Orbán Viktor Tusnádon elhangzott beszéde sokaknál kiverte a biztosítékot. Lengyelország sem hagyta szó nélkül, személyesen a lengyel miniszterelnök erősítette meg, hogy Magyarország és országa már külön utakon járnak – írja az Index.hu.

Újabb pofon Orbánnak: A legnagyobb szövetségese is kihátrált mellőleFotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j) és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő kezet fog a V4-Dél-Korea-csúcstalálkozó előtti V4-es egyeztetésen Budapesten, a Várkert Bazárban 2021. november 4-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A magyar miniszterelnök tusványosi beszédében a lengyel-magyar barátsággal kapcsolatban is érdekes bejelentést tett, ugyanis szerinte most "szív-probléma" van, mert ez két szláv nép harca, míg a lengyelek azt érzik, ez az ő háborújuk.

Morawiecki miniszterelnök most kifejtette, hogy országa igyekszik segíteni Ukrajnának, hogy

ellenálljon az ellenség, az agresszor elsöprő nyomásának és Oroszország brutális támadásának.

Forrás: Index

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Visegrádi egy! Most Orbán a "vezető"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Mindenki utálja, aki mellette marad az csak a fogatlan 1 Bites hivei,,, sajnos !!!
Néro2
V1.Pntosabban. G.V1 a fityma Siker , Siker és Siker.
csak úgy....
már csak a buta németh pistik és a még butább shikarik,vergödszkék,tehenek nem útálják a faxit...
Németh István
A morawieckit az ukránok kilóra megvették! A hülyéje azt hiszi az ukránok majd visszaadnak neki egy kis föld-területecskét - aztán; majd a németek még egy kicsit lerendezik a formájukat aztán mehetnek az ukránokhoz segítségért! Szóval tök hülyék, de ez az ő dolguk! A beszari államvezetők -kel nem lehet normális kapcsolatot kialakítani normális?? melyik a cseh, a szlovák soha nem volt nemzetek? ÁRPÁD apánk tűrte meg őket - mi több védelmet biztosított számukra!
Ej-ej barom @Eladott Ország: menj vissza az oskolába tanulni! Tudod Lenin elvtársatok megmondta >> tanulni, tanulni, tanulni! de te hülye maradtál > te lettél a proli kommunista, bús-proli!
Yoda69
O1G ezzel a fasziszta fajelmelettel teljesen elvágta magat. Nemcsak az Unios vezetok, de meg a kinaiak se es Putin se dijazzak a naci beszedet.
ómió
Bizony! "Virtuózéknak mussz segíteni"! Végtére is még, se az inflációból nem elég, se földig rombolva nincsenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.