Meglepő fordulatot vett a Hegedüs Zsuzsa-ügy.

Hegedűs Zsuzsát meggyőzte Orbán rasszizmus elleni kiállása, azt mondja, lemondása ezzel okafogyottá vált

Budapest, 2012. május 31. Hegedűs Zsuzsa és Orbán Viktor kezet fognak a Fókuszban a nemzeti érdek címmel rendezett konferencián. MTI Fotó: Soós Lajos

Orbán Viktor csütörtöki bécsi látogatása és nyilatkozata után „okafogyottá vált” Hegedüs Zsuzsa lemondása. Erről maga a (volt) miniszterelnöki megbízott számolt be egy újabb, Orbán Viktornak címzett levélben, amit a Mandiner tett közzé teljes terjedelmében.

A szociológus azt írta, hogy meggyőzte őt a miniszterelnök rasszizmus elleni kiállása.

„Olyannyira, hogy az első reakcióm az volt, hogy ezzel a nyilvános megszólalással a lemondásom is okafogyottá vált. De ami még fontosabb, ezt, némi gondolkodás után, néhány órával később is így gondolom, azaz okafogyottnak tartom”

– olvasható a levélben.

„(…) függetlenül attól, hogy hivatalosan a főtanácsadód vagyok vagy nem, a segítségemre a továbbiakban is, az elmúlt húsz évhez hasonlóan, számíthatsz”

– írta.

Arról, hogy a visszakozás hivatalos lesz-e a Telex.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Telex.hu

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hegedűs Zsuzsa, amit csinálsz, az vér ciki.
Mondhatom másképpen is: komolytalan, mint az eddigi egész működésed.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Hegedűs Zsuzsa, amit csinálsz, az vér ciki.
Mondhatom másképpen is: komolytalan, mint az eddigi egész működésed.
Horizont
Aki szar ember volt az is maradt. Jellemtelen. Hiteltelen.
colibri
Hányok ettől a "nőtől"! Mindig is nagyon ellenszenves volt. Most még jobban az!
Maccska
Pedig már biztos meghívták a Klubrádióba.
Helyette majd Bolgár úr fog gordonkázni meg furulyázni.
NKF
Ez a hülye vén picsa mi a faszt akar? Tünjön el!
Még valami,Magyarországon van horvát ,román,német roma tv,stb.Orbán rasszisszta?
Menjen el Gyurcsányhoz tanácsadónak a vén ráncos bocskor!
Nyírfa
@Eladott Ország: 13.44

Tetszik! :)
fergeteg
Igy van ez rendjén. Kerek a világ. A mama sem lesz hajléktalan.
Orbán Viktor meg EU vezető lesz. Zsuzsa asszony tanácsai is segítenek átvenni Európa irányítását.
El a kezekkel Ukrajna további fegyverzésétől.
csak úgy....
bíztam benne,- végre valaki a fideszben is kimerte nyitni a pofáját...
leszarom,nem most elöször csalódtam a mümagyarok jellemtelensége miatt!
csak úgy....
a magyarok megérdemlik a hegedüsöket...
human
:D :D :D
Már majdnem azt hittem agyat növesztett a nő, de nem.
csak úgy....
ha gárdonyi most ,napjainkban írná meg az egri csillagokat,akkor dobó lenne a szarházi,aki védi a hazát és hegedüs hadnagy az áruló a föhös...
Eladott Ország
"Hegedűs Naposcsibe Zsuzsa közhasznúlag átláthatatlan pénzügyei a Dóri Ház fájdalmas haldoklása mellé helyezve kórdokumentumát képezik a saját hányásában, saját erkölcstelensége pöcegödrében fetrengő társadalomnak. Amelynek Sorostól ökölbe szorul a keze, de a gyerekeket meglopó, a nyomorultak hátán élősködő, nagypofájú dilettánsok pusztítását csendben tűri. Hegedűs Kihanemén? Zsuzsa alapítványa évente 100 millió forintot éget el a semmire irodára, autóra, utazásra, zabálásra, fiktív számlákra, magas fizetésekre anélkül, hogy a nagyfene munkának bármi nyoma lenne. Ezzel párhuzamosan és következésképpen az éhező gyerekekre nem jut, a haldokló gyerekekkel érdemben foglalkozó, valódi munkát végző civil szervezetek finanszírozása pedig nem prioritás.Végül is a rászoruló gyerekeket meglopni valahol fideszes-hazafias kötelesség."
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_666,h_430/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/10/hegedus-zsuzsa-666x430.jpg
Jozefina
Hiteltelenné vált!!! A pénz neki is hiányzik, mint orbánnak az EU pénzek. Gyalázatos, amit csinál!!! A jelene és a multja is.
Nyírfa
@Eladott Ország: " Végül is a rászoruló gyerekeket meglopni valahol fideszes-hazafias kötelesség."

