"Magyarország fantasztikus eredményeket ért el a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben és "ebben a mi kormányunk különösen is élen járt" – bírta mondani Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Bécsben.

Nevessünk együtt! Orbán Viktor Bécsben kijelentette, hogy Magyarország fantasztikus eredményeket ért el a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A kormányfő Karl Nehammer osztrák kancellárral találkozott, majd közös sajtótájékoztatójukon kiemelte: zéró tolerancia van Magyarországon, jogilag is üldözendők az ilyen cselekmények és a politikai közbeszédben sem lehetségesek. 

A múlt hétvégi, tusványosi fajelméleti fejtegetése után Orbán Viktor hangsúlyozta: "Magyarországon biológiai alapú megközelítése semmilyen politikai kérdésnek nem lehetséges; ami lehetséges, az a kulturális alapú megközelítés".

Kijelentette ezt is:

"én vagyok talán az egyetlen nyíltan bevándorlásellenes politikus az egész Európai Unióban, tehát én nem ravaszkodok, meg utalok, meg kerülgetem a forró kását, hanem nagyon világos, direkt álláspontom van és magamat ezért egy migrációs bevándorlásellenes politikusnak is definiálom, és azt szeretném, hogyha Magyarország nem válna bevándorlóországgá és nem szeretném, hogyha a migráció megerősödne Magyarországon".

Nem árt felidézni, hogy néhány nappal korábban Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn még ezt mondta: 

„Az internacionalista baloldalnak van egy csele, egy ideológiai cselvetése: az az állítás, az az állításuk, hogy Európában eleve kevert fajú népek élnek. Ez egy történelmi és szemantikai szemfényvesztés, mert összekever különböző dolgokat. Ugyanis van az a világ, ahol az európai népek összekeverednek az Európán kívül érkezőkkel. Na, az kevert fajú világ. És vagyunk mi, ahol Európán belül élő népek keverednek össze egymással: mozognak, munkát vállalnak, meg átköltöznek. Ezért például a Kárpát-medencében mi nem vagyunk kevert fajúak, hanem egész egyszerűen a saját európai otthonában élő népeknek vagyunk a keveréke. És amikor szerencsés a csillagállás, és jó a széljárás, akkor ezek a népek ráadásul egy ilyen hungaro-pannon mártásban össze is olvadnak, egy saját, új európai kultúrát hozva létre. Ezért harcoltunk mindig. Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni, ezért harcoltunk Nándorfehérvárnál, ezért állítottuk meg a törököt Bécsnél, és ha jól gondolom, akkor ezért állították meg a franciák még a régi időkben Poitiers-nél az arabokat.”

Ezért a beszédért lemondott Orbán korábbi fő tanácsadója, a miniszterelnöki megbízott Hegedüs Zsuzsa, aki Orbán fajelméleti fejtegetése kapcsán annyit mondott, hogy az "tiszta náci beszéd" volt.

Forrás: mti.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisfalud
Jó lenne tudni, hogy azok a szakemberek, akik hasonló betegekkel foglalkoznak, hány méter latin szakkifejezéssel tudnák leírni a megváltónk mentális állapotát?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@Kisökör:Hát inkább ökör kend,mint tehén,de magának úgyis mindegy,csak a farpofája legyen nemzethyre állítva,hogy a szájer meg a többi melegen tartott haverja beállítda a nemzethy dildót!
Nyírfa
Azt a sorosát annak a zéró toleranciának!
Amúgy mit szólnak ehhez a válogatáshoz az arabok, akik itt fektetnek be, paralel itt is élnek, mit szólnak a kínaiak, a törökök, akik letelepedési kötvénnyel
érkeztek, a mongolok, a vietnámiak és a többi ázsiai nép, ahonnan munkaerőt toboroznak, a megvásárolt színesbőrű sporolók, akik magyar mezt húznak?

