"Az öregúr menőfélben van. Mi meg készülünk" – riogat újra Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc, aki vélhetően úgy gondolja, ő lehet a megfelelő alternatíva Orbán Viktor helyett.

Gyurcsány Ferenc egyre lelkesebben készül Orbán helyébe lépni – üzent az "öregúrnak"
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A DK elnöke szerint ugyanis aki úgy hirtelen előránt tíz nemzetmentő pontot, az nem a nemzetet menti, hanem önmagát.

Érzi, hogy elment mellette a valóság. Egyedül maradt. Szövege áporodott, könnyű, mégis mérgező, cselekedni már nem tud. Mert egyedül maradt

- elemzi a helyzetet Gyurcsány Ferenc, aki úgy véli, Orbán idehaza a tarthatatlan ígéretei, a világban pedig zavaros gonoszsága miatt fog bukni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: orbán sokat tett azért, hogy még Gyurcsány is elfogadottabb legyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Gyurcsány ne akarjon senki helyébe lépni...maradjon ott, ahol van...pláne országirányítás...na azt pont felejtse el...
...de nem is jut el odáig...
fergeteg
Legfeljebb a szarába. De oda sem, mert bunkós bottal verjük fejbe ha nyomába lép.
fergeteg
Egyébként csináld : FIDESZNEK dolgoztál mindig.
Apfelbaum
Fejezzétek be,te is Fleto és a felcsúti szélhámos is .
Nem kérünk többet belőletek,volt lehetségetek de elbaxtatok.
Ez egy ország,a mi országunk amiből ti ketten egymás elleni játszóteret csináltatok a rengeteg kar mellett.
TAKARODJATOK EL MINDKETTEN ÖRÖKRE!!!
sokanvagyunk
15-20 év nagy idő, mindenki változhat - például a mai Orbán sem a régi... (én sem).
Németh István
Ez a sík hülye gyurcsány valóban nagyon hülye lehet! Nem tudja felmérni, hogy agyon hazudta a magyar népet, az Eu vezetését ÁTBASZTA, lenyúlta az ország suskáját az eladottakból beszedett suskát eltüntette valamint a timföldgyárát lopott árammal üzemelteti még ma is! Kinek kell egy hiteltelen nagyon hülye a nadrágjába vizelő részeges dumafranci! BIZALOM NINCS! mi a faszt akar! Ja hogy a faszt a szájába? azt kérje a buzi haverjaitól! Undormány állat!
Aki Én
@KisTehen: orbán sokat tett azért, hogy még Gyurcsány is elfogadottabb legyen.
ederzsuzsanna
Gy.F. 61 éves, "öregúr" O.V. 59. Ami mindegy is, csak a pontosság kedvéért szólok...
Németh István
A gyurcsány hazudós az Eu.-t félrevezető a nemzetünket szétlopó, és a polgárokat semmibevevő ganaj mit akar? BÖRTÖNT NEKI és likvidálni!!!
magyar1
@ederzsuzsanna: Én is erre gondoltam, hogy fiatalabb mint ő.
@Németh István: Nem hazudósabb mint a többi.
terlasz
@Németh István: Ha O. csak annyit hazudott és lopott volna, mint Gy., akkor a te bérhazudozásaidra se lenne semmi szükség.
Pálinkás Pál
@Németh István: csicska köcsög...neked minden cikk alatt bűzölögnöd kell?...
terlasz
@ederzsuzsanna: Ismerjük az évszámokat, de van aki fiatalon is öreg és más pedig öregen is fiatal. A múltidéző Ispánvezérünk...
rokker33
Ez hülye!???Orbán csak úgy távozik, ha agyonlövik! Addig marad és még mindig jobb mintha Gyurcsány vezetné az országot! Akkor lesz államcsőd...
namihami
Lehet, hogy az olvasástudásommal, esetleg még a szövegértelmezésemmel is baj van, de akkor valaki végre mutassa már meg nekem, hogy hol írta a Gyurcsány, hogy Orbán helyére akar állni. És ""egyre lelkesebben""!
Már nem tudja a fideszmédia, hogy mekkorát csavarjon egy-egy megnyilatkozásán, amivel ""igazolja"", hogy ""mámeginagyúcsányi""!
csak úgy....
látom ,itt mindenki egyformán szereti a 2db. kisz srácot...,persze van akinek a tömzsi-van akinek a nyulánk jön jobban be! :) -hány évig fogtok még vitatkozni a nemlétezö tehetségükön? -én szóltam..
kereső
@Béla333: Ha lecsillapodik, vele együtt lecsillapodik a 800 ezer szavazója is. Gondoljátok meg proletárok! És nem is magának "kapar"! Ő legalább kimondja, amit a többiek elsunnyognak- nehogy megsértsék őfeneségét!, bár még mindig elég kesztyús kézzel bánik ő is orbánnal.
kereső
@namihami: Tényleg nem erről szól az irás, amit itt az elhajlitott valóság cimadás sugall. Mégis, hogy eszi itt a fene a marháékat.
karma1
@sgl: 12.39-re: Azt a valasztasok, orban csufos igeretszegese es naci beszede ELOTT mondta, mert maximalisan betartotta az elovalasztasban kikotott szabalyokat. (A masodik fordulo gyozteset tamogatta).
kereső
@Maccska: Aszondod kövérrel együtt, merthogy a kisz utáni ifjúsági szervezetnek demisz- ha jól rémlik együtt voltak alelnökei. Egyébként jó lenne, ha erre hoznál valamiféle bizonyitékot- a neten biztosan fellelhető. Elegem van abból, hogy kijelentetetk valamit- mint megfellebbezhetetlen igazságot, de bizonyiték nincs mellette. Kövér érdekében kérem, tedd meg- mert ha gyurcsány lenyúlt, akkor kövér is.
kereső
@Maccska: De voltak- nézz utána, a két pápainak. De, ha már kisz vagyon- akkor Nagy Imre.
kereső
@Maccska: Nem mosok össze semmit- orbán is középiskolai kisz titkár volt, mint gyurcsány. Azután gyurcsány és kövér egy új ifjúsági szervezet alelnökei lettek. 1989-et ne emlegesd, annak fényében, hogy orbán hol áll kost- az oroszok és putyin elkötelezettjeként.
kereső
@Maccska: 1989. április 22-én feloszlott az MSZMP ifjúsági szervezete, a Kommunista Ifjúsági Szövetség. Másnap Nagy Imre addigi első titkár legyőzte Gyurcsányt, és az utódszervezet elnöke lett.

