Hegedüs Zsuzsa tegnapi levele alaposan felkavarta az állóvizet a Fidesznél, ma pedig interjút adott a hvg360-nak, melyben elmondta, hogy sok vitája volt Orbánnal az ő Európa-ellenessége miatt, a homofóbtörvény után is fontolgatta lemondását, azonban eddig az általa kitalált felzárkóztatási program befejezése érdekében maradt.

Hegedüs Zsuzsa: Orbán kétharmada a világ átka, életveszélyes és elfogadhatatlan Putyinhoz fűződő kapcsolata
Hegedűs Zsuzsa szociológus, miniszterelnöki főtanácsadó érkezik a budapesti Millenáris Teátrumhoz, ahol Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét tartja 2014. február 16-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Szerinte a tusványosi beszéddel viszont Orbán végképp túllépett a határon. Hegedüs azt írta, nem érti, Orbán hogy nem vette észre, hogy egy Goebbelshez méltó, tiszta náci szöveget ad elő.

Nagyon nem értett egyet a homofóbtörvénnyel sem, kint volta a tüntetésen és az SZFE átalakítása miatt tartott demonstráción is, de akkor nem mondott le.

2014 óta nem követem a magyar médiát, mert nem értek egyet azzal, hogy ennyire beszűkült, a Népszabadság bezárása pedig töréspont volt számomra, bár a mindenkori titkárságvezetőm tájékoztat a fontos hírekről.

- mondta el.

Orbán Viktor 2002-ben kereste meg személyesen. Akkor kezdődött a kapcsolatuk, ami nagyon erős lett. 1994-ben az SZDSZ számára dolgozta ki először a felzárkóztatási programját, ami be is került a kormánystratégiába, de a költségvetés összeomlás-közeli állapotában, amitől a Bokros-csomag mentette meg az országot, nem tudott beindulni.

2015-ig igen hatékonyan működött, majd Orbán beleszeretett Finkelstein elméletébe, amit Ron Werber vitt a szocialistákhoz és Habony Árpád a Fideszbe. Ennek a lényege, hogy találj egy témát, amivel meg lehet osztani a társadalmat, elő lehet idézni egy háborús helyzetet. Ez a stratégia leegyszerűsíti, életveszélyessé teszi a politikai életet. .

A lap megkérdezte, hogy próbált-e beszélni Orbánnal arról, hogy nem tetszik, ami történik? Ha igen, hogyan reagált?

Sehogy, mert leüvöltöttem a fejét.

- mondta el, és hozzátette, hogy az után hallgatott, mint a csuka.

Ez sokkal súlyosabb ügy, mint a homofóbtörvény volt. A faji jellegű diszkriminációra alapuló gyűlölet olyasmit gerjeszt, amiről a történelem nemcsak Európában, hanem Afrikában és Örményországban már bebizonyította, hogyha egyszer kiengedjük a szellemet a palackból, azt senki sem tudja újra visszazárni.

- mondta el a lapnak.

Aki szerint nagy a katasztrófa, hiszen méregdrága kínai hitelből élünk és a jogállamisági eljárás miatt egy fillért sem fogunk kapni.

Életveszélyes és elfogadhatatlan a Putyinnal való kapcsolata.

Évek óta próbálom meggyőzni, hogy vessen véget ennek a barátságnak, és mint a beszélgetésből kiderült, számított rá, hogy ez újfent elő fog jönni. Valóban azzal kezdtem, hogy ki kell állni és agressziónak kell minősíteni az orosz támadást Ukrajna ellen, ki kell mondani, hogy Putyin egy agresszor.

