Ez az eddigi legdurvább Orbán karikatúra érkezett a szlovák karikaturista Danglar tollából, aki egy horogkeresztként ábrázolta a magyar miniszterelnököt! 

Minden eddiginél durvább karikatúra érkezett Orbánról
Forrás: Denník N

A kép csak a Tiszta faj címet kapta, utalva Orbán tusványosi beszédére reagálva, melyben leszögezte: szerinte az internacionalista baloldal csele, hogy Európában eleve kevert népesség él, úgy véli, ez szimpla szemfényvesztés

Van, ahol európai és Európán kívüli népek keverednek, és ahol európai népek keverednek, mint a Kárpát-medence. Mi nem vagyunk kevert fajúak

– közölte, és megjegyezte, hogy nem is akarunk azok lenni. 

A rajzot közlő Denník N napilapot, az SME szerkesztőségének korábbi tagjai alapítottak 2014-ben.

Önmeghatározása szerint politikától, oligarcháktól és pénzügyi érdekcsoportoktól független.

Forrás: Denník N
Fotó: Denník N

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@KisTehen: Vak vagy? orban horogkeresztnek álcázva.
Szerintem nagyon jó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
@KisTehen: Vak vagy? orban horogkeresztnek álcázva.
Szerintem nagyon jó.
Néro2
Majd rajuk küldi ez a sértés sertés a Cöfögöket baxerzsótfika meg kultturhásan hány az első sorban a molinó mögött.
Bár nekem mindegy semmi közöm hozzá meg birka megválasztóihoz se.
csak úgy....
@KisTehen: mindíg is tudtam,hogy a megfigyelöképességed egyenlö a nullával!
a bolondos ferkó szemüveges!
csak úgy....
mitöl lenne durva a valóság hüséges tükrözése? :)
gina
Ugyan erről a potrohos elmebetegről nem is kell karikatúra mert maga is az,, undoritó kis pökhendi féreg
gina
@Pegero: Hát tőled mocskos arab biztos nem kapnak orgazmust, undor vagy, csak a nyálad csorog paraszt proli te csak ettől izgulsz ha irogathatsz egy oldalon ahol egy ilyen kis senki fajú mint te vagy megteheti.. sajnos, ezt mondta a a főnid te barom, ehhez sem értesz annyira elmebeteg vagy,,,,
gina
@csak úgy...: életben 1000 szer undoritóbb ez a féregnyúlvány
drrotf
Úgy látszik hogy karikaturistáért is Szlovákiába kell menni?Régen azért voltak nekünk is karikaturistáink.
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 21:16
Te csak a fényképére matyizol te büdös bunkó?Orgazmusod van ha rá gondolsz vagy meglátod az M1-en?...karikatúra az nem jó?
Gyurka80
Ez a totocska karikaturista mit szól, hogy a benes dekrétumok még életben vannak. Akkor ki a fasiszta, a 2 világháborúban mit is csináltak totocskáék?
Yoda69
@KisTehen: Úgy latom nem csak szöveget nem tudsz értelmezni, de karikatúrát se.
gina
@Pegero: Te szar arab féreg remélem kiutasitanak innen te faji nulla az ilyet mindet ki kell seperni te undoritó állat nem ember vagy csak egy sz@r darab hahahhaha
gina
@Istenakinincsen: Hagyd pont egy arab nulla mint ez a Pagero, ennyit nem ért a saját faját meghazudtolja, OV megnyilvánulása után még nyalja annak a zsiros seggét. mit vársz tóle arab terrorista
Istenakinincsen
@gina: Igazad van, de nem tudom szó nélkül hagyni.Undorodom tőle és tudom hogy a hallgatást beleegyezésnek venné és vigyorogna a szaros foteljában.
Vagy hagyni kell hogy ugasson majdcsak elunja?
rohács1926
Szerintem ez nem is karikatúra; talán inkább egy paparazzi (lesifotós) által készített fénykép lehet.
karma1
dehat igy nez ki valojaban!? Ez nem karikatura, hanem hasonmas, portre
verőce21
De a pénzügyi hitelminősítők értékelése így is pozitív az országra nézve...!
Pálinkás Pál
@KisTehen: a képen a szemétre való dagadt cigány toporzékol...vezéretek...
verőce21
Pénz beszél, a lipsik meg ugatnak...!
terlasz
@verőce21: "hitelminősítők értékelése így is pozitív"
Sajnos már nem sokáig. Mint tudjuk, ez is kizárólag a háború miatt lesz.
terlasz
@KisTehen: Nem lep meg, hogy a gazdatest hátsójából kikandikálva nem ismered fel az elejét. Így aztán nem is láthatsz mást Bocika, mint Gy-t, S. Gyuri bácsit, Brüsszelt.
Eladott Ország
Címeres balf*sz ...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274987981_4906013776143587_4181005261157277349_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=akKgqwZNic0AX-_Y-bP&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8AvrHnX10THQwZMMtesgnLxBKmcEJiH5vXS0wsTVbk6Q&oe=62EA66B0
Címeres hazaáruló. Orbán: Évértékelőmben elfelejtettem megemlíteni, hogy befejeztük Magyarország teljes átalakítását. Ma már nincs minisztérium szervezet, intézmény, ahol irmagjuk is maradt volna a szakmájukat értő embereknek, csakis kizárólag engem feltétlenül szolgáló pártkatonák töltenek be a fonotosabb tisztségeket. Győzött a fülkeforadalom. "A fogalmak tisztázása érdekében: pártállam az, amikor egyetlen párt befolyása alá kerül a kormány, a törvényhozás, az alkotmányozás, az alkotmánybíróság, a köztársasági elnök, a közmédia, a magánmédia, ezek felügyelete, az államigazgatás, a kultúra, a számvevőszék, az ügyészség, az igazságszolgáltatás, a nemzeti bank, de még a statisztikai hivatal, az adóhivatal és a labdarúgó szövetség is."
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.18172-8/27709997_1917468821902126_7047045210913325921_o.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=NV1d4ofRJq8AX_Y7wv4&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9tISgjkf14Ikgq4fGBiElq59oRgW0j4DUlPk25loP37Q&oe=630C2B6A
Amit legtöbbjünk még csak szégyenkezve mert kimondani , azt a New York Times kimondta. Orbán által kiépített rendszer lényegében fasiszta. Nincs még Gestapó, de az állam feletti ellenőrzés így is teljes.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272325469_4535353376592665_328051281538257071_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=yZDnnHNFo8UAX9Jen34&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8zekMRScizMny6-yXVe-uh-nfkMGllD6CvoXwTZV1J1w&oe=62EA7562
verőce21
A dr. Miniszterelnök Úr tudja mit csinál, hagyjátok Őt dolgozni...! :)
Yoda69
@verőce21: 5:18-ra
Ezért nem 450 most az Euro.
De ha szeptemberben nem lesz megállapodás az EU-val, akkor a hitel minősítők se kegyelmeznek.
Onnan aztán szabadesésben lesz a forint.
Yoda69
@sgl: Nem volt pozitiv, se negativ. Helyben hagytak az eddigit. De ez csak a Finch volt, a tobbiek majd szeptemberben lepnek. Mint irtam feljebb csunya vilag lesz itt, ha orban nem enged.
fergeteg
Tetszik nektek élősködő faszok és picsák ???
Az amerikai nagykövet is repül mint a lepkefing az országból ha nem viselkedik normálisan.
amortizáltok
há szalad ez a ventillátor forma megy tán a fürert keresni? akár a szélmalom csak lapátolja az unios pénzeket
Németh István
A fenti jórészt hülyeségeket, és undorító aljas megjegyzéseket az írogatók a saját minősítésükre teszik meg akár folyamatosan! Aljasok, mert hülyék, gondolkozni nem tudnak, kiverték talán ma-gukból is a magyarságukat, ha volt egyáltalán! tehát nem minősíthetőek, egyszerűen 00 egyedek!
MIT KELL TUDNI, pontosabban MIT KELLENE TUDNI? a szomszédaink amarra északnyugaton valójában soha nem volt államok, nemzetek, állami szervezetként működő nép! A trianon után lettek egy erőszakosan leválasztott nemzetiségi rétegből egy olyan népcsoport amelynek állami szervezetté váltak az elrabolt, ellopott infrastruktúrán keresztül az elcsatolt lakósságig! Azért nem írom, hogy a Magyar lakósságig, mert valójában a területen sokféle nemzetiség élt és élne ha hagynák! Nos ezek az új keletű volt ORSZÁGRÉSZEINK bitorlói be vannak szarva, hogy a KÁRPÁT-MEDENCE egységesítése folyamatában elvesztik nemzeti szuverenításukat! ÖNMAGUKBÓL indulnak ki >> LEGALÁBB IS A HATALOMMÁNIÁS VEZETŐIK!!! > FÉLNEK AZ IGAZSÁG BEKÖVETKEZÉSÉTŐL
anka
@verőce21: Ami ő csinál az nem munka, hanem kőkemény lopás!
- cinikus röhejjel hazudik bele az emberek képébe. - embertelen nyilatkozatai kiveri a biztosítékot. Nem érdekli más csak a saját családja és sleppje jóléte, az emberek magasról levannak xarva!
Ezt nevezed te munkának?
ómió
Ott is nyüzsögnek a bolsi idióták!?
balos
@szeméth istván: látod kis nyilas beszkártos,most bezzeg bukott balosokról kornyikálsz,pedig a jelképed kötélen lógott,mert nedves lett a pelenkája!
JAJMÁR
A jó kérdés: kié Magyarország? Kinek a tulajdona?
A föld, a víz, a tavak, a folyók, a szállodák, a paloták, a múzeumok, a terek, a jól fizető üzletágak, a hatalmi ágak felső székeiben kik ülnek, és kik tették őket oda. Maguktól másztak oda föl? A tehetség, a szakértelem juttatta őket oda?
Mi Mo. értékrendje? Kik alkották meg azt, és kik érdekében? Mo. és állampolgárai közös alapértékei?

