Dobrev Klára közösségi oldalán osztotta meg bejegyzését.

Kemény kritikát fogalmazott meg Dobrev: "Orbán már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal"
Fotó: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a DK XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én. MTI/Mohai Balázs

Miközben Orbán – értelmetlen harcát az EU-val egy pillanatig sem szüneteltetve – EU-s milliárdokért könyörög, Goebbelst idéző náci alapvetésével azt „érte el”, hogy a luxemburgi kormány szerint a civilizáció alapvető normáit sértette meg. Valamikori legfőbb szövetségesünk, a finn kormány szerint Magyarország elszigetelte magát a civilizált nemzetek sorából.

Hozzátette:

Mi azonban tudjuk, hogy ezek a vérfagyasztó mondatok nem Magyarország egészére, hanem csak annak vezetőjére vonatkoznak, még ha a keserű pirulát mindannyiunknak kell is lenyelni.

Dobrev úgy fogalmazott "az elmúlt 12 év megtanított bennünket arra, hogy Magyarország miniszterelnöke, mint egy félrenevelt kisóvodás, minden kudarcért valaki mást hibáztat, ő persze soha nem tehet semmiről. "

Orbán a Karmelita-kolostorból már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal.

Dobrev szerint "talán nem is érti, hogy a megszorítások, magyarok millióinak a kilátástalanságba taszításának, a száguldó inflációnak, a rohamosan gyengülő Forintnak, az egyre súlyosabb üzemanyaghiánynak egyetlen oka van: saját maga, a minden tudást nélkülöző, öntelt gazdaságpolitikája".

Magyarország hírneve az elmúlt fél évszázadban soha nem volt annyira rossz, mint manapság, és ez sajnos nem csak Brüsszelből, hanem a Holdról is látszik.

