A Publicus felmérése szerint kevesebben támogatják a kormánypártot, de nem az ellenzék javára.

Bezuhant a Fidesz támogatottsága, már az emberek kétharmada nem hisz Orbán ViktornakOrbán Viktor/Facebook

A Publicus Intézet Népszava megbízásából készített felmérése szerint mostanra az emberek kétharmada (68%) nem hisz Orbán Viktornak a rezsicsökkentés kapcsán – úgy vélik, a Fidesz megszegte választási ígéretét. 

A 24.hu szemléje szerint a megkérdezettek általában nagyon súlyos problémának tartják

az élelmiszerárak növekedését (60%),

a rezsiárak emelkedését (57%),

a nyugdíjak, fizetések vásárlóerejének csökkenését (49%),

a megtakarítások csökkenését (43%),

általában a megélhetést (30%),

a munkanélküliséget (8%).

A többség úgy számol, hogy túllépi majd gáz- és villanyfogyasztása a támogatott mértéket. Ezen belül 61 százalék jelölte meg a gázt, 81 százalék pedig a villanyt. A megkérdezettek 68 százaléka szerint a Fidesz megszegte a rezsicsökkentés megtartására vonatkozó választási ígéretét. Így látja a kormánypártiak 20 százaléka is.

A válaszadók 58 százaléka hazugságnak, 18 százaléka tévedésnek minősítette a Fidesz állítását, hogy a magyar gazdaság erős, és fenntarthatók a kedvezmények.

Kiderült, átlagosan 44 százalékos inflációt érzékelnek az emberek. 31 százalék szerint ezért „nagyobb mértékben a háború a felelős, kisebb mértékben a kormány gazdaságpolitikája”. 34 százalék úgy vélte „nagyobb mértékben a kormány gazdaságpolitikája a felelős, kisebb mértékben az ukrajnai háború”. 29 százalék szerint „egyenlő arányban felelősek”.

A katázás átalakítását

12 százalék teljesen, 10 százalék (tágabb határidővel), 24 százalék (más módszerrel) támogatta, 40 százalék azzal nem értett egyet (14 százalék nem válaszolt). Ehhez képest 77 százalék vélte úgy, hogy Novák Katalin államfőnek vissza kellett volna küldenie a jogszabályt a parlamentnek megfontolásra.

A megkérdezettek 70 százaléka nem elégedett azzal, ahogyan „az országban mennek a dolgok”. A gazdaság jelenlegi állapotát 2 százalék tartja nagyon jónak, 20 százalék inkább jónak, 32 százalék inkább rossznak, 45 százalék nagyon rossznak.

Ugyanakkor a párt népszerűsége 12 százalékponttal csökkent: ezzel nem emelkedett az ellenzék támogatottsága, inkább nőtt a bizonytalanok aránya.

Egy most vasárnapi választáson az összes megkérdezett közül 24 százalék választaná a Fideszt, 23 százalék az ellenzéki szövetséget. Az MKKP és a Mi Hazánk 3-3 százalékot kapna. A biztos választóknál a Fidesz 32, az egyesült ellenzék 31 százalékon áll. Ebben a körben is sok a bizonytalanok (29%) és meglepően sokan (79%) mondták, hogy biztos részt vennének a választáson.

Forrás: 24.hu, Népszava.hu

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A bizonytalanok miatt nem történik változás!!?? Észhez kellene térniük!!!??? A fidesz-kdnp-nél rosszabb egyik ellenzéki párt sem lehet!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
A bizonytalanok miatt nem történik változás!!?? Észhez kellene térniük!!!??? A fidesz-kdnp-nél rosszabb egyik ellenzéki párt sem lehet!!!
Yoda69
Viszont valasztas meg csak 4 ev mulva lesz. Addig meg kiosztanak nehany zsak rohadt krumplit a birkaknak, es maris megvan a tamogatottsag.
simmering73
Csak az az 1/3 bízik benne rendületlen akikkel 2/3-os győzelmet aratott a fidesz. Évvégére azok is elfogynak.
C_3PO
Közömbösek az emberek! Ez az ellenzék nem tudja megszólítani őket.
sokanvagyunk
Nem voltam, nem vagyok most sem "bizonytalan" - de a sz@rt sz@rra cserélni szerintem felesleges.
Baker
@KisTehen: Az ellenzéki PÁRTOK támogatottsága valóban nem nőtt, de aki a kormányt erősen kritizálja, az mind ELLENZÉKI!
Béla333
Sz##rni rá, hogy a választás után 3 hónappal a hülyemagyar maffiahívők töredéke észhez tért. Most már bxxxjuk. 4 évig újra a nyakunkon ülnek a mocskok!
Aki Én
,,kevesebben támogatják a kormánypártot, de nem az ellenzék javára."

Hogy 7 millióan nem szavaztak a hazaárulóra, nem azt jelenti, hogy ennyi libsi van, hanem, hogy ennyien rühellik a nemzeti-beteget.