A jogutódnak, a Demokratikus Ifjúsági Szövetségnek a KISZ átadta a vagyonát, például a csillebérci úttörőtábort. A Demisz aztán pár nap alatt 950 millió forintért elpasszolta a KISZ-KB Duna-parti székházát a Magyar Hitel Bank Rt.-nek. A szervezethez került az Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó Vállalat is – ezt hagyták elhalni – és a Hotel Ifjúság Szálloda és Étterem Vállalat, ami 1998-ban az Autó Danubia Kft.-é lett.

A Gyurcsány meztelen
Waschler Tamás, a Fidesz-választmány tagja, aki megfigyelőként végignézte Gyurcsány első pofára esését, azt mondta: lehet, hogy a vezető szerepeket előre elosztották, mert furcsa, hogy Gyurcsány többszöri felszólításra sem vállalta az elnökjelöltséget, mondván, hogy nincs mögötte tömegbázis, de a beszédét követő tapsvihar nem erről tanúskodott. Az „Itt állok, mondhatnám, pőrén, meztelen” kezdetű, utólag legendássá vált beszédére – amit itt meg is lehet hallgatni – már akkor ugyanazok a stílusjegyek voltak jellemzőek, mint a mostani akcióira.

Ezelőtt nem sokkal Gyurcsány még egyszer ki is áll a Fidesz mellett, és Orbán is azt mondta a nagy ellenfeléről, hogy ő az egyetlen KISZ-es, akit komolyan kell venni. Ez talán csak azért lehet, mert ekkor már sem KISZ-titkár, sem az MSZMP háttérintézetének dolgozója nem volt Kövér László.

kover_1

A Fidesz és az MSZP vezetésében is több KISZ-es ül (vagy ült még pár évvel ezelőtt). A jobboldalon ilyen volt Kövér László mellett például Orbán Viktor, Rogán Antal, Varga Mihály és Deutsch Tamás, a baloldalon Szilvásy György, Kiss Péter, Szekeres Imre, Csizmár Gábor, Petrétei József igazságügyi miniszter és az SZDSZ-es Persányi Miklós is. Bajnai Gordon is a KISZ-ben kezdett politizálni, itt barátkozott össze Gyurcsány Ferenccel.
kereső
@Maccska: yurcsány hamar, két hónap után otthagyta a DEMISZ-t. (A lemondásról bővebben itt olvashat.) Debreczeni könyvében Gyurcsány a DEMISZ-ről így beszélt: "a Bajnaival és másokkal folytatott éjszakai beszélgetéseink egyre inkább azt mutatják, hogy a Demiszt ott kell hagyni a francba". Otthagyta, és létrehozta az Új Nemzedék nevű szervezetet, ami nagyon rövid idő alatt eltűnt a semmiben.

