A Mi Hazánk felszólítja a magyar Külügyminisztériumot, hogy minden nemzetközi fórumon tiltakozzon az ukrán hadsereg esetleges moldovai beavatkozása ellen – közölte a párt elnöke és parlamenti frakcióvezetője vasárnap az MTI-vel.

A Mi Hazánk nekiment Ukrajnának
Toroczkai László, a Mi Hazánk képviselője felszólal a kisadózó vállalkozók tételes adójának (kata) módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 12-én. A javaslatot 120 igen szavazattal, 57 nem ellenében és 1 tartózkodás mellett fogadták el kivételes eljárásban. MTI/Kovács Attila

Toroczkai László közleményében azt írja: ez dominó-hatást indíthatna el, és arra is felszólította a külügyi tárcát, hogy tegye egyértelművé:

"Románia csak azon a napon egyesülhet Moldovával, amelyik napon Erdély újra egyesül Magyarországgal".

A pártelnök Kirill Budanovnak, az ukrán katonai hírszerzés vezetőjének bejelentésére reagált, aki arról beszélt: az ukrán hadsereg kész beavatkozni Moldovában, annak érdekében, hogy a Transznisztriában (Dnyeszter Menti Köztársaság területén) állomásozó 1500 orosz békefenntartót kiűzzék az országból.

Toroczkai László közleményében azt írta:

az ukrán védelmi minisztérium egyik legfontosabb vezetőjének kijelentése a háború kiterjesztéséről szól, amely rendkívül veszélyes, destabilizálhatja az egész térségünket, előszobája lehet a harmadik világháborúnak is. Egyúttal bátoríthatja a román politikai erőket, amelyek régóta készülnek a Moldovai Köztársaság és Románia egyesítésére

- tette hozzá.

Magyarország számára mindez tűrhetetlen – írta a pártelnök. Hozzátette: komoly biztonsági kockázatot jelentene Románia területének, lakosságának és erejének további növekedése, ráadásul ez precedenst teremtene, és táplálná a további román területi igényeket. Emlékeztetett: a román politikusok között vannak, akik a Tiszáig szeretnék kitolni Románia határait.