@KisTehen: Ezért is jó volna, ha végre felfognátok tompa agyatokkal, hogy aki nem fideszes, az nem biztos, hogy Gyurcsányista, balos, libsi...
Sőt, lehet jobbos, aki látja orbán valóját.
dr. prédikátor
"TISZTELT" AGYMOSOTT FITYNASZ BIRKÁK!!!NEM MOST KELL AJVÉKOLNI, LETT VOLN LEHETŐSÉG A MOCSOK TOLVAJ LÓKUPEC CIGÁNYT ÉS CSÜRHÉJÉT ELZAVARNI, DE TI CSONTIG BENYALTATOK NEKI!!!
Csizmás Kond
Ez ilyen hájseggűstatisztika...ott ül a képernyő előtt és a beírásokat osztályozza meg számolja...
ómió
Így is laposra verne benneteket egy választáson, efftársak!
Baker
@KisTehen: nem írtam számokat, csak egy tényt. Az pedig makacs dolog, mint tudjuk :)
Yoda69
@KisTehen: A rezsi csökkentés egy nagy átverés volt. Cumi az agyatlanoknak, akik nem tudnak háromig számolni.
Az elmúlt években olcsóbban vettek orbanek a gazt a piacról, mint amennyiért azt tovább adtak a lakosságnak. Ergo, átverték a lakosságot, miközben azzal a maszlaggal etettek őket hogy olcsón kapjak a gazt. Az arámnál meg nagyobbat kaszált az állam, hiszen Paks az egész országot el tudja látni 4 forintos termelői áron.
Amikor viszont elszálltak az energia árak, tavaly év kozepen, nagy szarba került az orban kurmany, hiszen többet kellett fizetnie a gázért, mint amennyiért tovabbadta a lakosságnak. Viszont a választások előtt öngyilkosság lett volna rezsit növelni, hiszen akkor buknak, es jöhetett volna a számonkérés, amitől retteg a Führer.
Mara az államkassza üres, dupláját élték fel a tervezett hiánynak, es hol van meg az év vege? Ezért bődületes megszorításokat kell alkalmazni, aminek a hatása majd október korul fog jelentkezni. Csődbe ment családok szazezreivel.
namihami
@Yoda69: 09.26: ""Az elmúlt években olcsóbban vettek orbanek a gazt a piacról, mint amennyiért azt tovább adtak a lakosságnak.""
És, azt a pénzt, ami így keletkeződött, néhány ""ügyes fideszes"" révén nem az állami kasszába, hanem a család, szintén svájci (ne kelljen messzire menni) bankszámlájára utalták. Így már nem csoda, hogy amikor felment az ára, akkor kiugrott a hiány, hiszen a család nem a BEfizetésről híresült el.
És ez csak egy üzlet, a sok közül.
balos
@Horizont: A fideSSes"atléták",a bánya mélyén nyaralnak,mert félnek a leégéstől!Nekik a bánya mélye a biztos pont,hogy a magasban ne szédüljenek meg!Szóval ezért kell nekik az olimpina,hogy bizonyítsák a sötét erő mindenkit letud győzni,csak pénz kérdése a játékuk!Náluk a 100 méter a marathon!
Dr. Proktor
@ómió: Tisztára mint Rákosi és Kádár elfftárs!
Bár ők 99,99 százalékot tudtak az ellenzékre verni a választásokon...
evacica
Jó reggelt Magyarország! Mi van kezdünk ébredezni?! Aki használta a fejét az már rég tudja, hogy Orbánt csak a hatalma és a zsebe érdekli! Remélem, hogy többen is ráébrednek, hogy Orbán átverte a népet a választósok előtt, a győzelemért, magyarul HAZUDOTT, mint mindég! Most is azt csinálja mindenért más a hibás!
amortizáltok
állásajánlatként kukás autóra kisérőnek rakodónak simán, ha nem birja az kit érdekel.
Yoda69
@namihami: Pontosan ahogy írod. Ez a többlet pénz ami igy keletkezett, elvesztette közpénz jelleget es fideSSes offshore számlákra vandorolt.
amortizáltok
a bizonytalanok aránya növekedni fog mert ebből a hazugság halmazból sem kenyér sem munkahely nem lesz azonnal lecserélni a teljes bagázst max az értelmesebjét alkalmazni mert sok jó szakember lehet a háttérben de ez nem gulyás meg rétvári meg a vérasszáju államtitkárai
human
Én attól tartok, hogy az emberek elkezdik elhinni, hogy a Mi hazánk lesz az alternatíva Orbánnal szemben. Az sem lesz kisebb tévedés részükről, mint 2010-ben megválasztani ezt a kleptokrata kormányt.
Orbán még rá is segít erre azzal, hogy a Mi hazánkat szerepeltetik a közmédiában szemben a demokratikus ellenzékkel.
szaboria1
@Horizont: Sajna az ellenzék mostanra szét fog esni, mert a DK kivételével minden hol belső hatalmi problémák vannak.
jesz
az unijó egy kivétellel elfogadta a augusztus 01-től bevezetendő 15% os önkéntes gáz-spórolást...egy-két tornából felmentett vakegér Magyarországnak ugrott, hogy ez egy renitens banda...