A DEMISZ hamar eljelentéktelendett, a (korábbi KISZ-) vagyona egy részét pedig privatizálták.A HVG korábbi (2004/39.) írásából az derül ki, hogy a csillebérci úttörőtábort 1989 júniusának végén - az állami tulajdon önkényes elajándékozási lehetőségének megszűnése (június 30.) előtt pár nappal - a KISZ, illetve az akkoriban jogutódnak tekintett Demisz a Magyar Úttörő Szövetségnek ajándékozott. Az erről szóló szerződést, amelynek annak idején a "biztonság kedvéért" született egy KISZ-es és egy demiszes változata is, 2004-ben semmisítette meg a Fővárosi Bíróság. Az ítélettel első alkalommal kérdőjeleződött meg, hogy a KISZ utolsó első titkára, Nagy Imre által elnökölt, illetve Gyurcsány által alelnökölt szervezet jogilag a KISZ utódjának számít-e, vagy két teljesen külön szervezetről van szó. A Demisz 1989-ben néhány nap leforgása alatt passzolta el a KISZ-kb Duna-parti székházát 950 millió forintért a Magyar Hitel Bank Rt.-nek. A Demiszhez került továbbá az Ifjúsági Lap- és Könyvkiadó Vállalat és Hotel Ifjúság Szálloda és Étterem Vállalat. Előbbit hagyták kimúlni, utóbbi pedig 1998-ban az Autó Danubia Kft.-nél kötött ki.
kereső
@Maccska: Azért raktam be ezeket a korabeli hireket- ezek közül egy sem bizonyitja, hogy gyurcsány volt a hunyó vagyon ügyben. Te valami konkrétumot tudsz, vagy csak a bogár cikket, a gondolán- amely ismételten csak feltételezésekre épül.
kormanyos63
Én nem vagyok, és nem is voltam soha Gyurcsány, és DK-fan, de ha választhatnék, inkább ezerszer Gyurcsányt választanám, mint egyszer orbánt, ez nem is kérdéses!
Amikor ő volt a miniszterelnök SOKKAL jobban éltem, mint most, és szerintem ezt még nagyon sokan meg tudják erősíteni!
Tudom hogy nagy az elutasítottsága, és nagyon megosztó személyiség, de ha nemsokára ő lenne a miniszterelnök orbán helyett, én nem lennék elkeseredve!
Orbán teljesen kiírta magát a civilizált politikusok köréből, a Tusnádfürdői náci(fajkeveredéses) beszéde minden demokratát, és jóérzésű embert megbotránkoztatott, és megdöbbentett!
Orbán minden idők legaljasabb, leghitványabb, legkorruptabb magyar politikusa, neki börtönben van a helye(életfogytiglan) teljes vagyonelkobzással!
Eljött az az idő, amikor még a "patás ördögöt" Gyurcsány Ferencet is sokkal elfogadhatóbbnak tartják orbánnál!
És tudom sokan osztják ezt a véleményt!
Nem vitás, a fidesznek, és orbánnak takarodnia kell minél hamarabb, kurvára elég volt már belőlük!
vacsi
@kormanyos63: Veled ellentétben, én meg most élek ezerszer jobban, mint amikor a Gyurcsány banda volt hatalmon.
fergeteg
Gyurcsányék külföldre lopták az országot.
kereső
@Maccska: Kiveséztük a kiszt, a demiszt, gyurcsány galádságát, akkor ha már igy belerévedtünk a múltba, beszéljünk egy kicsit- a fideSS megalakulásáról- Horváth István belügyminiszterről, Stumpf Istvánról, az mszmp társadalomtudományi intézetéről, a szeplőtelen fogantatásról-és a tiszti kaszinó eladásáról, az idős orbán bányatulajdonossá válásáról, a josip totokról kaya ibrahimokról, a kövér család nyomdáiról, simicskáról , az egy millió német márkát rejtő táska rejtélyéről...mind, mind a mult. És ha au egyik oldalon felhánytorgatunk, tegyük meg a szimmetria kedvééért a másik oldallal is.
kereső
@Maccska:" Hogy mennyire segítői egymásnak ezek az emberek azóta is, arra vonatkozóan elég ránézni a kormányra. Ugyanakkor forrásaink árnyalják a képet: "Aki azt hiszi, hogy ezek az emberek vérszerződést kötöttek, hogy milliárdosok lesznek, vagy minimum miniszterelnökök, az téved" - állítja Kóczián. Schiffer is hangsúlyozza, hogy mindannyian másként élték meg a KISZ 1989 áprilisi önfeloszlatását. "Másként néztek a KISZ-re és más-más személyes stratégiával vágtak neki az életnek a felbomlás után is" - mondja az ügyvéd, ugyanakkor hozzáteszi: "Ennek ellenére, utólag és messziről tekintve a folyamatokra, a jobboldali összesküvés-elméleteknek - sajnos - van valóságalapjuk."