- fejtette ki, és kitért arra is, hogy nagyon támogatja Ukrajnát

Az ellenzéki előválasztással, Dobrev Klárával, és Deák Dániellel kapcsolatban is elmondta a véleményt, úgy ahogyan az Orbán Viktorról szóló további részek, azok is a HVG360 írásában olvashatóak teljes terjedelmében.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
12 év ámokfutás után csak ez volt az ami miatt bedobtad a törölközőt...érdekes
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
seggét kitörölheti a 2/3 val majd dönt a nép a rendőrei meg szépen végignézik mert nem vakok ám nem is süketet hiába ő fizeti őket de itt már csak a féleleem a kapkodás irányit.vitya meg max csomagolhat ha engdedik
Gazella
Valmelyik bennfektes szó szerint zsirháj szájába rágta a napi uszításos szöveget. Ezzel kiszabaditották a szellemet.
Na troll hülyék jó kinyai hitelben élni.
Csizmás Kond
...mongyuk amióta a süldőket kiosztogatta a tetovált cigányainak azóta nemigen lehetett hallani róla...és láss csodát mint a legyek a szaron, úgy kezdtek zsongani egy akárjogyértelmezhető kifejezésem...
Németh István
Hülye vén szipirtyő, de mondhatom vén büdös kurva >> még ő sértődött meg, és lett bosszúálló mikor felmondott és csak rácsodálkozott, hogy azt JÉ!! elfogadták >> majd most kígyót békát összehord arra és arról aki neki csak jót tett! Na ilyen a zsidó vén kurvában!
te @amortizáltok: most tényleg csalódásomban vagyok, nagyon hülye vagy!
fergeteg
Mi a faszt keresett ez a pénznyelőde az Orbán kormány körül???
Ezek történelem hamisítók. EMBERI FAJOK !!! ???
Igen vannak. Legalább Kr. e.(ateisták kedvéért. ie.)10000 év,mint film címe.
Apfelbaum
12 év ámokfutás után csak ez volt az ami miatt bedobtad a törölközőt...érdekes
Toller Béla
Jó, de tényleg csak annak köszönhető a megvilágosodása, hogy zsidőságban veszélyeztetve érzi magát ? Mert akkor nem túl sokat ér ám !
kotos
Na ja, ha elteszed pénzt a homlokodról, akkor azt kell húzni, amit rendeltek.
Libbantölő
Takarodj a balfasz oldalra te vén szottyadt kurva! A rémek és emberi korcsok mind ott vannak, nem fogsz kitünni!
Málna
Valami nagyon nem stimmel itt. Most hirtelen semmi nem jó azon az oldalon, ahol eddig állt...Mintha valami forgatókönyvet olvasna, úgy támadja a kormányt. De lehet, hogy csak megöregedett és akar adni magának még egy esélyt, hogy előtérbe kerüljön. Nem fog sikerülni, a fideszesek nem értékelik, az ellenzékiek előtt meg nem hiteles ez a hirtelen pálfordulás.
Peller Anikó
'Orbán beleszeretett Finkelstein elméletébe, amit Ron Werber vitt a szocialistákhoz és Habony Árpád a Fideszbe. Ennek a lényege, hogy találj egy témát, amivel meg lehet osztani a társadalmat, elő lehet idézni egy háborús helyzetet. Ez a stratégia leegyszerűsíti, életveszélyessé teszi a politikai életet.'

Ezt tudtuk eddig is, de azért így kiterítve a lapokat még mindig ütős. Nem kellett volna ezzel már sokkal korábban kampányolni kedves múmia?
amortizáltok
@Németh István: vigaszod lehet te vagy a nagyobb még ha riszálod igy is úgy is csak ha tudod hogy mindez amiről a Zsuzsa lemondott havi egy millába volt ám 20 évig számolj csak kaptál te valaha is ennyit havonta? csak az elvek és a gerinc az nem mindegy ma sem vannak itt elvek de elvtelenek is tény ez tudd
Rockxy
bizonyhogy a bájdennel kéne haverkodni a zorbánnak, nema putyájnnal.
Aki Én
@Málna: hát, tényleg nem az. Ahogy orbán oly sok eddigi pálfordulása sem.
gina
@Shikari: És te ki vagy szar román bocskoros??? fideszes agyahalott szemét
gina
@Mirabilis: Te sem vagy normális ez a magyarok undoritó férgese mint te is, gonodolom fehér cigány vagy mint OV te elmebeteg
gina
Ez csak a kezdet, a saját emberei teszik hidegre ezt a szar kis csóró cigányt /// kezdődik a tánc
terlasz
Igazad van Zsuzsám, de ezt eddig is tudtad. Most elapadt a pénzeső vagy menekülsz a süllyedő hajóról?
Pálinkás Pál
@Németh István: hogy nézel tükörbe patkány?...
balos
@KisTehen: A szádba a szájertől szeretettel!
Németh István
A hegedűs zsuzsa egy vén büdös szipirtyó élősködő moslékos vödör! Fiatalabb korában is egy szar undormány volt!
Németh István
csak az a módi, ha eltakarodik ez a büdös rohadt vén szipirtyó a moslékba ahova való!
ómió
Tudjuk, efftársnő, hogy te brüsszeli seggnyaló "üzemmódra" állítanád! De ezzel az "irányzattal" várd meg Böszme vezér efftársadat, azt a kisnyilasékkal koalíciózót!
jesz
ezt a szépséget megfizették, hogy mondja azt, amit...amúgyis elege van a lehetetlen eredményt hozó munkaköréből, így boldogan ír bármit...
Németh István
@jesz: de azért nem vagy szerelmetes beléje ugye? Most tudtam meg kétszer is össze varrták alul hogy ki ne essen a likon! Bűzbanya - undorító (mint faj nem írom) de mint alany egy hányadék!
fergeteg
Miért lett ez megtűrve itt a magyar kormány közelében 100 milliókért???
Ez a lopás,meg a sok hasonló. Nem Mészáros Lőrinc.
fergeteg
Ki a búbánatos lófasz AKARJA AZ EURÓPA NÉPFAJOKAT ÖSSZEKEVERNI AZ AFRIKAIVAL???
Errről szóllt Orbán Viktor beszéde. Csak a hülye libbancs ferdíti el.
kereső
NER ribi. Egy szállal nem különb, mint rogán cecilia.'Szopok, nyalok, gombot varrok"- megfelelő dijjazásért.
Eladott Ország
Viszakozott Hegedűs Naposcsibe' Zsuzsa, mert nem akar öngyilkos lenni! Már nem akarom megállítani a kormányzati mételyt! MIUTÁN TE IS NYAKIG ÜLSZ BENNE. A múmia visszatér. A szél összefújta a szemetet.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/295768776_1395275007619069_366882429364287405_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=lpSQaEnweOEAX9jpLvN&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8-ZIUeZwfAv_Rk63OpIjfzUOO09DD0BUWl0br6ApSsfQ&oe=62E9F61B
CsipkeRózsa
@Németh István: 17:53