Nos ma reggeli hír, hogy néhány német óriáscég bejelentette, hogy 1%-nál többet nem tudnak megtakarítani, mert egyébként a technológia sínyli meg...
Természetesen az unijó debil vezetői ezt elfogadták (vita nélkül)...

De a magyarok? na azokkal vigyázni kell..
szaboria1
@human: A Mi Hazánk a Fidesz másodi csatlós mint a KDNP.
Gazella
Lári fári! A háború még véletlen sem felelős! Hanem a kurvány gazdasági politikája a felelős! Csak a 0 bites birkák hitték el a kurvány ígéreteit!
nejlontacskó
@Horizont: hogy hol az ellenzék?
Gyurcsány és Dobrev éppen kormányt váltanak, a többiek meg tanácstalanul pislognak egymásra mert, senki nem mondta meg nekik, hogy most mi legyen...
Aki Én
@KisTehen: Ha lenne eszed, nem is lenne baj, hogy ,,leuralod"
ómió
@Dr. Proktor: "Kifelejtetted", hogy Rákosi meg Kádár efftársaid idején csak az ő pártjaikat lehetett "választani", bolsiék fajkreténje!? Más opció nem létezett! Úgy könnyű volt a 99.9%! Most meg van egy valag posztkomcsi pártotok, akiket laposra ver a Fidesz! Netán, húgyagy, a múltnak ezt a kis szeletkéjét is "végképp eltöröltétek" már!?
Aki Én
@ómió: Megint sikerült "végképp eltörölnöd", hogy 7 millióan nem szavaztunk a gazdádra.
ómió
@Aki Én: És? 7 millióan a kommunista internacionáléra szavaztatok, bolsiék fajkreténje!? Vagy elég csak így hazudnotok? Akkor, húzzál bele!
Aki Én
@ómió: Pont ez a lényeg, te ostoba idióta. Nem 7 millió bolsi van, hanem 7 millió orbángyűlölő.
Aki Én
@Maccska: Anyád a libcsi, anyádnak kuss, te kibaszott buta faszkalap.
Orbánista, aki tényleg tudja ki a kormányfő, talán ha másfél millióan vagytok, te ártalmas kretén!
Miután mindenkit ,,kézenfogva" vittek szavazni, mondhatjuk, hogy kifújt. A többi NEM orbánista agyatlan.
Kezded érteni?
Szerintem nem, de mindjárt kiderül.
Aki Én
@Shikari: Elfelejtettél ,,átcsekkolni". Na, mindegy.
10 millióból 2,5 millió fideszes, a többi nem. Mi ebben a nehéz?
A 2,5 millióból kb 1-1,5 millió, aki tudja ki a kormányfő Magyarországon.
Mégcsak nem is matek, alap számtan. Menni fog?
Azt azért már láthatnátok, hogy IQ 30 felett ezzel nem tudtok megetetni senkit.
Tonyróma
Az Orbán Viktor által felépített rendszert,már csak az idő fogja lerombolni.Úgy gondolom közelebb vagyunk hozzá,mint tizenkét éve.
Aki Én
@Maccska: Veszítettünk??? Én egyet sem. Nekem pont annyira veszteség vagy nyereség, mint neked. Ez olyan nehéz?
Szomorú, hogy ennyire nem megy a számtan, és magadnak is hazudsz.
Orbánt nem támogatja a többség. Ennyi.
És, hogy az őt nem támogatók hány fele oszlanak, az a kérdés szempontjából lényegtelen.
Politikailag úgy hozták ki, hogy titeket neveznek többségnek. De azért gondolkozz.
Poitikailag úgy hozták ki, hogy orbán jobboldali. De azért gondolkozz.
nemethagnes
@jesz: Így van! Tehát hol kell kimenni az utcára? Lehet hogy mégsem nálunk? Csak nem Brüsszelben?
Pálinkás Pál
az ellenzék tökön lőtte magát...mivel azt hangoztatták, nem kell a rezsicsökkentés, persze azt elfelejtették hozzátenni,hogy nyugati bérek, nyugdíjak mellett,,,
amortizáltok
@Maccska: meg ám csalással nem hattyú tisztán ám tudd
terlasz
Számomra a Publicus nem hiteles, de a közhangulat alapján reális lehet a felmérésük.
csipetke
orbánnak már csak az hisz,akinek Béla volt az anyja...
magyar1
A gazdaság jelenlegi állapotát 2 százalék tartja nagyon jónak, 20 százalék inkább jónak, 32 százalék inkább rossznak, 45 százalék nagyon rossznak.
Na ez mutatja a társadalmi tagozódást.
Egyébként meg most kezd rájönni a kormány, hogy a gazdagoktól is el kell venni egy kicsit, hogy a felszínen maradhasson a fidesz.
ómió
@Aki Én: Így píszí hazudnotok, bolsiék elmebetege!? Az meg az efftársi smafu, hogy a választáson feleannyi szavazott a bolsi tetübandátokra, mint a "gyűlölt Orbánra"!? Ilyen "óriási az elfogadottságotok", vagy csak az elmeosztályi miliődből "látod így"!?
Aki Én
@ómió: Még a szavazáson is nagyságrendileg annyian szavaztak a gazdád ellen, mint mellette.
Hogy mennyi a fideszes az országban, az darabra kiderült, mert mindenkit elvittek a gazdáid.
Tehát a több i mindegy, hogy mi, de az biztos, hogy nem fideszes.
Nem meglepő, hogy hazudsz még magadnak is, te sutyerák bolsi csicska.
VASTAGBŐR
+ vedőltások hablaty ...