A felbomlás után a vesztésre álók között volt az is, aki ma az egyik leggazdagabb közülük, és akinek akkor a legnagyobb volt a szája. Gyurcsányról van szó, aki jól fizető KISZ-es állását veszítette el, mert még a felbomlás előtt kilépett a szervezetből. "Állás nélkül, kegyelemkenyéren élt egy gyerekkel és várandós feleséggel. Csak néhány hónapra sikerült munkát szereznie egy Kft.-ben" - idézi fel a múltat Schiffer. A ma dúsgazdag Gyurcsánynak állítólag az is nehézséget okozott akkor, hogy az 1 forintos Sportszelet, a 3.60-as kenyér, a 7 forintos tej és a 10 forintos sör korában eltartsa családját. Bajnairól ugyanakkor azt mondja az egykori ismerős, hogy a politikától függetlenül ő üzletembernek készült, míg Szilvásy - a szürke eminenciás - maradt a közigazgatásban, az Antall-kormány is igényt tartott rá."
kormanyos63
@vacsi: Én meg veled ellentétben Gyurcsány idejében éltem sokkal jobban, mióta ez a mocsok hitvány tolvaj törpegeci diktátor haverod van hatalmon sokkal rosszabbúl élek!
Aki orbánpatkányt támogatja, és védi azt is szemét hazaárulónak tartom!
kormanyos63
@Németh István: Te mocsok állat, téged kellene likvidálni!
Egy undorító fostalicska vagy semmi más!
Nem azt mondom hogy Gyurcsány egy kurva jó miniszterelnök volt, de a orbánpatkány haverodnál minimum ezerszer jobb volt!
Őt miért nem szidod habzó pofával köcsög??
T
Peller Anikó
@terlasz: 'Ilyen fafejű Bélákkal "nem engedek az elveimből", agymosásra fogékony, bűnbakot kereső népséggel nem lehet eredményt elérni'
vacsi
@kormanyos63: Elhiszem, hogy sokkal jobban éltél Gyurcsány idején, de látod, én ezért nem tartalak hazaárulónak.
Viszont ezt a mondatot nem értem:
"mióta ez a mocsok hitvány tolvaj törpegeci diktátor haverod van hatalmon sokkal rosszabbúl élek!"
Miből gondolod, hogy a "haverom"?! És mi közöm nekem ahhoz, hogy Te most sokkal rosszabbul élsz?! Esetleg nem Benned van a hiba?
kormanyos63
@vacsi: Képzeld el hogy nem bennem van a hiba, ezt kurvára benézted te fideszes agymosott birka!
És mit nem értesz azon amit írtam??
Talán szellemi fogyatékos vagy!
De leírom újra hogy felfogd, SOKKAL jobban éltem Gyurcsány miniszterelnöksége alatt, mint a törpegeci tolvaj diktátor haverod regnálása alatt!
Most már érted??
Németh István
@Peller Anikó: @kormanyos63: @vacsi: @kereső: a ti elmebajos nyilatkozataitokkal nem lehet mit kezdeni! ha nem tudtok, mert nem tudtok értelmesen indokolva belekötni a kormány megfontolt és meg kell, hogy mondja az évek múlásával egyre okosabban tervezett tevékenységével, anyáztok, aláztok aztán előszeditek az 1998 évek kiforgatható eseményeit! > amikor minden képlékeny volt és valójában senki sem tudott semmit a napok történései hozták azokat az eseményeket amelyeken úrrá kellett lenni! Bennetek semmi gondokozási készség és normális gondolatvitel még nyomokban sincs!
Ami viszont gond és a kormánynak is az, hogy szar moslékok nemzet és országellenségek vannak a gyurcsány körül akik a nemzet életképességét az életvitel normális mederben való vitelét mindenáron gátolják! Ez nem ellenzékiség Ez kifejezetten belső ellenség és megvalósítja a hazaárulás tényét! Az átkosban a hasonló jelenségek esetén rákosiék de a kádár is gondoskodott volna a likvidálásotokról!
kormanyos63
@Németh István: Mint már írtam, az olyan mocskos, hitvány, ótvar állatokat kellene likvidálni, mint amilyen te vagy németh elvtárs!
Ritka egy undorító köcsög vagy, neked is orbán mellet van a helyed a szemétdombon, ez nem is kérdéses!
Nem volt hibátlan Gyurcsány, ezt én sosem állítottam, de orbán még a nyomába sem ér semmilyen téren sem!
Egy népnyúzó lótolvaj gazember a fideszmaffiával együtt!
Kifosztották, és tönkretették az országot, ezt még az ovisok is tudják!
németh elvtárs, neked még annyi eszed sincs mint egy marék molylepkének!
Normális gondolataid, eszmefuttatásaid még nyomokban sincsenek, csak védeni próbálod a védhetetlent, de látom nem nagy sikerrel!
Az ilyen szemetek miatt tart itt az ország, remélem büszke vagy arra, hogy orbánpatkány haverod egy pöcegödröt, illiberális államot csinált az országból!
Egyre élhetetlenebb ez az ország, nem is csodálkozom rajta, hogy nagyon sokan gondolkodnak az elhagyásán!
