisTehen: csak az élményeid érdekelnek..., lölöt lerendezted vagy ö téged ? :)
a gyermekeidet rendesen átoperálták?
Gazella
Teljesen igaza van!
A geci meg roán roma fajú
Málna
És ez egy polgármester... Ha ő nem érti, amit a másik mond, akkor mit várhatunk az agyhalottaktól?
szegfue
@Pálinkás Pál: 13:17 A "kitagadásával" mi változik?! A lányod nyilván nem, Te meg egy "dühös" nagypapa leszel... a tény pedig tény marad.
Pálinkás Pál
@szegfue: attól a pillanattól nekem nem lenne lányom...
Málna
@Pálinkás Pál: Remélem, hogy nincs is lányod, és csak feltételes módban beszélsz.
Pálinkás Pál
@Málna: mondtam, nem érdekel a szövegetek...
szegfue
@Pálinkás Pál: Szomoruan veszem tudomásul... Egyébként saját ellenséged lennél... baromira hiányozna a lányod és a születendő unokád is... ez még rosszabb lenne egy honvágynál. Az meg külön "érdekesség" lenne, ha pl. 2 gyereked lenne, az egyiket nap mint nap látnád, a másikkal meg minden kapcsolatod megszünne és pont ez a másik gyereked fog állandóan hiányozni, akárhogyan is tiltakoznál ellene.
Pálinkás Pál
@szegfue: nem ismersz...teljesen érzelemmentesen tudok kezelni mindent...
Málna
@Pálinkás Pál: Az nem is lenne baj. De téged a saját gyereked sem érdekel(ne). Az viszont már baj.
Málna
@Pálinkás Pál: Érzelemmentesen tudsz kezelni mindent? Ezt a hülyeséget...Te vagy itt az egyik legdühösebb, legagresszívabb kommentelő.
Németh István
Kedves Nyirati Klára! Ha tetszik, ha nem kevert fajúakká váltatok! Ez nem degradálás ez tény! Emberi dolog felvállalta a lányod a nigger apát és az be is illeszkedett mint mondod - ehhez csak gratulálni lehet s örülök hogy és hiszem sokan mások is ennek, hogy megtalálják egymásban az embert! és a mindkettőjüknek szükséges, kiválasztott párt! DE aha fejre állsz a nigger akkor sem magyar, és keveredést hozott létre két emberfaj között! (ezt minden vonatkozásban ki is meríti a nyelvével a fajának szokásaival amelyet nyilván magával hozott, ám lehet, hogy feladta, a más körülmények és viszonyok okán ezt hívják asszimilálódó képességnek, stb) Egész nyugodtan földhöz vághatod a seggedet az Orbán Viktornak az igazságát pont TE bizonyítod!
Aztán hidd el, hogy sokan nem örülnének, és talán bizalmatlanul fogadnának egy más emberi fajból származó embert a családjukba- kívánom, hogy legyetek együtt boldogok, Neked, a leányodnak olybá tűnik szerencsétek volt, lett, ami tartson is ki! Nagyon gyorsan kérj bocsánatot a felháborodásod végett!
Németh István
Gondolom rájöttél, hogy a kevert faj nem áll be mert te-ti egy-egy cseppjei vagytok a tengernek! Már pedig a tenger árja a sós íz, az bizony sós maradt! Te sem dobod ki a kacsa- pecsenyét, ha egy szemtelen légy rászáll! Mert ugye végül is nem légypecsenyét eszel! De ha a legyek nagyon sokan lesznek akkor lehet, hogy kénytelenek leszünk légy-pecsenyét fogyasztani!?? No az akkor mán más fajta kaja lesz!!! ÉRTED más faj!!!
terlasz
Nem kevert fajú? Ha van kevert nép, akkor a magyar biztosan aranyérmes lenne. Aztán meg, a faj és a rassz keverése egy min.elnök szájából igencsak visszatetsző.
terlasz
Húúú b+, Pali. Inkább nem szólok semmit, mert időnként mondasz értelmeset, emberit is.
terlasz
@Németh István: Emberi faj létezik, te hülye! Ha ki akarod fejezni az ocsmányságaidat, akkor beszélj úgy, mintha tudnád, hogy miről hablatyolsz!
Pálinkás Pál
@Málna: ez igaz...,de logikai úton teszem...
Pálinkás Pál
@kereső: nem vagyok robot..csak logikus...empatikus barátom...
szaboria1
Egyetlen faj létezik az pedig a Homo Sapiens Sapiens. Ez alátartozik a föld összes lakója.