mondjuk evvel kezdtem volna ... beszélj rá még 5 embert ...pff
inkább lebeszélek róla még vagy 5000-ret ...
Istenakinincsen
Ki hisz egy olyan embernek aki bevallja, hogy néha mást mond mint amit cselekszik?
Ha nem azt kell nézni és elhinni amit mond akkor minek/kinek mondja és miért?
Csak azért hogy arra már ne is figyeljünk, hogy mit csinál valójában?
Dr. Proktor
@Shikari: Miért nem te mész haza, fatornyos, műikonokkal díszitett házatokba?
volvós
Hol marad az ilyenkor szokásos " bizalmatlansági indítvány " beindítása ??? vagy esetleg a Ceaucescu történet a NÉP kezdeményezésére ???
Dr. Proktor
@volvós: Valaki csak felajánl egy katonai kétéltűt...
Dr. Proktor
@Shikari: Nem osztogatok én tanácsot! Főként nem osztogatok azoknek akik önálló gondolkodásra képesek, mert nekik nem is kell, s nem osztogatok azoknak akik ezeket felfogni képtelenek...
JAJMÁR
Nincs ellenzék! Talán majd most... csak alakul egy új... egy régit se szeretnék látni. Teljesen új politikusok kellenének, ezek elkoszolódtak. Kimoshatatlanok.
Dr. Proktor
@Shikari: Sajnos kicsomagolva...
Kár volt 89'-ben boldogan, várakozásokkal telve hazajönnöm!
Dr. Proktor
@Shikari: Már régen megbántam...
Hofinak igaza volt: "Magyarországon az egy főre eső bunkó két fő!"
Például ómió meg Németh István! :-)
Dr. Proktor
@Shikari: Nem itélkezem, tényeket állapítok meg!
Ha egy madár úgy hápog mint egy kacsa, úgy totyog mint egy kacsa és úgy néz ki mint egy kacsa akkor az kacsa - na ugyanígy állapítom meg ha valaki bunkó!
Dr. Proktor
@Shikari: Mondod te...
Teccik a Main Kampf?
Eladott Ország
Akkor még tovább kell rohadnia a fidesz nevű maffiaállamnak, úgy látszik még minig nem volt elég?! Ha az EU forrásokat is lezárják, akkor tovább inflálódik a forint 450, vagy még nagyobb magasságba, nos akkor lesz végleg "gebasz!" De nekünk Mohács kell! A dagadt geci nagyon fosik a bukástól és a felelősségrevonástól, de egyszer eljön az elszámoltatás ideje, de egy országot nem tehet tönkre a parazita kolostorsperma!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 12:33
Ezt írtad:"van amikor a politikai hovatartozástól függő kötekedés válaszra ingerel.Meglátásom szerint az a bunkó, aki véleménytől és politikai nézettől függően bánt embereket. Tartsák tiszteletbe a nézeteimet, ha azt várják el, hogy tiszteljem az övéket."
Te nem tartod tiszteletben mások politikai nézeteit, libsizel kurvaanyázol de elvárod hogy a te nézeteidet tiszteljék.Ezt hogy gondolod?
Megnyilvánulásaid alapján meglátásom szerint te vagy a bunkó,de ez részletkérdés mert nem sokat számít.(sok ilyen van:))
Büszke lehetsz magadra !
Istenakinincsen
Aki végignézte Orbán pályafutását és még hisz neki az vagy tökhülye, vagy vak és süket.
Van még néhány kategória:Fanatikus, agymosott álkeresztény hívők, pártkatonák, fociultrák, a királyvajda családja és sleppje, a koleszból a haverok...
Ezek vezetnek egy országot? Egy fakerekű szekeret sem bíznék rájuk, mert mind a négy kerék defektet kapna, és a lovat is ellopnák!
Németh István
Az emberek 100 %-san hisznek, bíznak a Viktorban! Az a néhány ellenség aki kiabál az 100%-nak ,001 ezrelékélt sem érik el! Mert ugye az Orbán Viktor > nem a rezsi csöki és az ársapi, az adó kedvezmények eltörlését, hanem annak fokozását teszi! NEM IGÉRI TESZT!!! baromkáim!
Ja most jut eszembe ki az a nagy fej aki ebben a helyzetben, de bármikor adott, vagy tudna adnia nemzet polgárainak! Kérem jelöljétek meg a személyét! Nagyon fontos - ugyi vezérnek lenni kell! Könyörgöm jelőljétek meg, ne titkolodzatok!
Istenakinincsen
@Németh István: Ez még soha nem adott semmit, ha mégis azt busásan vissza is szedte(szedi).
Arról már nem is beszélve hogy amit osztogat és amiből fosztogat az a népé(az országé)!
Németh István
@Istenakinincsen: Persze tudom hogy provokálsz, mert nem vagy sem vak, sem süket, mi több érzéketlen, pláne a pénztárcád terén ezért nem kívánok bármit is mondani, hiszen tudod az igazságot! De igazából nem csak te, hanem a családod is élvezi a 12 év óta biztosítottakat, és reménykednek is hogy ez fog folytatódni! Mert bizony igaz, a jelen adottságok a nemzeté, a népé, a polgároké, aztán a biztonság egyenlőre bizony biztosítva vagyon! Na ne szerénykedj hisz ismered és tudod!