Lassan már csak az olyan komcsi patkányok(szerintem te az elmúlt rendszerben még munkásőr is voltál) maradnak az országban mint amilyen te is vagy!
Németh István
Az Orbán Viktor 1989 óta a kormány közelében aztán a parlamentben serénykedik-ilyen olyan feladatok, megbízások (megválasztások) alapján! Elvitatni a hozzáértését a kormányzás, az államigazgatás dolgaihoz meglehetősen nehéz lenne! Mint világviszonylatban is a csaknem leghosszabb ideje az államirányításban közvetlenül résztvevő személy tapasztalatait és politikusi taktikai hozzáértését ahhoz amit tesz nem lehet még csak vitatni sem! Az előrelátása bizony polihisztori szintre emeli! Egy gyusrcsány, bajnai, de meggyesi a horn a maguk kollaboráns korrupt, ganaj szövetségeseikkel az országot eladták és kiárusították! Csináltak egy csomó államadósságot! Tönkretették a polgárokat a valutahitellel, meglopták még a libásokat is a piti szemetek! Nem sorolom, hisz ti előttetek történt; tudjátok! Ennek a garnitúrának el kell tűnnie egyszer és mindenkorra >> nemzetellenségek! HAZAÁRULÓK!
Németh István
A gyurcsány öregurazása arra vall, hogy magát valójában éretlen hülyének tartja! Ami igaz is kicsit kiegészítve a nadrágjába vizelő részeges disznóval!
Különben a korábbi kormányaink vezetői voltak nagyjából, de inkább idősebb korúak minta Viktor!
Aztán a Római birodalom ha nem is az öregek, hanem a vének tanácsa alapján működött hosszú-hosszú évszázadokon keresztül! De mondjuk Kínát, a Mao-féle irányítást a kis ifjonc tinédzser vitte az országot akár Brezsnyev, vagy Hruscsov, vagy említsem a bíden kerékpár bajnokot a lépcsőfutással? Hol is vannak ők korban! Na innen kezdve a gyurcsány egészen nyugodtan öregurazza a büdös, rohadt, tetves, kurva anyját!
kormanyos63
@Németh István: Az orbáni garniturának kell mihamarabb eltünnie, és ÖRÖKRE!
Ilyen mocsok tolvaj bűnbanda még SOSEM vezette az országot!
Teljesen TÖNKRETETTÉK, ÉS KIFOSZTOTTÁK, ezért nekik ezt sosem lehet megbocsájtani!
orbán amihez hozzányúlt az szarrá vált, nem ért semmihez csak a LOPÁSHOZ, de ahhoz nagyon!
A strómanjai, családtagjai, oligarchiái, és a haverjai az utóbbi 12-évben hülyére gazdagodtak!
Sosem volt még ekkora az államháztartási hiány(4500-milliárd forint) és sosem volt ekkora az államadósság(43-ezer milliárd forint) Bajnai idejében ez még csak 20-ezer milliárd volt!
Az infláció az egekben, a brutális élelmiszerárak lassan már megfizethetetlenek, most nyírták ki a Katásokat, és a rezsicsökkentésnek is vége, rengetegen fognak két-háromszoros összegről víz, és gázszámlát kapni!
A HAZAÁRULÓ te vagy németh elvtárs, és a mocskos bűnbandád!
Gyurcsányék orbánékhoz képest csak kiscserkészek voltak!
Akik védik, és támogatják a rezsimet azokat én egyszerűen megvetem!!!
kormanyos63
@sgl: Jó, de mikor???
Lehet hogy sokára, de addig meg beledöglik az ország!
Ha már tegnap el lett volna takarítva a lótolvaj miniduce(tescós Napoleon) már az is késő lett volna!
vacsi
@kormanyos63: Azt értem, hogy sokkal jobban éltél, de a többi továbbra is rejtély előttem!
kormanyos63
@KisTehen: Egyetértek veled kistehén!
Csakhogy a komcsik a fidesz-kdnp moslékkoalicióban vannak nagy számban, és ezzel már az ovisok is tisztában vannak!
Na most visszanyalt a fagyi te buta tehén!
A fidesz tele van egykori MSZMP-sekkel, egykori munkásörökkel, és egykori III/III-as besúgókkal(ügynökökkel) !
Na most kommunistázzál köcsög!
kormanyos63
@KisTehen: Bizony hogy kaptam, eltaláltad!
Összesen 1.5-milliárd forintot kaptam, és már el is költöttem!
Gyurcsány utalta át annak idején a számlámra!
kormanyos63
@KisTehen: Azt te csinálod tehénke!
Én a komcsikat, és a nácikat is utálom!
Megvetem őket, mert ezen két ordas eszme, és ideológia miatt halt meg a 20.-században több százmillió ember!
De te kistehén úgyérzem a komcsik és a nácik keveréke vagy, ami nagyon rossz kombináció!
Egy hitvány, aljas, ótvar embernek tartalak, neked is a szemétdombon van a helyed orbán mellett!
kormanyos63
@KisTehen: Gondolom jól benyaltad te idióta!
Bárcsak kaptam volna bármennyi pénzt bárkitől, de sosem volt ilyen szerencsém!
Peller Anikó
@sgl: 17:38,

