Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára beszélt arról, hogy folyamatosan lehet jelentkezni a toborzóirodákban határvadásznak, várnak minden 18 és 55 év közöttit, aki Magyarország határának megvédésben közreműködne.

Ismét migránsokkal riogat a kormány
Fotó: Facebook/videó

A Magyarország Kormánya közösségi oldalon most egy videót is közzétettek. A bejegyzésben azt írták:

Összetört autók, megrongált kamerák és felfegyverzett embercsempészek. Az egyre nagyobb számban érkező és egyre agresszívabb illegális migránsok miatt van szükség a határvadászokra.

A videó itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezek szerint nincs túljelentkezés határvadásznak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ezek szerint nincs túljelentkezés határvadásznak.
Apfelbaum
Nem az a baj, hogy jobbat nem tudnak kitalálni hanem az,hogy a fideszes birkák elhiszik ..
Ha orsós a tv élő közvetítés alatt egy embert fejbe lőne nem az lenne,hogy egy gyilkos, hanem kis pufferelés után ezt írja majd Marika 73 évesen örökös fideSS szimpatizáns:
Jaj biztos halálos beteg volt szegény,lehet rákos és a drága miniszterelnök úr segítségével méltó módon tudta lezárni az életet,drága miniszterelnök úr, köszönöm,hogy ekkora szíve van!!
jesz
@Shikari: arra mit lépsz, hogy a túloldalon a szerbek tudtával őrjöngenek a migránsok...nem zavarja el őket senki a határról, a szerb határvadászok nem tudni hol vannak...nekik nem érdekük etetni őket, addig amíg elvannak a magyar határon, addig nincs velük gond...

Vízágyú kellene ezeknek, a víztől írtóznak...
jesz
mint most hallható a rádióból, a migránsok egyre többet lövöldöznek egymásra, de Szabadkán már fosztogatnak, a többi falu lakói rettegésben élnek...természetesen szerb hatóság sehol, hagyják, hadd menjenek a magyar kerítés felé.
amortizáltok
megint jönnek kopogtatnak hozzák a 4-7 méteres létrákat kormány videós ötletekkel ??? hogy a népet meg kell félemliteni? ja a letelepedési kötvény már nem működik mi meg fizessük vissza amit ti leharácsoltatok szép bagázs nincs ötletetek sem? csomagolhatnátok!
ómió
Pedig, ugye, efftársilag "migráncs nincs is"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.