balos
A fideSS támogatói hál isten nem változnak meg!Az úgy nevezett átkosban feljelentettek,most végre kiléphettek a nyalvánosságra!
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 19:15
Nem provokálnálak hidd el, amennyiben elfogulatlanul(nem fogatlanul:) fanatizmust, szemellenzőt félretéve tisztában lennél a valósággal és a tényekkel.Már régen elbaszták évekkel a covid előtt a "szabadrablással".Nem arra kaptak felhatalmazást a választóktól, hogy a saját zsebüket tömjék saját maguk által hozott törvényekkel megtámogatva titkosítva, csak azért hogy legális lehessen a lopás!
Ne szerénykedj, tudod jól hogy mi folyik ebben az országban!
Németh István
@Istenakinincsen: @balos: Nos akkor figyelj és a többiek is > a realításoktól nem tudsz, tudtok elszakadni> az a környezetedben, akaratodtól függetlenül működik! A tömegek határozzák meg azt az irányt amelyet a mindenkori kormánya végre kell, hogy hajtson! A végrehajtás módja változó lehet, de mindenkor a tömegek a nép érdekeinek kell megfelelnie! A jelenlegi kormá-nyunk 12 éve elismerten ezért tesz és nagyon remélem legalább ilyen aktívítással tesz a jövőben is! EHHEZ az un. moslék és különösen a belső ellenséget szabályosan ki kell írtan!
AZTÁN HOGY TUDJÁTOK! > a jelenlegi inflációs világválság, recesszió kifejezetten az usa pénzügyi cápáinak mesterkedése okán jött létre Ebben lett az aljas Eu. vezetés aljas korrupt partner! > semmi válság nem lenne ez szándékosan gerjesztve van >> MERT az usa hatalmi törekvései sok százezer milliárd dollárt ukrán területek és természeti de ipari centrumok felvásárlására fordítottak ÉS EZT A NEMZETEK HÁBORÚS KIADÁSAINAK NÖVELÉSÉVEL PRÓBÁLJÁK és tegyük hozzá SIKERREL VÉGREHAJTANI! Tehát UKRAJNÁT részben már eladták, de amíg az orosz föderáció az önvédelme okán ellenáll addig nem tudnak a hatalmi helyzetükbe, a tulajdonosi mivoltjukhoz hozzáférni!!!
Ha egy kis eszetek van akkor az usa azonnali aljas pénzügyi és más farkával verem a csalánt, módjára >> az ukrán területek népe irtásának abbahagyására kell felszólítani! Meg kell értenetek és ez nagyon nem vicc hogy az usa agressziót meg kell szüntetni és a nagyon korrupt eu vezetést azonnal eltávolítani! Ha nem akarunk világháborút világégést ezt meg kell tennünk! Nem a kormányunk ellen kellene harcolnotok, mert a balliberális moslékok erre predesztinálnak benneteket és próbálják a közhangulatot is erre terelni egyszerű zavarkeltés okán, hanem arra, hogy a nemzetünk, de minden nemzet fennmaradásának érdeke béke fenntartása az agresszorok elűzése! MIELŐTT NEM VÁLIK LEHETETLENNÉ!!
Ezen nyüzsögjetek!!! Ez a nemzet érdeke, Ez a ti érdeketek is!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 08:24 ♦ Akkor nem az oroszok támadták meg Ukrajnát, hanem az USA?! A Nemzetközi Atomenergiai Ügynökség megerősítette, hogy Európa legnagyobb atomerőműve, a zaporizzsjai atomerőmű hivatalosan is orosz irányítás alatt áll.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273956327_4927176684037265_4189384522051677869_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=qrHrvpio1HEAX-RS7_N&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9Ggq0z09JUjN_HF1dUXi-d11YGnT4giwLcXRuoE0zhQw&oe=62EBF89A
Eladott Ország
@Németh István: "Mondjuk azért azt izlelgessük, hogy 1979. szóval sikerült egy 43 éves intézményt szétkúrni, - az Egyesült Államok Kormánya a 2022. július 8-án küldött értesítésével egyoldalúan felmondta a Magyarországgal 1979-ben kötött, a kettős adóztatás elkerüléséről szóló nemzetközi szerződést - csak mert a degenerált csúti barom, úgy gondolta, hogy a vétó, a húzd meg ereszd meg, a pávatánc meg az igérgetések egy életre elég, és úgy isten igazából nem gondolt bele, hogy nem csak az EU-n belülről jöhet a pofon. Azért ehhez már tehetség kell. 1979, még bőven a szocializmus alatt volt. "Magyar Népköztársaság Kormánya és az Amerikai Egyesült Államok Kormánya között..." Tényleg nem most volt. Azóta már sem Népköztársaság, se Köztársaság nincs, van Magyarország, és van maffia kormánya. „A múltat végképp eltörölni, Rabszolga-had, indulj velünk! A Föld fog sarkából kidőlni, Semmik vagyunk, s minden leszünk! Ez a harc lesz a végső...”
