El sem hiszi az ember, amíg nem látja. 

Ilyen nincs: a fideszes országgyűlési képviselőt körbetáncolták a női polgármesterekTVZeg/YouTube

A YouTube-ra töltötték fel a Zalaegerszegi TV július 22-i híradójának egy részletét. A felvétel a Zalai megyei 1-es választókerület országgyűlési képviselőjének, Vigh Lászlónak lendvajakabfai látogatását követi végig. A képviselő hagyományteremtő céllal összehívta a kerület női képviselőt, ugyanis kifejezetten büszke arra, hogy 76 településből 24-et irányítanak nők. 

Az eseményen a hölgyek beszámolnak a településeiken végzett fejlesztésekről, ezzel inspirálva egymást, Vigh pedig nem győzi dicsérni a munkájukat. A riport akkor hág a tetőfokára, amikor a hölgyek elkezdenek a politikus körül táncolni, aki szintén igyekszik felvenni a mozdulatsort. 

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Termelési értekezlet 1975-ben a helyi TSZ-ben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Józsipapa
szervilis bagázs...egytől - egyig...
igazi csicskák...
Baker
Termelési értekezlet 1975-ben a helyi TSZ-ben.
Baker
Termelési értekezlet 1975-ben a helyi TSZ-ben.
Dr. Proktor
@csak úgy...: A párzás csak egyesével vagy partiban?
csak úgy....
@Dr. Proktor: náluk csak a szaporulat számít!
Dr. Proktor
@csak úgy...: Aha, hát ezért jött Orbán a fajelméleti fejtegetésével...
Aki Én
Azt hiszem sokkot kaptam. Ezt nem tudom hova tenni.
Egy óvodai produkciónak is katasztrófa.
Ezt miért kell?
Apfelbaum
Erre nincsenek szavak...ez a pasi dönti el sok ezer ember sorsát,az anyatej után a diannás cukrot majd 14 évesen a körtét tudta megtalálni magának mint alkoholt...de a nők,ne haragudjon senki de egyik másik ezek közül még szűz szerintem mert nincs annyi pia amennyiért valaki megcsinálja,a másik típus köztük aki akkor is térdel ha guggolnia kellene... csodálkozunk,hogy 2/3... ezeket látva inkább azon, hogy miért nem lett 4/5 ...elment az Életkedvem ,hagyjatok most
szegfue
Nekem érthetetlen!! Ha volt ezekben a hölgyekben annyi kurázsi, hogy indultak a polgármesteri tisztségért, sőt meg is nyerték, akkor miért kell "behódolni" egy országgyülési képviselőnek?!
csak úgy....
@szegfue: fideszes hierarhia! a kan középen és a nyöstények körülötte..
orbanisztán a XXI. században.
szegfue
@csak úgy...: Azért ez is nagyon szomoru...
lusta
@szegfue: Aki nem táncol, az felejtse el a fejlesztési pénzeket. Úgy általában mindennemű pénzt elfelejthet. Sok és nagyon friss történetekkel is szolgálhatok az ország más részeiből is.
szegfue
@lusta: Annál is inkább rohadjon ki még a tövük is az ilyen országgyülési képviselőknek, akik kihasználják a poziciójukat ugy, hogy még csak nem is a sajátjukból "osztanak", hanem a közösből! Sajnos a mi településünkön is hasonló a helyzet, bár a polgármesterünk még nem "táncol"... vagy ki tudja:(
ómió
Pedig a "haladó etikett" csak efftársi képviselő körbetáncolását tolerálja!?
evacica
Hiába a hülyeségnek nincs határa! Szégyenletes amit ezek a nők művelnek! Pirul az arcom nő létemre helyettük! Istenem hova jutott ez az ország?!
Béla333
Ezek a hülye libák meg a hűségük jeleként körbetáncolták a maffiózót. Ha kérte volna, ugyanezt megtették volna ruha nélkül is. De szerény volt a maffiózó, ezt nem kérte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.