Rácz Laura Rebecca könyve tavasszal került a könyvespolcokra „Tudatosan gyermektelenek” címmel, amely a childfree (gyermekmentes) életmódot törekszik bemutatni életutakon keresztül. Korábbi cikkeimben magáról a könyvről, illetve a könyv interjúalanyai által bemutatott chlidfree életmóddal kapcsolatban fejtettem ki a véleményem, most a Gyermekmentes Övezet Facebook-oldalról írnék külön, már csak azért is, mert az irományban az oldal működtetője is megszólalt. „Ha kikerülne a személyazonosságom, öt percem lenne elhagyni az országot, mielőtt megérkezne az ajtóm elé az engem meglincselni szándékozó horda” – írja az oldal üzelemtetője, aki az interjú során megtartotta inkognítóját. Valószínűleg tényleg így lenne, de legalább van annyi önkritikája az adminisztrátornak, hogy elismerje,

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát olyan országban gyermeket szülni ahol a stadion előbbre való,mint a kórház az bölcsőde óvoda iskola építése a jövő nemzedékének tanító képzése a tíltó lista elején van,hát az is hülye akik ilyen feltétellel bevállalják az utódot!
amortizáltok
@balos: vagy sürgőssen nem áll TOVÁBB innen
balos
@amortizáltok: Hát ismerek olyat is aki Szereti ezt a lángoktól ölelt kis országot,de 89 óta ezt az érzést minden szinten igyekeznek kiölni az emberből!Nekik a gondolkodó ember gát az ország vissza vezetésének a feudális állapotokba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.