A csatározásnak nincs vége.

Deutsch Tamás közzétette, szerinte mire készülnek GyurcsányékGyurcsány Ferenc/Facebook

„Április 3-án Magyarországon sikerült megállítanunk Gyurcsányt és a baloldalt, meg fogjuk őket állítani Brüsszelben is” – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az MTI-hez kedden eljuttatott videójában. A felvételen arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője levélben fordult az Európai Parlamenthez Orbán fajelméletet fejtegető tusványosi beszéde miatt.

Gyurcsány napok óta arról beszél, hogy készülnek – fogalmazott Deutsch Tamás, hozzátéve: „a durváskodó és agresszív megnyilvánulásai mind arról szólnak, valamire készülnek”.

Tegnap aztán kiderült, Gyurcsány Ferenc és emberei arra készülnek, hogy megakadályozzák az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását

– mondta.

A magyar baloldal arra készül, hogy megakadályozza, hogy a magyarok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz – fogalmazott Deutsch Tamás.

Tegnap ugyanis született egy levél, „no nem Tatjána írt levelet Anyeginnek, hanem Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára küldött levelet az Európai Parlamentnek és ebben a rágalmakkal teli feljelentő levélben nem kevesebbről van szó, mintsem hogy Gyurcsányék azt fejtegetik, hogy mi magyarok továbbra se kapjuk meg a nekünk járó uniós fejlesztési pénzeket” – mondta.

A baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat

– vélekedett Deutsch. Hozzáfűzte: „kiderült, arra készülnek, hogy minden eszközzel: hazugságokkal, rágalmakkal, hazájuk elleni áskálódással megakadályozzák, hogy a magyar polgárok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz”. Arról nem ejtett szót, hogy miért nem kaptuk meg első körben a forrásokat, ez ugyanis az Orbán-kormányhoz vezethető vissza.

Forrás: MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"A baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat"
NEM,!!! te haszontalan, élősködő here. Azt akarják, hogy ti ne kapjátok meg a magyar emberek kárára- mint eddig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Ha nem szopott volna be annyi feher port eddig, akkor a nagy cserpakjatol lathatna azt is, hogy Gyurcsany pont lexarja, hogy navracsicska mit kuzd az Unio kuszoben - harcol, mint diszno a jegen - , szoval Gyurcsany egyaltalan nem arra keszul.
Viszont azt latom, hogy amikor a fagyi visszanyal, akkor az kurva rosszul esik ennek a zsiroshaju drogosnak: hiszen ok voltak azok, akik ellenzekben minden paranyi uggyel rohantak arulkodni es feljelenteni Gyurcsany kormanyat!
Ejnye, nem is tudtam, hogy a koko ilyen rovid emlekezetet okoz!
karma1
@sgl: Az ellenzek nem hulye es nem benaznak. Egyszeruen csak akkor voltak lokottek, amikor 2010 ota hagytak folyamatosan ellopni a mediakat.
De penz nelkul, allando karaktergyilkossag kozepette, kemhalozattal megfigyelve/megbenitva, nulla kozlesi felulettel nem lehet csodakat varni toluk.
El kell fogadnunk, hogy a fidesznek sikerult ellopni a teljes magyar mediat, az osszes unios penzt + meg azokat a penzeket is, amit iszonyu rossz kondiciokkal tobb helyrol a fidesz Magyarorszagra hivatkozva vett fel, de ami szinten nem kerult a nephez.
Guzsba kotve nem lehet palotast jarni - az ellenzeket ekeznie egy allitolagos ellenzeki drukkernek, mint Te is vagy - hat enyhenszolva is arulas! Ellenzekikent befogott szajjal, minden eszkozt megragadva inkabb segiteni kellene az ellenzekieknek, nem pedig ekezni oket, sokszor nagyon is igazsagtalanul! Az, hogy a mikropartok leszerepeltek az elovalasztason - az a termeszetes kivalasztodas - a szavazok megundorodtak toluk, mert mzp-t elvtelenul tamogattak, aki aztan ugy viselkedett, ahogy. De abban a viharos idoben is osszesen ket part tudta megorizni a helyet es a hiveit: a DK es a JObbik. bar a jobbik a vereseg utan szetesett, mert a sok briganti (akikbol a mihazank lett) nem birta elviselni, hogy egy tisztesseges politikus, Jakab Peter vezeti a partot. Innen volt a hasadas is, majd Jakab elkuldese.)
Okosabb politika lett volna orbantol, ha erre a valasztasra megint csak annyit mond, hogy "folytatjuk", mert azt nem lehetett volna szamonkerni tole - de most a fejere dolt az osszes fals igerete. Igen, a DK es Gyurcsany keszul valamire, es meg fogjak tenni az EGYETLEN es HELYES lepest. Na, onnantol kezdve orban akarhol is lesz a vilagban, mar halott ember lesz, csak vegetalni fog.
verőce21
Pedig milyen szívesen vennének fel IMF hitelt Fletóék...! :)
Eladott Ország
Wikiről: "Az Európai Parlament (EP) történetében az első politikus, akinek a kizárásáért aláírást gyűjtöttek saját frakciójának tagjai. 2020 decemberében 133 igen és 6 nem szavazat mellett meg is vonták tőle a jogot, hogy a képviselőcsoport nevében az EP plenáris ülésén felszólaljon, illetve bármilyen tisztséget betöltsön az EP-ban.”
propeller.hu/images/cikk/2020_08/tomy.jpg
Annyit elárulok, hogy az egyik Deutsch Tamás. Eljutunk odáig, hogy csak önmagához lehet hasonlítani.
uploads.disquscdn.com/images/fb61a4a5e35425a98fe3d3682a4ca669a43041883dbd47f9107b6a2533f6b10a.jpg?w=800&h=640
balos
@hab-verőce21: Azt hallottad,hogy megint hitelt vett fel a gecid?Bizony leszarja ö is a titkosíthatatlan hitel adót,inkább elfogadja a kinait,mert arról nem kell nyílatkozni!Szopd tovább a nemzethy fasz-fát hátha a szálka helyett gerendát fogsz!
simmering73
Azt a másik értelmeset olyan régen hallottam. Azt a Kósa gyereket. Annak befogták a száját?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.