Cucika
Ez az Orbán most már egyazegyben hitler. Ott is a tisztafajú német árja volt az igazi most már itt is külömbséget tesznek az emberek között? tisztafajúak és kevertek lesznek. Mi alapján fogják eldönteni? Mindenkitől DNS-t vesznek? Haj-bőrszín vagy név alapján lesz a megkülömböztetés?
vacsi
" van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és van, ahol európai népek keverednek – utóbbihoz ilyen hely a Kárpát-medence"
Tökéletesen igaz!
Nyirati Klára meg nyilván szereti a családját, unokáját, de azt gondolom, hogy a szülők legjobban a gyerekkel toltak ki. Itt, Magyarországon, mióta megismertük a becsődülő "migránsokat", négereket, arabokat, egyebeket, hát, azokból nem kérünk. Valaha az egyetemen nekem is voltak évfolyamtársaim, négerek, arabok, vietnamiak, sőt, még indián is - de azok ugyanúgy viselkedtek, mint mi magunk. Ezek a migránsok pedig a legalja - és szerintem veszélyesek, hisz mint agresszív katonakorú férfi.
kereső
@Pálinkás Pál: Mond az Neked/Nektek valamit, hogy Homo Sapiens??? Nem nagyon érzékelem- mert a Földön ez az egyetlen emberi faj. Fecsegtek itt össze-vissza fajok keveredéséről- ami tulajdonképpen azt jelentené, biológiailag, hogy az emberi faj , valamely állati fajjal nemz utódokat.
Az, hogy a Homo Sapiensen belül kik, milyen genetikai jellemzőkkel- magasság, bőrszin!!! ...etc bir, az a Föld éghajlatával- a Nap uv sugárzása elleni védkezéssel függ össze, semmint bármiféle kultúrális, vagy észbeli képességgel.
És ami az "érzelmi" negativitásodat illeti- ez nem racionalitás, hanem előitélet, amely ráadásul nem is tapasztalaton alapszik. Tudod, gondolkodásban egyáltalán nem különbözöl hitlertől, orbántól-sajnállak.
Pálinkás Pál
@kereső: no akkor gyorsan mélyedj el a genetikában...mellesleg leszarom a sirámotok...pontosan tudod hogy itt rasszokról beszélünk, csak adod a hülyét...
kereső
@Pálinkás Pál: Igen, de a rasszok azok nem fajok. Ráadásul Ti , orbánnal nem is tudom milyen alapon szelektáltok. Külső jellemzők, kultúrális jellemzők, gazdasági különbségek- vagy simán származás alapján. Hitlernél tiszta volt a képlet- származás: zsidók- akik megsemmisitendő ellensége a német "fajnak", és a keleti- értsd szláv és benne mi magyarok is- primitiv szolga népek, akik azért vannak a világon , hogy a tiszta fajú árja németeket szolgálják.
Orbán is emleget "származást"- csak még nem fejtette ki "fajelméletét", hogy kik lesznek a megsemmisitendők, és kik lesznek a szolgák, hogy szolgálják a nemzeti magyarságot.
Te, viszont csak egy előitéletes marha vagy, melyet kimondottan a bőrszinre alapozol- amely, mint irtam, csupán az emberi faj alkalmazkodása az éghajlati viszonyokhoz.
szegfue
@Pálinkás Pál: tegnap 17:28 Ebben igazad van: nem ismerlek! Az is lehetséges, hogy "érzelem mentesen" tudsz kezelni bizonyos dolgokat, de szerintem ez csak a látszat... legalábbis ha magamból indulok ki. Kösz. a beszélgetést!
vacsi
@kereső: "Az, hogy a Homo Sapiensen belül kik, milyen genetikai jellemzőkkel- magasság, bőrszin!!! ...etc bir, az a Föld éghajlatával- a Nap uv sugárzása elleni védkezéssel függ össze,"
Ha ez igaz lenne, akkor az amerikai négerek, akiknek az őseit párszáz éve vitték el rabszolgaként Afrikából, már nem feketék lennének, hanem ugyanúgy fehérek, mint az amerikai kontinens többi népe. És hasonlóan, az Afrikában, vagy Dél-Amerikában, Indiában élő fehéreknek sötét llenne a bőre - de nem az. Ugyanez igaz pl. az amerikai indiánokra is, ők is jó 500 éve élnek azonos éghajlaton az Amerikát leigázó fehérekkel, mégis, a bőrük színe sötét, holott a fehéreké maradt fehér (még, ha a lelkük nem is az...) És hozhatnék még rengeteg példát erre.
vacsi
@Horizont: Már megbocsáss, de ha megírnám, hogy én mit nézek ki belőled, nem tudom, mit szólnál...
balos
@vacsi: Az évek a bőrszin változásában döntők!Azonban ezer hanem tizezer év alatt változhat meg a szín!A keveredés gyorsíthatja fel a folyamatot amit a geci "fajták" igyekeznek meglovagolni!Példának okáért itt a geci aki mész alaput vett meg!Már úgy értem,hogy mész a picsába,ha nem parirozol nekem!Van aki verve szereti a habzsi-dözsit!