Orbán, Orbán, olyan vagy ,mint a megénekelt Dömötör. Iyen korlátolt, műveletlen , alulszocializált kormányfője ezer év alatt nem volt az országnak.
Aki Én
@balos: Ez e tehén egy férfi. Ennyit az identitászavarról.
nemkati
@KisTehen: Én csak egyet akarok, de azt nagyon.
kisfalud
Jó lenne tudni, hogy azok a szakemberek, akik hasonló betegekkel foglalkoznak, hány méter latin szakkifejezéssel tudnák leírni a megváltónk mentális állapotát?!
amortizáltok
átvetted a staféta vezetői szerepet de meg is utáltak villám gyorsan , és még nincs is vége Mihály már fújnak a böjti szelek, meg a lázár 20 - i söre is virsli már nem is jár melléje annó Máj. 1-én az is akadt irja a történész . de akkor mire csússzon a lázár sőre
vacsi
Igaza van! Persze, bárkin lehet nevetgélni, de ez kínos nevetés...
Nessy
A negatív eredmény is eredmény! Ki is mondta?
Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak! Na ezt még gyakorolnia kell Orbánnak és külügyérünknek egy kicsinyég!
namihami
Hát csak tessék, tessék. Itt lép fel a Nemzet Humoristája.
Egyben a duó is bővült, most már trió lett belőle. Mától a Bagi-Nacsa-Orbán néven szerepelnek. A szinvonal változatlan. Megfelelő közpénzért fellépéseket is vállal, igaz csak meghatározott helyeken és szigorúan megszűrt hallgatóság előtt.
csak úgy....
orbán az a típus,aki az egyik szavával vágja agyon a másikat,- sajnos ez a hibbant híveinek föl sem tünik mert szerencséjére piszkosúl buták!
justhpeter
A rinocérosz pofáján a bőr kutyafüle ahhoz képest ami Orbán pofáján van. Az már nem is szaru, hanem kitinpáncél 200 mm vastagságban.
Apfelbaum
Nincs ott egy tökös újságíró aki a hazugság után rákérdez,hogy mik azok a sikerek és idáig miért nem volt nyilvánosságra hozva!??
Kb.2 perc alatt 469 nyelvcsapással kussolna a vályogvető Geci
gina
Elérte a magyar hogy egy szemét mocskos cigány uralkodik és vérszivója a magyar népnek, ezt kifelejtetted szemét patkány
Istenakinincsen
Röhejes amit mond: "Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni, ezért harcoltunk Nándorfehérvárnál,"
Ez már Nándorfehérvárnál is harcolt?:)))...Ami ebből igaz: Egymással keverednek a fideSS hívek ezért ilyen sötétek!
...nem szeretnék keveredni velük semmiképp!
Gazella
Náci beszédével biztos, hogy fantasztikus elérést ért el ... Az egész világ elfordult zsirhájtól. Öngólt lőtt saját magának a geci o.v!
nezelodo
Nem kell szapulni az ilyen sikerekről beszámoló vezetőnket! Lehet, hogy előtört belőle az eddig titkolt sziporkázó humora, vagy csak sima kattintásvadásszá lépett elő.
balos
Olyan sikereket ért el,hogy 46ezer áldozatról van biztos hír!A többit titkosították!
vacsi
@Nyírfa: Hát, pont ezt mondom: Orbán nem rasszista - nem az arabok, egyéb népek ellen van, hanem az ILLEGÁLISAN BEVÁNDORLÓK ellen, akik pl. megtámadják a magyar rendőröket, határvédőket, és ha bejutnak, itt - mellesleg egész Európában is - undorító módon viselkednek. Ezzel szemben a külföldi befektetők élik a megszokott életüket, senkit nem zavarnak.
Toller Béla
Nagyon genya ez az orbán. Hangsúlyozta, biológiai értelemben véve ő nem fajgyűlölő, csak kultúrális értelemben az ! Éppen ez a fasizmus alapvető lényege ! Aláhúzva ! A biológiai alapot soha, senki sem tudta bizonyítani, mert nem lehet. Ennyiben orbán ma elismeri, hogy a Föld gömbölyű. De a kultúra keveredése, no abban klasszikusan fasiszta, sehonnai gazember ! És tökéletesen hülyének nézi a világot ! Ha hitlernek bejött, gondolja neki is be fog jönni ! Az egyetemeken meg újra kell ideoológiai tárgyakat tanítani, nemm nőhet fel újabb generáció erkölcsi, világnézeti és módszertani, társadalomismereti alapok nélkül !
Nyírfa
@vacsi: 07.46

Ha már tudod értelmezni a keveredés fogalmát, kérlek, keress meg újra.
ómió
Ó, igen! Nálunk nyugodtan sétálgathat kipában a zsidó, mig Berlinben a "haladó migráncsok" ugyanezért jól eltángálják! Most "nevessetek" együtt, efftársak!
balos
@Aki Én:Hát az eunuch is férfi,de az legalább élvezi az életet a fideSSes gecik,csak akkor ha nemzethy dildón jön az apa-nászfröccs!
balos
@kis ökör: Azért mert tehénnek érzed magad attól még a fideSSes pöcs a lélegeztető csutorád!
Istenakinincsen
@vacsi: ma, 07:46 Az hogy Orbán rasszista vagy nem az tökmindegy.Elmebeteg az nyilvánvaló, de azért megvan a magához való esze.Ez nem is lenne baj, ha nem egy országot kellene vezetnie, hanem egy kisvállalkozást vagy egy focicsapatot.
A saját és sleppje zsebét tömi, az országunk embereinek pénzéből! Te nem látod?
"az ILLEGÁLISAN BEVÁNDORLÓK" nem ide akarnak jönni! A célországok inkább a "jóléti államok" akik évtizedek/századok óta belőlük gazdagodnak.Gyarmatosító rabszolgatartó, más népeket kizsákmányoló országok ezek.
Több oka is van az "illegális" vándorlásnak.Diktatúrák, háborúk,elnyomás...stb és a világháló ahonnan tájékozódtak, és ott van még sok fontos nem elhanyagolható tényező:Globális felmelegedés, aszály, vízhiány, élelmiszerhiány...stb.(itt is az várható, hová fogunk emigrálni?).
Orbán gyarmata magyarország népe.A külföldi befektetők ugyanazzal a profitszerző kizsákmányoló céllal vannak itt mint ott ahonnan már menekülnek a migránsok! Miért ilyen nehéz ezt meglátni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.