A nemzet megosztásával vádolta a miniszterelnököt hétfői online sajtótájékoztatóján Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője – írja az MTI. 

Jobbik: Orbán arra építi a hatalmát, hogy magyar embert magyar ember ellen uszítOrbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor megosztja a nemzeti egységet, megosztja az embereket, erre építi a hatalmát; gyűlöletet gerjeszt, magyar embert magyar ember ellen uszít azért, hogy az uralkodását bebetonozza

– jelentette ki Varga. Azt hangsúlyozta, a kormányfő hétvégi, a „kevert fajú népekről” mondott szavai azt a rendkívül sötét korszakot idézik fel, „amikor a világban a fasizmus elburjánzott, és a magyar zsidó és cigány közösségekben úrrá lett a félelem”.

Hozzátette, egyetlen emberi faj létezik, „nekem minden tisztességes magyar ember egyenlő”.

Varga Ferenc arról is beszélt online sajtótájékoztatóján, míg a Fidesz jobbágyként tekint a magyarokra, addig pártja olyan emberekként, akiket a kormánynak segítenie kellene, „nem meglopni és kizsigerelni”.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

T-Boly
Ez nem hír ! A hír az lenne,ha orbán a nem fideszes magyarokat is teljes értékű állampolgároknak tartaná. Ha felhívná a figyelmet a békés egymás mellet élésre,a honi magyarok összefogására a politikai gazdasági problémák közös megoldására.
Nem. Ő elmegy posványosra és ott mondja el,hogy mi a célja velünk itthoniaknakkal. És,hogy milyen bőkezű velük a mi pénzünkből !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apfelbaum
@Shikari: de te mi a redvas krvnydt keresel itt mindig,miért nem takarodsz a tuliskolazott nyájadhoz,de most őszintén,miért vagy itt!???
Bogatir
@sgl: Mocskos egy cigány állat. Ő mint az én hazám! Hogy volt pofája a szájára venni.
Jozefina
"Oszd meg és uralkodj rajta"
Történelem: Az ókori rómaiaknak az a terve, miszerint mielőtt megtámadtak egy országot annak vezetőit egymás ellen uszították, majd miután legyengült az ország vagy terület, elfoglalták azt.
Az oszd meg és uralkodj elv nem más, mint egy hadicsel. Az oszd meg és uralkodj elvet más hatalmak is használták.
Orbán ugyanezt teszi a saját népével a hatalma érdekében!!! Nemzeti nacionlizmussal a zászlaján!!?? Fasiszta elmélet!!??
ómió
Már bolsevista-nyilasék is önmagukat hazudnák a "Zorbánra"!?
Néro2
A magyarok meg meg is érdemlik. Két forintért a guruló krumpljukat is megbaxnák , milliószám. Xar selejt ország lett xar selejt emberekkel egy tróger szemét aljas tolvaj vezetéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.