Levelet kaptak a tankerületek a Belügyminisztériumtól, amelyben arra utasították őket, hogy mérjék fel az iskolákban a gázról a fatüzelésre való átállás lehetőségét. Az intézményeknek számba kell venniük, hogy van-e alkalmas helyiség fatüzelésű kazán beszerelésére, van-e alkalmas kémény, és ha nincs, hogyan kell kiépíteni azt. Ne feledjük, az évszám: 2022!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
hordjon a taxis pintér nekik van mivel van miből
Eladott Ország
Az osztálytermekben található padok alkalmasak fűtésre is, feltéve hogy nem műanyagból készültek. Faparketta, ajtótok szintén alkalmas fűtés céljából, legfeljebb a nebulók, sámlit visznek, a tornazsák mellett. Még néhány év orbán-uralom, és az országból nagyobb részben csak futóhomok és sivatag marad. Úgy is, mint örökség utódainknak. Akkor majd lehet Soros-Gyurcsányozni.
kisfalud
Minekak adékoskodni, nem a gyerekek által vitt fa lesz a fő gond. Tanulni kell majd a miskolci egykor elhíresült lakásprogramból. Ott sem volt gond a kémény a hetedik emeleten, a tesók kidugták a kályhacsövet az ablakon, hogy füstölődhessenek a felettük lakók is, amig tart a parketta meg az ajtó a kályhában.
drrotf
Hát már miért ne?Ugye csak előre megyünk és nem hátra!A fatüzelés az most akkor hol is van a tüzelési történelemben?Csak nem azt mondod hogy az a múlt és azt hátra hagytuk?Hagytuk a fenét, Orbán megmondta hogy ez a történet még előttünk van!Nagy ember ez az Orbán, még a történelem kerekét is képes visszafordítani!Más ezt ma az országban nem volna képes kitalálni, s ezért is Ő a doktorminiszterelnök úr, és nem úgy van mint a zene bohócnál, aki ha elvetteék tőle a hangszert előhúzott egy másikat és azt mondta, hogy "Van másik!!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.