Nagyon ül.
csak úgy....
szóval a hegedüsök fidesz termék... :)
namihami
Ennek a ""nőnek"" a képén ugyanaz a gusztustalan és cselédi alázat látható, amit eddig elsősorban a Semjéntől vagy a Flóritól tapasztalhattunk.
De, ezek ugye azért mégsem egymást között szaporodnak...
Havanagi
Szenilis vén pcsa.Szégyen egy ember,először leszrom,utána lenyalom tipusu gerinctelen.
puszt
Volt egy háttérbeszélgetés, ahol meggyőzték az elvtársnőt, h kurva sok számlát gyűjtött az évek során, kurva drága pezsgőkről, autózásokról, kiscsirkékről... Van az úgy, h az emberlányának a véleménye változik. :)
Pági
Most már mondhatnak bármit, mindegyik szarházi. Amit kimondtak, már nem tűnik el, nyoma marad mindenhol.
vacsi
@Pálinkás Pál: Hova gondolsz! Ennél sokkal egyszerűbb történt: kiszámolta, hogy mennyit veszít ezen a lemondáson! Mégis kell neki a pénz!
vacsi
@namihami: Ez az! Az alázat! Ez zavart a képén, de nem jöttem rá, hogy mi az.
csak úgy....
@puszt: meggyözö érvek,no meg a börtön magánya...
jesz
eddig azt hittem, van az a pénz, amiért hirtelen érdemes felháborodni...
namost vagy nem fizették ki, vagy nem kapott senkitől sem olyan ajánlatot, ahol baromira meg lehet gazdagodni...ez arra ösztönözte, hogy megbocsásson Orbánnak..
...aki visszafogadja, és megkínálja egy kövér biztosi állással...
...vagy nem, ezért e körül a rém körül megfagy a levegő, és eltűnik flórikával együtt.

Bár amijen pióca alkat, jelentkezik az ATV-hez műsorvezetőnek Kárász helyett...ó be szép is lenne.
Horizont
Még az Egyenes beszédbe is elment, túl sokat beszélt ...szerintem berendelték a megfelelő helyre és azt mondták neki, hogy kuss legyen már. És Zsuzsóka be is kussolt.
Toller Béla
Nem, az emberi aljasságnak, szolgalelkűségnek valóban nincs feneke, nincs alsó határa ! Ez a nő ne legyen többé téma, temessük el élve !
Nessy
A "lé" határozza meg a tudatot!
CsipkeRózsa
@puszt: Szerintem is, egy háttérbeszélgetés okozta a visszalépést, mert neki sem hiányzik egy utólagos vizsgálat a pénzek dolgában.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: vajon hány dözsölö szarházit tarthat ezzel orbán a markában?
csak úgy....
@vacsi: ha a hozzád hasonló buta nyersanyagból,magyarországon csak - 20-30% al kevesebb lenne,akkor magyarország és a fidesz (kénytelen-kelletlen),de már utolérte volna ausztriát! neked hiányoznak azok a téli hónapok,mikor nem járhattál suliba..
lampa laz
Feltámadt a múmia!
A homofób törvényt el is feledte ez a cserzettbőrű, pedig azt mondta, h azzal sem tudott azonosulni. Orbánnak sem ez volt az első kiszólása ami miatt mosdatni kellett a seggnyalóinak. Azt mondta jól ismeri ezt az elvtelen cigányt, hát kétlem, zsuzsika. Persze könnyen megvettek kilóra, súlyod semmi se erkölcsileg, se testileg, mert a húst meg a bagó rágta le rólad már régen.
rokker33
Hahaha mit vártatok? A riherongy köztársasági elnök asszonyságtól se várjuk el, hogy elkezdjen gondolkozni és visszaküldjön egy Orbán Viktor által elfogadott törvényt!
csak úgy....
azért érdekes,hogy ebben a szituban is ,csak a hegedüs az elitélt és nem az egész genya orbáni rendszer! :) csak így tovább a bányász brekusz segge alá...
csak úgy....
@rokker33: én azt várnám el a gondolkodó magyaroktól,hogy ne riherongyozzanak mindenkit,se jobbra se balra! a politikusokat a teljesítményeik után értékeljék és ne döljenek be a hazúgságaiknak,-szóval ne tartsák öket fölöslegesen mert annak semmi értelme! szerintem a labancok azért utolérhetetlenek,mert ök idöben kibaxkurálják a korrupt politikusaikat,nem úgy mint a magyarok,akik még oltárt is csinálnak a sanyargatóiknak!
CsipkeRózsa
@csak úgy...: 15:35

Szerintem nagyon sokat, pedig ez a módszer még azért is ártalmas, mert erősen rombolja a becsületet, a tisztességes életet.
Nyírfa
@csak úgy...: @CsipkeRózsa: 18.27

Róka fogta csuka...
csak úgy....
@CsipkeRózsa: kutya legyek ha cáfollak! -talán majd a sokat megért és tapasztnyalt csizmás! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 17.21