Aki Én
@Málna: Tény, hogy egy miniszterelnök nem mondhat ilyeneket, még ha úgy is értette (nem hiszem), ahogy te gondolod. Vagy ne fogalmazzon félreérthetően. Mert ez alsóhangon is az volt, de szerintem nem véletlen.
Van ennek üzenete, nem is kicsi.
Na de pont egy román származású romagyerektől?
Egyébként qrvára semmi köze hozzá egy politikusnak, hogy ki kivel ,,keveredik"
Ez azért így elég morbid.
vacsi
@csak úgy...: A magyarok kaukázusi eredetűek.
Csizmás Kond
...ja és a végére..." Miniszterelnök Úr!
Szégyenkeznünk kellene Kata miatt? Az Ön szavait idézve "kevert fajú" az unokám.
Ön szerint abnormális család vagyunk???"
...Nem kell szégyenkezni senki miatt vagy senki helyett, a szégyen mindig azé aki azt elkövette.
Ami a kevert fajt illeti igen a Kata kevert faj, és ezt bár képtelen megérteni de akkor is az, és ebből csak neki lehetnek hátrányai esetleg előnyei, ezért kell az ilyen dolgokat mindig előre mérlegelni.
...az abnormálisság meg ..ki hogy érzi...mert itt arról ugyan nem volt szó de ha ön ezt feldobta szerintem érzi is.
Pálinkás Pál
@kereső: buta vagy...de nagyon...és legyen már az én magánügyem hogy mit gondolok az afrikai félmajmokról...mellesleg..sorolj fel pár pozitív dolgot, amit Európa ennek a primitív migránshordának köszönhet...várom a listát...
telegdilaci
@justhpeter:Beszél egy olyan kevert fajról a Miniszterelnök akiről mindenki tudja hogy Roma a javából,neki nem uszítani hergelni kellene az Embereket,hanem megbékiteni!
vacsi
@Horizont: Nem azt írtam, hogy sértegetni akarlak, ez nem az én formám, de abban biztos vagyok, hogy nagyon meglepődnél. És nekem ennyi elég.
kereső
@vacsi: Kérlek szépen, bizonyára meg van a tudásod ahhoz, hogy kiváló biológusok , genetikusok megállapitásait tudományosan felül ird, cáfold kutatások eredményeivel. Rajta!
kereső
@vacsi: 08:40 Nem csak a magyarok. Hanem minden európai- genetikailag egy kaukázusi őstől származik.
kereső
@Pálinkás Pál: Bizonyára nem vagyok olyan okos, mint Te. Majd igyekszem pótolni a hiányosságaimat- a jó pap is holtig tanul- de engedd meg, hogy hagy hivatkozzak arra száznál is több afrikai orvosra, akik magyar kórházakban magyar embereket gyógyitanak, vagy éppenséggel házi orvosként teszik ezt. "afrikai félmajmok" mi? Nem szégyenled magad? Úgy élsz ahogy akarsz, azt gondolsz amit akarsz- csak ne terjeszd a korlátoltságodat.
Pálinkás Pál
@kereső: na vazze...afrikai orvos...aki fehérembertől tanult, nem az afrikai szavannákon...ja,és én biztos nem mennék nigger orvoshoz..,te melyik részét nem érted annak,hogy nem érdekel a szöveged?..
namihami
Ennek a szerencsétlennek hihetetlen érzéke van ahhoz, hogy akár egyetlen mondatban háromszor lője magát tökön.
Azért ez még egy fideszestől sem akármilyen teljesítmény!!!
