Úgy hozta az élet, hogy csütörtök délelőtt a Váci útról át kellet autóznom a XI. kerületbe, mindezt én hülye, a legrövidebbnek vélt útvonalon, a Bajcsy- Zsilinszky utat közbe iktatva akartam megoldani.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyurka80
Azt írja a lökött pösti +Eddig minden polgármester és csapata a maga monomániáját igyekezett ráerőszakolni a városra azt hazudva, hogy most ez, vagy az a világtrend és ami a legtöbbet ártott, hogy egyik sem építkezett elődei munkájára" És megszavazta Demszky Gábor főpolg.1990. október 31. – 2010. október -ig , tehát 20!évig volt. tehát ő volt a saját elődje!!! És persze szidja a kormányt ilyen hülye csak egy pösti lehet! Hát akkor szívjál csak az autódba, mert megérdemled okostojás!
amortizáltok
mennyivel lett volna jóbb pl a Kerepesin vagy Pl a Budaőrsin M -1--- M 7 közös szakaszán avagy Annahegy ?vettél volna helikoptert vagy kértél volna a szijártótól, ő rendszerszerüen kért a jardtól mert sietett bort vásárolni akkor látod igy működik a világunk rogán is kisegitett volna akkor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.