uploads.disquscdn.com/images/eec1c7ddcb56c4233ce6d1f40de8fe18df220cd5eb9ee853c6b88652b038266b.jpg?w=800&h=539
Hivatalos közlés Magyarország és az Egyesült Államok között beállott hadiállapotról. Szilvásváradon már készülődnek a huszár századok és Ásotthalmon a határvadász ezredek. Most nem lennék a Pentagon helyében. Mária Antonovna lovas kozák hadtesttel közösen elfoglaljuk Alaszkát
uploads.disquscdn.com/images/6652aec183e882ddd28290159967a2125a6b972dee1d36966881831500e415a6.jpg?w=800&h=548
Németh István
@Eladott Ország: A gunyoros dalolásod a te dolgod, sajnos nem tudom osztani.mert tőlem idegen! De neked megismétlem, hogy érzékeny lelkednek örömet okozzak! >"Mondjuk azért azt izlelgessük, hogy 1979. szóval sikerült egy 43 éves intézményt szétkúrni, - az Egyesült Államok Kormánya a 2022. július 8-án küldött értesítésével egyoldalúan felmondta a Magyarországgal 1979-ben kötött, a kettős adóztatás elkerüléséről szóló nemzetközi szerződést - csak mert a degenerált csúti barom, úgy gondolta, hogy a vétó, a húzd meg ereszd meg, a pávatánc meg az igérgetések egy életre elég, és úgy isten igazából nem gondolt bele, hogy nem csak az EU-n belülről jöhet a pofon. Azért ehhez már tehetség kell. 1979, még bőven a szocializmus alatt volt. "Magyar Népköztársaság Kormánya és az Amerikai Egyesült Államok Kormánya között..." Tényleg nem most volt. Azóta már sem Népköztársaság, se Köztársaság nincs, van Magyarország, és van maffia kormánya. „A múltat végképp eltörölni, Rabszolga-had, indulj velünk! A Föld fog sarkából kidőlni, Semmik vagyunk, s minden leszünk! Ez a harc lesz a végső...”
uploads.disquscdn.com/images/eec1c7ddcb56c4233ce6d1f40de8fe18df220cd5eb9ee853c6b88652b038266b.jpg?w=800&h=539
Hivatalos közlés Magyarország és az Egyesült Államok között beállott hadiállapotról. Szilvásváradon már készülődnek a huszár századok és Ásotthalmon a határvadász ezredek. Most nem lennék a Pentagon helyében. Mária Antonovna lovas kozák hadtesttel közösen elfoglaljuk Alaszkát
uploads.disquscdn.com/images/6652aec183e882ddd28290159967a2125a6b972dee1d36966881831500e415a6.jpg?w=800&h=548
telegdilaci
@Jozefina:Most kinek higgyek két közvélemény kutató sem méri Egyformán a Fidesz támogatottságát!
Németh István
A valóságos helyzet az amit a napi események tükröznek! Nincs mellé duma > infláció van, meg diktatórikus elnyomás az usa-Eu- főképpen ursula kurva részéről! Mert az usa-val szövetkezve > lefeküdve szándékosan teszik tönkre az európai nemzeteket, generálnak inflációt! >> Ezzel akarják és fejik is le a nemzeteket, és fizettetik meg velünk a háború költségeit! Annak a háborúnak amelyet az usa gerjeszt és amelybe>> száz ezer milliárdokat fektetett be > az eddigi szerződéssel felvásárolt ukrán területek (mindenféle infrastruktúra, ipar, mezőgazdaság, természeti kincsek lelőhelyei, stb.) meghaladják az ország területének 1/3-át - nem beszélve az Oroszországi fenyegetés beállásával! Teszi ezt úgy, hogy nyíltan nem avatkozik be, de biztosítja az ukránok kipusztítását - az oda küldött zsoldosok letelepülési lehetőségét! MI EZ?? nem területszerzési manőver!???ami az EURÓPAI nemzetek népek szeme előtt és nekünk a terhünkre történik!??? Csak azért, mert van egy Európa-uniós mocskos kurva vezető aki korrupt geci moslék módra kiárusította európát is!???
Ha volna egy kis nemzeti tartásotok nem a kormányt támadnátok aljas módra és nem egymást aláznátok, akkor mód nyílhatna egységesen követelni az európai vezetéssel de minima az ursula kurvával szembeni bizalmatlansági indítvány beindítására!
ÉS még egy >> ezzel a migráció adottságairól is elkívánják terelni a figyelmet! ARRA NEM GONDOLTOK és SENKI SEM >> hogy a migránsokkal mi lesz?? A németeknél szűnnek meg a munkahelyek, hanyatlik a gazdaság! A migránsokat nem tudják ellátni, azok meg indulnak MERT EZ TÖRVÉNYSZERŰ és szétbasszák EURÓPÁT- erre kell a nemzetvédelmet felkészíteni!!!