Te pedig vénf..z létedre, mindenkire kígyót-békát kiabálsz, a hozzászólók fejére, mert neked nem tetszik a véleményük.
CsipkeRózsa
@Shikari: 19:17 ; 5:57

Nem a zsidósága mondatja vele, hanem a minielnöki volt megbízotti beosztása .

Egyébként, ideje volna a neked nemtetsző véleményezőknél mindig tett oda, hogy milyen vallású.
CsipkeRózsa
Ezt a sok gyűlöletet, ami a lapokon olvasható, Orbán indította el, mert nem tudja, hogy mit beszél!! Szokás szerint.
CsipkeRózsa
@Shikari: Te jobban tudod, mint én, hogy ki zsidó, ki nem!

A keresztény boszorkány sokkal több az országban válogass belólük!
CsipkeRózsa
@Mirabilis: 20:14

Remélem undorító keresztények nincsenek a barátaid között.
CsipkeRózsa
@Shikari: 16:39

Magyarországon a zsidóság csak vallás.

Ne tegyél semmit, ő sem rosszabb, mi te lehettél volna.
CsipkeRózsa
@Shikari: Vagy a származást igazolja, vagy a vallását.
Kár túlragoznod.

Nem kell semmit újragondolnom.
CsipkeRózsa
@Shikari: Magyarországgal kapcsolatban mindig azt mondtam, hogy itt csak vallás!!!

Nem váltogattam semmit.
Németh István
Ez a vén büdös kurva egyáltalán hogyan mer véleményt nyilvánítani a nemzet miniszterelnökének a lejáratása szándékával! Ha van véleménye tartsa meg ha kinyitja a büdös pofáját és rossz szándékúsága okán beszél, csinálja az ellenpropagandát, a lejáratósdit akkor bizony irány a diliház közveszélyes kezelője! mocskos kurvája, igaz csak volt mert olyan undorító, hogy hányni kell tőle!
Most jut eszembe AZ A MÉDIA AMELYIK KÖZLI A SÉRTŐDÖTT NYAFOGÁSÁT, rövidesen felszámolásra kerűl!
balos
@Németh István: Az elejével egyetértek,de az anyád is nőből van,nem?Akkor rendesen beszélj 1 ide-oda nyalóról!
csak úgy....
@Shikari: még jó,hogy a kis metélt farkincádat a bugyidban és a tehetségedet az üres,sötét buksidban hordod! :) fogadok,hogy a genetikai tesztedet még mindíg nem merted megcsináltatni...
tibim,lófaß vagy te de nem magyar!
Peller Anikó
@csak úgy...: Román. És a német förgeteg rizikó libatömő nik kiső.
CsipkeRózsa
@Shikari: Ne kötözködj, Magyarországon nincs zsidó népcsoport, v. kisebbség, vagy ahogy akarod, tehát, itthon csak vallásként zsidó a zsidó.
vacsi
@Shikari: Zsidó, nem cigány? Én úgy tudtam.
vacsi
Most akkor a zsidó egy nép, vagy egy vallás?
NKF
Ez a múmia elmehetne már a jó büdös p...ba! 100 millióba van ,ha nem többe .
Milyen tanácsokat osztogat? Én elhajtannám mint a legyet!
CsipkeRózsa
@Shikari: Teljesen mindegy, hogy melyik meghatározást használja valaki, én arról beszéltem, hogy mi a helyzet Magyarországon.
Ha megnyugtat, hogy még Hitlernek is mindegy volt, kire melyiket használták, vitte ezt is, azt is.
Ezzel az állandó kötözködéseddel, és mást hülyének nézéssel már igazán felhagyhatnál. Attól még nem leszel sem jobb, sem okosabb.
CsipkeRózsa
@Shikari: Ne erőltesd, mindegy, hogy ki miért zsidó, már Hitler is megmondta! Mind kellett neki!

Már csak azt nem értem, az én véleményem miért volna rasszizmus?
CsipkeRózsa
@Shikari: Ahogy tetszik. Neked még Hitler sem elég jó?
CsipkeRózsa
@Shikari: Valóban nem értem, amiről beszélsz, de te vagy a zsidóügyi szakértő, mondd a magadét. Neked és az összes antiszemita, zsidógyűlölő személynek teljesen mindegy, miért zsidóznak, senki nem gondolja át, hogy most azért kell utálni valakit, mert zsidó, vagy azért, mert zsidó, akár így, akár úgy.

Nekem is teljesen mindegy, hogy ki, miért zsidózik! Ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.