Pedig állítólag nálunk nincs üzemanyaghiány.

Öt magyarországi Shell-kúton szünetel az üzemanyag-ellátásMTVA/Bizományosi: Faludi Imre

 Az ellátásbiztonság érdekében a Shell Hungary Zrt. az országban öt helyszínen időszakosan szünetelteti a töltőállomások üzemeltetését augusztus 1-től – számolt be az MTI a társaság közleménye alapján.

A rendelkezés a fővárosban a Kálvária téren és a XI. kerületi Hetényi utca 3 szám alatt, valamint Dabason a Pesti úton és Székesfehérváron a Balatoni úton, illetve Pápán a Celli utca 5 szám alatt működő töltőállomásokat érinti. A dabasi állomáson péntektől ideiglenes üzemszünet lesz.

A vásárlók 5-10 kilométeren (Dabas esetén 30 kilométeren) belül találnak másik Shell állomást, így a vállalat üzemanyagát választók ellátása egy kis kellemetlenséggel, de folyamatosan megoldott.

A közlemény szerint a vállalat a mindennapok mobilitásának biztosítása érdekében lépteti életbe augusztus 1-től a működését optimalizáló intézkedést, amely egyben a munkaerőhiánnyal szemben is segítséget jelent.

Kiemelték, a történelmi magasságokba emelkedett hazai kereslet, ugyanakkor a régiós üzemanyagpiacon az utóbbi évekhez képest számottevően kevesebb mennyiségű alapanyagkészlet kettőssége komoly kihívások elé állítja az energiaipari vállalatokat. A Shell Hungary Zrt. elsődleges célja ügyfeleinek biztonságos üzemanyag-ellátása, kiszolgálva a lakossági vásárlókat, valamint a vállalati partnereket.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@KisTehen: A piacgazdaság már csak ilyen!A hülyék a fideSSt támogatják!Üdvözlet köreikben!
nemkati
Remek! Még megérjük, hogy Magyarország ellen is szankciókat fognak bevezetni, annyira megvetnek már bennünket az únióban. És akkor 0rbán egyesítheti az országot nagy szerelmének, Putyinnak az országával. Akkor mi leszünk a nagy orosz birodalom legszomorúbb barakkja.
ómió
De, mintha a MOL bejelentette volna Százhalombatta karbantartását és a lehetséges fennakadásokat! Efftársi emlékezet-kiesés!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.