Az ilyen kommentjeidet olvasva örülök, hogy , ha csak így, a fórum által, de megismerhettelek. Tisztességes, jóérzésű ember vagy, humorral is megáldott a teremtő, nem is kevéssel - hát, csak azért! :) - sok mindent tisztábban látsz, mint mi, az itthon élők - nem mindent , ne bízd el magad! - így az, hogy a szocializmust illetően vannak vitáink, belefér.
kormanyos63
Erre én már szavakat sem találok!
Hegedűs Zsuzsa megint, és végérvényesen elveszítette a gerincét!
Egy ótvar, hitvány ember, ugyanúgy mint a csuti pszichopata lótolvaj fönöke!
Meg is érdemlik egymást, adjanak csak egymásnak továbbra is tanácsokat, hátha egyszer a haza fényre derűl!
Egyértelmű, hogy orbán posványosi beszéde náci beszéd volt, ezt nem lehetett félreérteni!
csak úgy....
@Nyírfa: útálok gyülölködni! soha senkire nem haragszok csak a felelötlen,fennkölt és bugris butákra,de azokra nagyon! ;) veröce 21 a "kedvencem" a magasztos,csalhatatlan baromságaival..
Kapanyél
Ilyen gyorsan elment a megtakarítás?
Nyírfa
@csak úgy...: 20.34

Oké, csak kár, hogy amikor velük érintkezel, leszállsz az ő szintjükre. Olyankor nem teccesz. :)
terlasz
Vásárhelyi Mária
19 ó. ·
Azért ez fontos tanulság ellenzéki barátaimnak. Nevezetesen, hogy egy szavát se higgyék annak, aki azt állítja, hogy 20 éve nem vette észre Orbán rasszista, kirekesztő gyűlöletpolitikáját. Akkor sem, amikor a romák ellen uszított. Akkor sem amikor az LMBTQ emberek ellen. Akkor sem, amikor a liberálisok ellen. És akkor sem, amikor a zsidók ellen, pl. Soros György személyén keresztül. Hegedűs Zsuzsa egy nevetséges bohóc, aki most inkább visszaül a fricskára, mert már egy nappal a lemondása után rájött, hogy mennyire szar Audi, milliós fizetés és a hatalom szélvédte árnyék nélkül élni, pedig a gázszámláját még meg se kapta. Vele tényleg nem érdemes többet foglalkozni. Azon viszont tényleg érdemes elgondolkodni, hogy miért van az, hogy az ellenzéki szavazók egy része elérzékenyül, ha valaki, aki 12 éve együtt dolgozik Orbánékkal az ország tönkretételén, egy gyenge pillanatában, amikor úgy érzi, hogy megfordul a széljárás, megpróbál átjelentkezni az antirasszista oldalra. És a hab a szartortán, hogy gyorsan rájön, hogy ez nem lesz jó befektetés és egészen gusztustalan módon próbálja visszanyalni magát. Nem, nem Hegedűs áldozatát kellett volna méltatni, hanem azokét a tízezrekét, akik nem álltak be a sorba és ezért kíméletlenül kinyírták őket!
ómió
És ezáltal nem lesz efftársi "elhajló" az efftársnő!?
Emmersson71
@ómió: NERtársi elhajló! De az sem, mert visszanyalta magát :P
Mirabilis
Szégyellje magát ez a zsidó nő! És visszafogtam magam a jelzőkkel
ómió
@Emmersson71: Efftársi volt ő örök életében! Már te sem ismered fel a magadéit!?
durbincs
@Mirabilis: @Emmersson71: @Nyírfa: ez akkora bérköcsög mint kb maguk ?
ómió
@Emmersson71: Még mindig ráhazudnátok önmagatokat?
Emmersson71
@ómió: 20 éve barátja a daginak ;)
Emmersson71
@durbincs: Apád ingyen kötsög :P Alul-felül kiszolgálja a NER-t.
ómió
@Emmersson71: Barátja az a magadfajtának!
balos
@szópó-ómió:Olyan inflálódáson mész keresztül,hogy a fekete lik hozzád képest Napsugár!
nezelodo
Meggyőzte, mint a Simicskát, a Vonát és még sokakat. A kisember, ha így győz meg valakit, arra a büntetőtörvények csapnak le.
KisTehen
szólni kellene az USA-nak is, mert el vannak maradva
volvós
Nos az ilyen gerinctelen cigány picháról mondta anno Rózsa Sándor .. " Hí be csúf "...
evacica
Hegedüs a szájából s..t csinált! Nálam idáig sem volt nyerő és a munkája egy nagy O volt, de azt Orbán jól honorálta a mi pénzünkből! Hegedüs rosszul mérte fel a helyzetét, Orbán bosszúálló, főleg ha nyilvánosan megalázzák!
durbincs
@Mirabilis: @Emmersson71: @Nyírfa: ez akkora bérköcsög mint kb maguk ?
ómió
@Emmersson71: Szóval, a "pecsaktual" szerint az igazi barátság addig szokott tartani, amig az egyik nem talál egy, a másikba belehazudható hazugságot. Gyakori az ilyen efftársi "álláspont"?
durbincs
@ómió: Ezt nevezik Bányastigmának ? @Mirabilis: @Emmersson71: @Nyírfa:@nezelodo: @csak húgy...: komák ?
simmering73
A zsák meg a foltja. Szar idők, szar emberek.
ómió
@durbincs: Látod, megint "megfogtad" rajtuk a lényeget!
durbincs
@simmering73: @simmering73: 50Iq-val , +horpadt fejjel ide írogat ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.