Dobrev Klára egy Facebook posztban összesítette, mit reagált a nemzetközi sajtó Orbán kevert fajos kijelentésére. 

Senki sem lepődik meg azon, hogy a külföldi sajtó telis-tele van Orbán vállalhatatlan fajelméleti kijelentésével. Az sem érdekes már, vajon számolt-e Orbán ekkora felháborodással, vagy csak a „sajátjainak” akart bemondani egy minden eddiginél nagyobb gyalázatot

- kezdi.

Dobrev Klára szerint amit Orbán csinál, már a vég kezdete

Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője beszédet mond az Egységben Magyarországért nagygyűlésén Budapesten, a Műegyetem rakparton 2022. március 15-én. – Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Szerinte a magyar miniszterelnök talán úgy véli, előre menekül, eközben hatalommániájával magával rántaná az egész országot. Hozzáteszi, hogy Európai parlamenti képviselőként értünk, az országért dolgozom.

Megszámolni sem tudom már, hányszor mondtam el külföldieknek, hogy Orbán nem egyenlő Magyarországgal. Van itt egy másik Magyarország is, amely homlokegyenest másképp gondolkodik, amely békeszerető, amely tiszteli mindenkiben a másik embert.

Szerinte a pávatánc, hogy mást mondunk hazafelé és megint mást külföldön, a végéhez ért.

Az egész világ, és benne mi magyarok immár átlátunk Orbán szövegein. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez már kapkodás, a vég kezdete. Ezért maradunk nyugodtak. Ezért készülünk.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ne is próbáljon senki orbán fejével gondolkodni.
verőce21
A Zorbán monnyon le még nem volt Gyurcsevklárenc, na de ami késik...!
Pálinkás Pál
@KisTehen: nem baj ..az Eu sokkal erősebb..puhosnak csengettek..
Nessy
Az is szégyen, hogy egy diplomázott intelligens ember ekkora ostobaságot mondjon! Olyan dolgot állítson, ami nem is lehetséges! Ja, hogy szokás szerint keveri a szezont a fazonnal, azon mi már meg sem lepődünk. A híveinek meg reménytelen elmondani, hogy ez a mondat nettó baromság! Általános iskolai tananyag!
Rockxy
igen, az már a klárikáék végének is a kezdete
CsipkeRózsa
@KisTehen: 16:01

Szerinted Orbán Viktor azt mondta, hogy a népek?
Nessy
@KisTehen: A "kevert faj" kifejezés. Az ember egy faj: Homo sapiens sapiens!
Értelmes, gondolkodó ember!
CsipkeRózsa
@KisTehen: Nem az értettéd-ről van szó, ne szépítsd, Orbán fajokról pofázott.
Málna
@Nessy: A jogban is használatos ez a kifejezés, Nessy. Persze egy átlagembernek ezt nem kell tudnia..,
Nessy
@KisTehen: Semmim nem rándul össze, tekintve, hogy tudom mit jelent a faj, és mit jelent rassz, és mit jelent a népek keveredése!
Nessy
@Maccska: Talán, hogy te nem érted a hibás szó használatot!
Nessy
Ennek a mondatnak van egy nagyon rossz emlékű, ideológiává váló csengése, ami sokakban ébresztett rossz emléket! Erre írtam, hogy rossz megfogalmazás.
jesz
@Maccska: 16.17: brüsszel söpörjön a saját portája előtt...mint tudjuk, belgium egy "csinált" két népből...nos ez a két nyelv/nép úgy utálja egymást, hogy az elmondatatlan...Belgium a civakodók országa...sosincs béke a vallonok, és a flamandok közt...inkább kétnyelvű gyűlölködésben verhetetlen ország...

És itt van az unijó központja?...ezek ugatnak? Az egyik legnagyobb gyarmatosító hatalom, a legtöbb vérrel szerzett vagyon ott van.

by wikipédia
Málna
@Nessy: 16:20 Nem egészen ezt írtad. Hanem ezt: "Az is szégyen, hogy egy diplomázott intelligens ember ekkora ostobaságot mondjon! Olyan dolgot állítson, ami nem is lehetséges! Ja, hogy szokás szerint keveri a szezont a fazonnal, azon mi már meg sem lepődünk. A híveinek meg reménytelen elmondani, hogy ez a mondat nettó baromság! Általános iskolai tananyag!"
NKF
Klárika is elmehetne a p...ába Fletóval egyutt! Örökké készülnek.Edzenek már 12 éve.
Remélem gyúrnak még vagy 30 évet.
Németh István
A dobrev és a balliberális oldal az abszolút ellehetetlenülésük okán egyszerűen nem tudnak mit tenni! Más nem megy csak az alázás az aljas rágalmazás, minden hasznos népérdekű intézkedés és cselekmény kiforgatása! Megdöbbentő az állam és valójában egy ideálisnak tekinthető államberendezkedés, amely eredmények és produktumok hozására képes - ez bizonyított is 12 év távlatában - alaptalan és oktalan folyamatos támadása, folyamatos gátlása a tevékenységeknek! Ezt, de nem csak ezt hazaárulásként kellene kezelni és keményen büntetni! A klasszikusan megvalósított hazaárulásaik a nemzet Eu.-n belüli lejáratási igyekezete alapvetően minimálisan is a legsúlyosabb ítélet meghozataláért kiállt! Ennek megvalósulásáért kell tenni!
Németh István
Egy a bizalmat már eljátszott személy, DE/ÉS egy egész un. pártvezetés soha nem reménykedhet ismételt vezető pozíció megszerzésében! Az szdsz felszámolta önmagát > a zsidópárt rájött, hogy a sok lopásnak, a hatalom uszályában való maximális élősködésüknek véget kell vetni, mert előbb utóbb a népharag feléjük fordul! Ezt jókor ismerték fel és tettek az önön felszámolásukról!
kereső
Igaz. Az uniós tagságunk végének kezdete.
csak úgy....
@kereső: dübörgöknek nem is kell támogatás! majd hybernálják a hiveiket télire..
levarosbukta
Rohad a narancs, süllyed a hajó. Az első patkány már menekül. Kiváncsi leszek ki lesz a következő.
verőce21
Azt kéne már felfognod Lára, hogy még azoknak sem kellesz, akik most a kormány ellen tüntetnek, még nekik is ciki vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.