A Belügyminisztérium azért tarthatta még vissza eddig a tanév rendjének kiadását, mert a téli időszakra szénszünetet terveznek.

A Belügyminisztérium utasítja az oktatási intézményeket, hogy haladéktalanul mérjék fel gázról a fatüzelésre történő átállás mihamarabbi lehetőségét kályhák beszerzésével – olvasható abban a levélben, amelyet a tankerületek kaptak.

A szóban forgó levelet sikerült megszereznie a Klubrádiónak.

A Belügyminisztérium az iskolák fűtésén fog spórolni a téli időszakban

Forrás: klubradio.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Spórolás, kapkodás miközben 1,4 milliárd lehet a Parlament rezsije jövőre. A gyerekeink meg fagyjanak meg, vagy az összegányolt munkák miatt füst vagy szénmonoxid mérgezés veszélye fenyegesse őket. 1 hónap múlva iskola. Önmaguktól nem sajnálták a meleget a 'szerényen számított' 31 523 000 Ft/hó kifizetésével, nyáron meg a kellemes hűvöst adó klímaköltséggel. Elmennek a jó büdös pcsába azokkal együtt akik hatalmon tartják ezt a redvás bandát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@vacsi: 19.14

Legközelebb jelöld meg, légy szíves, hogy mire válaszolsz.
csak úgy....
@KisTehen: kismarhám,ma megint nem tartottad be a kötelezö edédszünetet!
talán az alacsony vércukrod miatt van,hogy ennyi hülyeséget hordasz itt össze naponta.
amortizáltok
akkor mit gondolsz pintér ki engedi a hideg oskoláitokba a gyerekeit te megtennéd? ja
amortizáltok
szénszünetet akkor nem gázszünet lesz ? ccccccc ppppp becseszne neked ki ül a hidegbe max a járőreid okos kata
Nyírfa
@Sámannus: 19.21

Az biztos, hogy úgy tudunk viselkedni mint a gyerekek,várjuk a karácsonyt, a mikulást, később a sült galambot, a messisást - soha nem növünk fel.
Hogy Orbán lovagol a keresztény, európai nép címen, jelzi, mennyire szüksége van arra, hogy az európai kultúrkör részesének érezhesse magát , főleg személy szerint, de aztán jó szokása szerint kiterjeszti ezt a szükségletét a társadalomra is, mert így érzi magát biztonságban: mi vagyunk a pajzs, amely védi őt.
Orbán megtalálta a magyar nép és maga között a közös szálat, és erre építette fel a politikai karrierjét: ez az infantilizmus, az örök gyermekség. Amíg mi megvédjük őt azzal, hogy apánknak tekintjük, s ezáltal ő felnőttnek titulálhatja magát, addig mi elvárjuk tőle, hogy " harcoljon" értünk, és megőrizhessük gyermeki státuszunkat.
Ebből a patt-helyzetből is van kiút azok számára, akik mindennek ellenére mégiscsak felnőttek: 1. elhagyják az országot, 2. egységet alkotva megélik a cselekvőképességüket. Egy fecske ugyan nem csinál nyarat, de, ahol már van egy, ott lesz több is. És nem vagyunk egyedül a fejlődési igényünkkel. Körbevesznek minket olyan országok, népek, amelyek már keresztül estek ezeken a problémákon, igaz, némelyek már többszáz éve, ők a Nyugatnak nevezett fejlett világ.:) Ők mellettünk állnak, ha mi is akarjuk. Szerintem, akarjuk, van, aki valóban azért, mert fejlődni jó, és van, aki azért, mert bennük látja a jövőbeni támaszt , akik mellett még gyerekeskedhet egy ideig.
ómió
Máris Brüsszel gázlenyulására készülünk!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.