Erre az orbáni gyöngyszemre még az Alfred Rosenberg is elégedetten csettintene a nyelvével. Hitlertől pedig egy Lovagkereszt (nem a hazai) is leesne.
szaboria1
Orbán sem tiszta fajú cigány a származása alias Orsós Viktorként született.
magyar1
Igen, igaza van Orbánnak, a polgármester unokája kevert faj. Vannak kínai-magyar gyerekek is meg másokkal is keverednek, akkor egyértelműen kevert faj. De ez elenyésző kisebbség Mo-on. A cigány, zsidó keveredés viszont nagy számú, úgy hogy ebben viszont nincs igaza.
Németh István
Kérem szépen az európai népek, nemzetek is - figyelembe véve az északi és a keleti, de a nyugati és déli perifériákat is keverednek egymással > mert a kefélhetnének nem nagyon lehet határokat szabni!. Azonban ez lényegében nem váltóztat az adott nemzetek adottságain, megtartották identitásukat, csiszolódtak >> de lényegében nem váltóztak!
Azonban amiről szó van tulajdonképpen az pedig >> a tömeges vonulása egy nem kívánatos fajnak! Kérem, nem egyedi és asszimilálódni képes esetekről van szó, hanem pont fordítva, egy tömegről, amely a maga arculatára kívánja formálni az un, elfoglalt területek nemzetségeit! Ilyen az Iszlám vonal, vagy éppen egy sajátosan más emberi alkat megjelenése, stb. Ez pedig lényeges különbség! Az Orbán Viktori figyelemfelhívás erről szól és nem kellene kiforgatni még egy megcsömörlött agyú polgármester asszonynak sem! (inkább jobb lenne magában feldolgoznia a családi történéseket - a látszat és a tény nagyon más!) Üdvözletem és tiszteletem érte!
magyar1
Volt már arra is példa amikor magyar lány más fajjal keveredett, gyerekük lett, elment vele és utána a mi pénzünkből kellett visszahozni vagy őt vagy a gyerekét. Nem veszélytelen az ilyen keveredés, a nemi ösztön után ész nélkül menni.
Nyírfa
@Horizont: Vacsi egyetemi diplomáját megnézném! :D:D:D
Őszintén szólva , a produktumai alapján egy nyögvenyelősen elvégzett általános iskolát valószínűsítenék.

@kereső: 09.28

Csatlakozom, várom a prezentációt. :)))
magyar1
@Horizont: Nem ítélkezem én, persze, lehet szerelmes és mint tudjuk a szerelem vak. Csak ha bajba kerül akkor a magyar állami segítséget kéri sok. Nem számolnak a más kultúrával, nem hallgatnak a szülői tanácsra sem.
magyar1
@Horizont: Igen, hülye. De csak itt Mo-on.
vacsi
@Németh István: Jó 40 éve olvastam egy riportot egy Csehszlovákiában élő félvér férfival, akinek az apja afrikai néger, az anyja meg csehszlovák volt. A szülők együtt éltek, Csehszlovákiában, de gyakran meglátogatták az afrikai rokonokat is. A gyerekük már felnőtt volt, dolgozott, ha jól emlékszem, pincérként. Amikor arról kérdezték, ő hogyan látja a szülei házasságát, azt válaszolta, hogy nagy hiba volt. Hiába szeretik egymást, őt, a gyereküket a fehérek négernek tartják, a négerek meg fehérnek - sehova nem tud beilleszkedni...
vacsi
@szaboria1: Ezt a butaságot honnan vetted? Ha ez igaz lenne, akkor nem találnák meg pl. a neandervölgyiek DNS-és egyes emberekben. A régészek szerint is valaha több emberszerű lény élt a fölfön, bármelyikből maradhattak fenn példányok. Esetleg keveredhettek is - ki tudja?
szaboria1
@vacsi: Wikipédia csak utána kell nézned.
vacsi
@szaboria1: A Wikipédiát magánemberek is szerkesztik, nem minden adata megbízható. De kösz a választ.
ila51
@Csizmás Kond: Láttál te már magyar embert , aki először elolvassa a használati utasítást ? aztán esik neki ?
Csizmás Kond
@ila51: ...hm...azért nem kell egyből a közepébe ugrani...:)
Rockxy
a polgármester téved kissé.
mert nem mindenki az ő lánya fejével gondolkodik.
és ugye van olyan, aki férjhez megy egy bantu négerhez is (nincs ezzel semmi baj), viszont van aki a szomszédhoz se, pedig magyar és fehér bőrű.
egyébként nem tudom ki örülne, ha így nézne ki a magyar csapat:
mindenszo.hu/wp-content/uploads/2018/07/ugynevezeett-francia-valogatott.jpg
Sámannus
A csüngőhasú csak uszítani tud ez a szakmája. Bizony.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.