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@jesz: Ha részt vesz a tüntetésen ellenzéki politikus, az a baj, "hogy rátelepszik" a civilekre, Ha nem vesz részt az a baj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Apfelbaum
Klárika,ugyan takarodjatok a faxba a férjeddel és vigyétek magatokkal orsóst meg a sumák Lévai Anikót a purgyé gyártó másik csapatot...egy egész országnak elege van belőletek
Csizmás Kond
Szerintem Orbán "nem vagyunk kevert faj" kijelentése ezerszeresen inkább elfogadható mint az ők "férfiak is szülhetnek" hányingerkijelentéseiknél.
Gazella
Bingó!
A kolostor malac teljesen elvesztette a realitás igazságot!!
Az agyában állandóan harcol valamivel vagy valakivel. Teljesen elszigetelödött a valóságtól.
A náci beszéde tett végleg pontot az EU felé.
A lakájmédia csakis az ő elmebeteg szavait harsogja.
A vakhithű birkái ( mert birkák s nem malacok) még mindig nem látnak tovább az orruknál.
Ezt az országot a vesztébe rántotta elmebeteg gazdasági s náci politikájával.
Trianon már soha nem lesz! Kárpátalhából soha nem kap vissza Magyarország földet, hisz Ukrajna nem enged de még az EU se fogja engedni!
Sőt!! A szomszédos országok sem hülyék, hogy csak úgy tálcán vissza csatoltatja az elvesztett néhai magyar földeket!
Hiába van nyilas párt a mija hazánk..meg még esetleg a jobbik amelyik szét esett mint a folyékony tojás..
Igaz hogy a történelem ismétlődik de nem a magyar javára.
jesz
Dobrevet még nem láttam egyetlen hidi tüntetésen sem...a tegnapin is olyan szánalmas szónok volt, aki helyett még Dobrev is jobb, bár semmi értelme.
Majd ha ott menetel a tüntetők élén a Körúton, akkor talán hihetőbb lesz a mondanivalója...de addig?...csak blabla...
Nessy
@jesz: Ha részt vesz a tüntetésen ellenzéki politikus, az a baj, "hogy rátelepszik" a civilekre, Ha nem vesz részt az a baj.
orsos vendel
"Túl gyorsan fogy a vécépapír és a papírtörlő" orsos beszart !!!
Málna
Dobrev mindig kifelé akar megfelelni. Mindig azzal foglalkozik, hogy mások mit mondanak rólunk. Az érdekeink ellenében is mindent megszavazna az EU-ban, nehogy rosszat mondjanak rólunk.
verőce21
Egy liberális demokrata az elveit nem adja fel, inkább teremt hozzá egy másik valóságot...! :)
bfeco
Maccska nevü kandur véleménye semmit sem számít, mert kiherélték.
Németh István
@sgl: @Eladott Ország: : @Horizont: @Málnate főpöcs ezért mond aljas rágalmakat az országra4te geciagyú ha a vezetőjét becsmérli az országot alázza! HÁT aztán a többiek élén ez a marha barom@Eladott Ország: csak undormányt kelt a hányadék a tübbiek meg bicsanylól, biztos jólesik nekik, háthad nyalják!
A kérdés azonban kérdés marad >> vajh ki lenne jó vezetője ennek az országnak ha nem Orbán Viktor a valójában nagy megmentője a népünknek! Tán a hazudós tolvajék akik a zsidótól ellopott villában laknak és amelyet engedély nélkül alakítottak át? na hülye és fő hülye faszfejek nyilatkozzatok!!!
adrenalink
@Horizont: Évek óta ezt mantrázza ez a némber , Orbánnak meg egyre masszívabb 2/3-a van! Mire készülnek? 13.éve kérnek belőlük...
adrenalink
@adrenalink: 13. éve NEM kérnek belőlük
fergeteg
Te bolgár bolsi szarmadzag ! Leállhatnál már Magyarország becsmérlésével.
amortizáltok
@Németh István: egy adrenalinszintes öndicsérő Besenyő Pista bácsi jut eszembe.
terlasz
@Németh István: Ne erőlkögggyé ennyit Pityuka, mert a béred nem lesz elég a drága mosószerre!
adrenalink
@Horizont: Engem az emberi hülyeség zavar! De csak készüljetek nyugodtan a nagy semmire, van még további 12 évetek, addigra csak feladja ez a két pojáca...
adrenalink
@Horizont: 09:04-re
Egy vicc jutott eszembe:
Kovácsné kivizsgálás után ül a körzetiorvosnál:
- Hát Kovácsné, sajnos méhrákja van!
- Jajj, nem!
- De sajnos agydaganata is van!
- Atyaisten, nem!
- És sajnos leprás is!
- Nem lehet! Doktor úr, tud valami biztatót mondani?
- Hajrá Kovácsnéni! Hajrá Kovácsnéni!
Németh István
Ezt a mocskos büdös kurvát ki kell tiltania közéletből, egyáltalán milyen alapon szólaltatja meg a média, mi a kurva anyjának közlik bármi aljas nemzetellenes, egyértelműen hazaáruló dumáját!
Remélem megérjük még, hogy amit a nagyapjával nem tettek meg, vele megfogják tenni > felakasztják szétlövik, elégetik - persze a férjével együtt >mint a csaucseszkuékat!
vacsi
@sgl: Kire gondolsz? Gyurcsánynéra? Hát, ezt én sem tudom.
vacsi
@Gazella: Már miért lenne a magyaroknak a javára az, ha visszakapnánk Kárpátalját, Erdélyt, a Vajdaságot, a Felvidéket? Mihez kezdenénk az ott élő népekkel, akik között már több aki nem magyar? Kitoloncolnánk őket, mint a svábokat? Vagy kicserélnénk a lakosokat, mint a felvidéki magyarokkal tették a szlovákok?! Jó ez nekünk így - kirándulni meg bárki mehet bárhova. Nekem pl. mind a 4 vidéken élnek rokonaim, rendszeresen találkozunk, gyakran mi is megyünk hozzájuk. De ennyi! Ők sem akarnak itt élni, én sem ott!
anka
@Németh István: orbán' és családja jobban megérdemli..., tönkre tette az országot a saját és sleppje gazdagodása céljából!
- lehet anyázni..., lexarom!
vacsi
@Horizont: Szerintem Orbánból nagyon is sokan kértek - ezért ő nyerte most is a választást. Jelenleg nincs jobb nála - a többi mind kutyaütő hozzá képest.
ómió
Ez már megint férjura efftársa "státuszát" hazudná a "Zorbánra"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.