miért nem tudtok gondolkozni és kiért, miért nem akartok egységesen magyarokká válni és tenni a saját érdekünkben???
Eladott Ország
@Németh István: ma, 10:58☻ Ha már Moszkvának imponál Budapest önállósága, akkor elkezdhetünk aggódni.
( Dimitrij Peszkov az orosz elnök szóvivője)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273013798_2009176175953773_7631273254447778212_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=XJnR9QEtjWoAX9KAvOG&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8TYLMpbhyZTDQM3XMuBggj4Sy7hBncdy2avdPyAoHc3g&oe=62EB4ED8
Az lesz törvényszerű, te fideszes rohadt, szarházi, hogy bíróság előtt fogtok feleleni, mert ennyi gazemberséget nem lehet bűntetlenül megúszni a qrva anyátokat, b*sszátok meg!
Németh István
@Eladott Ország: rohadt szarház az te vagy meg az édesanyád aki a világra szart te moslék!!!
rohadék benneteket a dög-darálóba fognak bétenni, de nem adnak kutyáknak sem hanem trágyaként szórnak szét valami kultúrterületen hogy valami hasznot is termeljetek! Persze a fertőzött moslékokat meg elégetik! ROHADJ MEG!
Németh István
@Eladott Ország: IGEN TE GENERÁL FASZ! >Lejárt az időtök, börtönben rohadtok meg !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/295098451_1436862136817347_7792405667608379881_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Puu121Jg43UAX8A7WYh&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-vQLHCIdestZ3Lia7S9nv7_gWqk3pj2fY_A_sJWU2ymA&oe=62EB279E
Ezt neked... Ez a nagy büdös lópicsa meg a szádra de te is beleférsz te hányadék!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277749748_3411201675832946_8504484135072404680_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=YAXRbFjb4R4AX-Hlvlq&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_jBz2xk2U1FDtRm5ByVb7-zrvTCMXx4_6fNgW4EFceFA&oe=62EC4469 Érted te fő nagy-barom a MAGYAR NEMZET moslék ellensége???
fergeteg
Ez egy kamuhír.
Akkor lenne igaz ha nem lenne EU válság.
Eladott Ország
@Németh István: @fergeteg: Kedves Noé! Egy kéréssel fordulok hozzád! Emlékszem egyszer építettél egy bárkát, amin mindenféle állatokat összegyűjtöttél. Az volna a tiszteletteljes kérésem, hogy építsd meg ismét, csak sokkal nagyobbat, mert mára már kib*szott sok állat van ebben az országban! Miután összegyűjtötted őket kérem evezz el velük a bánatos p*csába, de olyan messzire, hogy a műhold se tudja beazonosítani őket. Az özönvizet majd én intézem! Igérem, hogy a holdról is látszani fog, nem csak a kolostorgeci budai várkapitányságáról.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277791364_1317582908721613_9100974080644834888_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Q2PTGU35du4AX-GW8XN&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9-67Xem804N9RQcK_GvADyswvlYTWXQqpNtSq0M_cOIg&oe=62EBA910
Németh István
@Eladott Ország: te moslék másokat fertőzöl az agyament hülyeségeiddel!, hazugságokkal te aljas gazember! Tudod, hogy mi vagy egy ócska szar senki, azt nem érdemled meg, hogy levegőt kapj te moslék!
Istenakinincsen
@fergeteg: ma, 14:01
Köszönjük hogy megerősítetted!
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 14:01 Valami nem stimmel az okfejtésedben, ami fontos lenne! ezt írtad:" A tömegek határozzák meg azt az irányt amelyet a mindenkori kormánya végre kell, hogy hajtson! A végrehajtás módja változó lehet, de mindenkor a tömegek a nép érdekeinek kell megfelelnie!"
A jelenlegi aktuális hataloméhes kormány a nép érdekei fölé helyezte a saját érdekeit és ez nagy hiba! Sikeresen alkalmazza az: Oszd meg és uralkodj elvet, ez a másik szarvas hiba! Egységet teremteni ilyen alapvető hibákkal kb annyit ér mint a fegyveres békefenntartás:(. Magyarországon belül is mesterségesen szított gyűlölködő kis és nagyobb közösségek egymást marják. Így hogy lehet elvárni azt, hogy országok, földrészek, kontinensek népei békében éljenek?