Forrás: MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Toroctkai kis náci pöcs, aki a felbuzult pártjával kívülről próbálja támogatni a kolostorröfi vén nácit. Történelmi emlékei sekélyesek, mert nem tanulták meg, hogy amikor a világuralomra törekvő magukat nagynak képzelő nácik elbuktak a mellettük pocsolyában dagonyázó kis nácik is kihaltak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@Horizont: mi hazánk?Ezt meg mire fel?Netán benne van a lopós bizniccben pereputtyostol?
Néro2
A ti hazátok a fax se kívánná megélni. Kinek hiányozna még egy a fityma csürhének egy esszenciája. Mond te lény 2 miért nem ÍÍÍÍdeserdélyedbe indultál szeny-átornak ?
Nessy
Fidesz fiókpárt! Mindent kimond, amir esetleg O.V. csak gondol!
magyar1
@Maccska: Illetve a mögöttük lévő hatalom, tudjuk kik...
justhpeter
Toroctkai kis náci pöcs, aki a felbuzult pártjával kívülről próbálja támogatni a kolostorröfi vén nácit. Történelmi emlékei sekélyesek, mert nem tanulták meg, hogy amikor a világuralomra törekvő magukat nagynak képzelő nácik elbuktak a mellettük pocsolyában dagonyázó kis nácik is kihaltak.
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: a túró dóri darájon le benneteket.
kereső
Toroczkai- tóth/tutsek- lászló. Az 1956-os vérbiró tutsek unoka. Kell még valamit mondani- ez hungarista moszkovita.
simmering73
@Shikari: 1-2 nap alatt? Mi az új jóslatod? Elmehetnél a Pravdához politikai szakértőnek.
Nessy
@Shikari: Aztán ha látja, hogy a Krim után ezt is megtehette, majd jön a következő szuverén állam!? Akkor is ilyen lelkesen fogsz drukkolni? Tudod, aki gyerekkén 45-ben és később 56-ban is "találkozott" velük annak ennyi is bőven elég volt belőlük! A Balatonnál közel volt Almádihoz a táboruk, onnan jártak betörni, piát meg szuvenírt keresni. Volt aki tiszti sapkáját, volt aki az egyenruhája zakóját felejtette a helyszinen.
Nessy
@durbincs: Valami értelmes hozzászólás? Vagy ne váruk a csodát?
kereső
@Maccska: Ukrán propaganda? Olvastad a cikket? Ott két nagyon marha orosz képviselőről irnak. És nem ez az egyetlen hirforrása témának. Biolaborok- meg mutáns ukránok. Tényleg ennyire hülyék vagytok? Az oroszok meg már nem tudnak mit kitalálni, hogy magyarázzák a kudarcaikat. Februárban még arról szólt a fáma, hogy 5 napon belül vége lesz a "különleges "hadműveletnek- mert ennyi idő alatt megszűnik Ukrajna. Na, ehhez képest...
kereső
@Horizont: Miért szedte volna szét "Ezek ugyanazok"...csak most fasiszta, náci köntösben.
kereső
@Shikari: Nem, a Krim tatár-föld volt, amig 1944245 -ben a nagy előd sztálin, ki nem telepitette őket az Urálhoz, és betelpitette az oroszokat. Lakosságcsere-!!! amit az utód putyin most dombaszban folytat, hogy megváltoztassa a lakosság etnikai összetételét.Lehet majd rá hivatkozni, egy "népszavazáson".
kereső
@Shikari: De a tatárok nem!!! oroszok, és az általuk lakott terület nem orosz!!! És ne gyere itt a nagy Szu-val, mert a végén még kiderül, hogy egy sztálinista komcsi vagy. Arra hivatkozni, na B+!
kereső
@Shikari: Ez nem hivatkozási alap. Mi is "csatlósai" voltunk a Szu-nak, akkor Magyarországra is igényt tarthatnak? Meg a csehek, szlovákok, lengyelek-és a németek egyik fele. A baltiakról már nem is beszélve- bár logikád alapján ottan van egy kis gubanc, mert azok svéd alapitású"államok" voltak.
kereső
@Shikari: Erdély meg 100 éve Románia. Mit is akartál mondani???
kereső
@Shikari: Háááááát, ha majd a Szu visszaadja a Krimet a tatároknak, Dombaszt az ukránoknak, karéliát a litvánoknak...Nem érzed, hogy sántit az érvelésetek?
Dr. Proktor
@kereső: Putyin bejelentette igényét a korábbi befolyási övezetre, így hazánkra is! Első lépés csak Ukrajna, ha elesik akkor jövünk mi is...
balos
Alig várom,hogy az 56 os "szabadsegg-harcosok" unokái újra kiverjék a ruszkikat a spájzból!Is!
Dr. Proktor
@Shikari: Találós kérdés: Erdély mikor tartozott Magyarországhoz? Csak nem 1848-tól 1919-ig?
Nessy
@Shikari: Ha ennyire imádod a ruszkikat, téby hűségesküt Putyinnak, és költözz oda. Szent Pétervár sokkal szebb város, mint Moszkva! Csak megemlítem!
kereső
@Shikari: 09:11 Odaadtak? Ne mond! Szu felbomlása- 1991. Önálló államok jöttek létre- amelyet szerződésekkel garantáltak. Az önálló államok létrehoztak egy "közösséget" - FÁK! Független államok közössége- amelyet Uktajna sohasem raitifikált.
Volt egy 1994-es Bpesti egyezmény: Ukrajna leszereli és megsemmisiti atomtölteteit(örökölt a Szu-től), cserébe az egyezményt aláiró országok, nagyhatalmak garantálják Ukrajna önállóságát, szuverenitását( döntés a saját ügyeket illetően- kikhez, milyen szövetséghez kiván tartozni!!!-többek között), és területi sérthetetlenségét- azaz az aláiró országok elismerték Ukrajna határait. Az aláirók között vol az orosz állam is! Miről beszéltek? Az oroszok ott és akkor csinálnak schegget a szájukból, szegik meg és rúgják fel a nemzetközi szerződéseket, egyezményeket , amikor akarják- és neked ez a "demokrácia"?? Mert kell az "élettér" a nagy oroszországot visszaálmodó lator terroristának?