'Orbán beleszeretett Finkelstein elméletébe, amit Ron Werber vitt a szocialistákhoz és Habony Árpád a Fideszbe. Ennek a lényege, hogy találj egy témát, amivel meg lehet osztani a társadalmat, elő lehet idézni egy háborús helyzetet. Ez a stratégia leegyszerűsíti, életveszélyessé teszi a politikai életet.' HáZsé.
Németh István
@Peller Anikó: az Orbáni beszéd - nyilván erre gondolsz - nem egy finkenstein elmélet, meg akár Habony cipelvény, hanem a valós helyzet előrevetítése, elméleti lehetséges felvázolása, a jobb félni mint megijedni kategóriából! A valószínűsége sajnos nagy, ha nem fogunk össze és nem teszünk a folyamat ellenében! Stratégia leegyszerűsödvén sajnos a valós életet teszi életveszélyessé és nem a politikai játszadozásokat! Mert sajnos ma a politikával egy nagyon aljas réteg életveszélyesen játszva valósan a nemzetek,és polgárainak pusztulást idézik és idézhetik is elő!
ómió
Csak óvatosan, Böszme efftárs! Még beleér a kezed a bilibe és idő előtt felébredsz az efftársi vágyálomból!
evacica
@Aki Én: Számomra Gyurcsány mindig is hitelesebb Orbánnál, Orbán mindent elkövetett Gyurcsány lejáratására, sajnos sikeresen, sokan elhitték akik nem gondolkodtak! Orbán ezerszer többet ártott az országnak mint Gyurcsány, arról nem is beszélve, hogy nem lopott, ő mint jómódú ember került a politikába, és a fizetését se vette fel!. Honnan veszik hogy Gyurcsány akar miniszterelnök lenni? Arra em is gondolnak, hogy esetleg Dobrev Klára is lehet akire a DK gondol?!
anka
@evacica: Az öszödi beszédet nem ítélte el a a külföldi politika, de a posványosi orbáni náci beszédre egyből elítélő reagálás volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.