Németh István
@Istenakinincsen: sajnos valamit nem értesz! A választásokkor az induló szervezetek programot ajánlanak, mi több jelölnek képviselőket. A mindenkori fölények az elfogadott programot jelölik a vezető személy pedig demokratikusan megválasztatik! Miről tessen beszélni!?
Az a 2/3 amit mondasz tömeg, ami korántsem 2/3-ad hanem csaknem 85-95% >> Ugyan is az ellenség (MÉG VÉLETLENÜL SEM ELLENZÉK!!) aljas nyüzsgése semmiféle formában nem mérhető, értékelni meg nem lehet >>MERT ELLENSÉG - hazaáruló csőcselék! A népellenes megnyilvánulásokat korábban keményen büntették, legfeljebb emigrációba vonultak a büntetés elől, de volt, hogy kicsit legyilkolászták őket! NOS a KORMÁNY nagyon felelős, hogy megtűri a jelenlegi ellenséges, a fungáló államrendszert, becsmérlő és alázó megnyilvánulásokat, a hazaárulást, stb. EZEKÉRT KEMÉNYEN BÜNTETNI KÉNE! A világon nincs még egy ország ahol ezt eltűrnék!
Németh István
A nemzetekkel szembeni agressziókat aljas előzetes politikai csatározásokkal megdolgozzák! Előtted a példa @Istenakinincsen: ott van ukrán föderatív köztársaság! Az usa a soros majd a biden fattyú által gondoskodtak egy állampuccsról - így lett vezető a zelenszkij! Ez eladta, és folyamatba tette, azt általa azt hitte független országrészt az ukrán területeket stb. A saját államberendezkedését sem ismerte! NOS az usa a befektetett anyagiakat nem akarja veszni hagyni! Az Oroszok önvédelemből stratégiai pontként kezelik az ukrán területet! Nem folytatom ezta gondolatsort, DE ebből következik hogy a hatalomszerzés és a kíméletlen eszközök használata a háborús bűnök kibontakozásához vezet! És ezek ma az usa és az Eu. Ezért van az mint írod a kontinensek egymást marják >> semmi köze az usa.-nak Európához! ÉS semmiköze nem lenne az EU,.nak az orosz birodalomhoz, kivéve persze a sajátos üzleti érdekeltségeket! MOST ott tartunk hogy megerőszakolt energia háborút és inflációt hoztak létre, hogy az EU. nemzeteit arra kényszerítsék hogy fegyverkezzen az oroszokkal szemben! MERT az usa nem akarja a saját farkával verni a csalánt! Ezt ismerjük>> mindenhol háborúzik, beleköt mindenkibe, mint békefenntartónak aposztrofált ócska harácsolók! Az eu. meg sarcolja a nemzeteket szándékosan gerjeszti a polgárok ellenállását és a gyűlöletét a jelenlegi helyzettel szemben! Erre elég egy irányba lökni a hangulatot és megtámadja Európa Oroszországot az usa érdekében DE látszatra a saját energia szükségletei miatt - erre lesz kényszerítve! nem véletlenül mondom az Eu. vezérkar likvidálását!
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 19:02
Jól mondod Pista! De ismét mellényúltál! Az akkori kormány nyilván felelős akiket le tudott váltani erőszakkal a fideSS-es csőcselék!(O1G fattyúi!) Ezekért a megmozdulásokért valóban keményen büntetni "kellett volna"! Vagy szerinted úgy kell hogy működjön a demokrácia, hogy rombolunk gyújtogatunk és ezzel leváltunk egy kormányt?...A világon nincs még egy ország ahol ezt eltűrnék! Nincs itt valami ellentmondás? Miről tessen beszélni!?
Az átlagember nem akar ellenséget sem fölényt.Egy normális embernek nem lehetnek ellenségei.
A világ nagyhatalmi harcait mi nem tudjuk befolyásolni,főképp annak fényében hogy ebben a picsányi országban sincs rend, sem egyetértés sem összefogás.Itt szabadrablás van nem látod? Minden külső(tőlünk független)történés arra van kihegyezve, hogy bármilyen vészhelyzetből törvényes/legális hasznot húzzanak.(évtizedekig titkosítva:)
Dr. Proktor
@Shikari: "Goebbels propagandájától a mai napig nincs jobb!"
Látom is a fidesznél...
Dr. Proktor
@Németh István: Mit szólnál ha önvédelemből jól képen törölnélek?
Németh István
@Dr. Proktor: és te mit szólnál mivel pontosan tudok célozni, híg nyári meleg cseresznye-magos szarral megöntöznélek!? Persze papírt, meg zuhanyt nem tudok prezentálni! de ezt szívesen megteszem - csak neked!
különben az értetlenséged mellett tőled többet elvárnék, mint egyszerű kétkezi segédmunkástól aki azért írogatni szeret!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.