Ami meg Erdélyt illeti, menjünk vissza az időben- és beszéljünk az önálló!!! erdélyi fejedelemségekről- meg a három részre szakadt országról, ja és beszélhetünk a mohácsi csatavesztésrül is. Ha már régmúlt.
Pálinkás Pál
" amelyik napon Erdély újra egyesül Magyarországgal".
te csicska tóth laci...erről megkérdezted az itthoniakat is...?..
Nessy
@Shikari: Az önálló Erdélyi fejedelemségről hallottál történelem órákon?
csak úgy....
@Shikari: 11:46 akkoriban a te családod még valahol keleten kukázott.. :)
Nessy
@Shikari: Még a Trianon utáni magyar Hiszekegyet is elmondom, ha gondolod! Csak éppen az ezer év nem stimmel! De én már semmin nem csodálkozom, és az ellenkezőjén sem.
C_3PO
KATA: tehát akkor 1 FIDESZes tartózkodott, 14 nemmel szavazott, és a teljes ellenzék NEM ért egyet a változással!!!
kereső
@Shikari: Ha annyira nem érdekel=nem tudod cáfolni, a nem "olvasgatást, hanem a tényeket"- akkor miért is irsz hülyeségeket, amikor hozzám szólsz?Állitasz valamit, de igazolások, tények nincsenek mögötte, csak a Te exkatedra kijelentéseid, amelyek vagy igazak, vagy nem.És igaz, Krimre, Erdélyre, Dombaszra is. Vannak viszont történelmi té-
nyek- amelyek ismerete egy mimagyaroktól/mélymagyaroktól elvárható lenne.
Nessy
@Shikari: Azért csak Európában akadtak még nálunk "idősebbek"!
Germánok, Gallok, Görögök, Rómaiak! Óbudán akárhol kezdenek házat építeni, mindenhol római kori romok, tárgyak kerülnek elő!. Amfiteátrumok, Aqvae ductus,fürdő, épületek. Ja, és Mithras kultusz volt!
Rockxy
má megin eza hüjje nekimentszöveg.
valakinek nagyon fájhat a feje, vagy rosszat álmodott, esetleg fajsúlyos gyerekkora volt, vagy csak kapott egy gyenge kiképzést fogalmazászavarból.
NKF
Igaza van a magyar érdekeket kell nézni!
Nem úgy mint a hazaáruló EP képviselőinket.
Azt kell elérni,hogy az EP-be a mindenkori kormány küldjön képviselőket
fergeteg
Majd ha a Leopardok be lesznek élesítve. Nekik szabad menni.
fergeteg
M73 ! Fogd be a tetves pofádat mert a haver kiadja nacionálédat aztán...
Kiskölyök ! Ácsi !!!
Mézike
@Shikari: Bizonyára azért vagy jártas ezekben a dolgokban mert a te ánuszod igen használt állapotban van... jó laza .:-)
T-Boly
@Shikari: mit csinálsz itt te leguánpofájú anyabaszó ? kisajátítod magadnak az egész fórumot,hogy a nyűvek vájjá ki a szemedet ,te geci !
mit képzelsz te magadról baromállat,ostoba ,elmebeteg söpredék?
van a szarosbőr a pofázmányodon,hogy fenyegetőzöl? Bolhafészek,szarcsimbók!
T-Boly
@m73: Egyetértünk ! Azt hiszi a senkiházi ostoba bunkó,hogy attól majd lesz valaki,ha itt hablatyol orbitális baromságokat.Az dühít,hogy belemegy történelmi témájú dolgokba anélkül,hogy annak valami alapja lenne.
Ez a fazon olyan ostoba,hogy akár világbajnok is lehetne.
@shikari: tanuld a történelmet te elmeháborodott,mert jól beléd rúgok,te szarcsimbók !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.