Hogy lehetséges, hogy egy demokratikus jogállam vezetőjéről ilyen szélsőséges karikatúra készüljön? Milyen út vezethetett ide, és a mérföldköveket kik hagyták lerakni?
Havanagi
Ez most miért karikatúra? Szerintem így néz ki.
Istenakinincsen
@Pegero: Cserélj gatyát, mert szerintem össze is fostad magad büdösbogár!
Istenakinincsen
@Pegero: Cserélj gatyát, mert szerintem össze is fostad magad büdösbogár!
Istenakinincsen
@Németh István:ma, 09:05 Ezt írtad:" ÖNMAGUKBÓL indulnak ki >> LEGALÁBB IS A HATALOMMÁNIÁS VEZETŐIK!!! > FÉLNEK AZ IGAZSÁG BEKÖVETKEZÉSÉTŐL"
...Magyarország (vak)vezetője jelenleg O1G és a fideSS! Rájuk gondoltál?:))
percsi
Nagy baj ez nekünk! Pár ember miatt szégyenkezünk, szegényedünk.
Pedig ez a kicsi ország, a sokezer milliárd euróból az egyik legélhetőbb ország lehetne.
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 19:02
Ha ezért neked külön szólni kell mert nem érzed, akkor nagyon szivesen emlékeztetlek rá:)))...bár ha az emlékezetem nem csal akkor tudomásom szerint ebben a formában és ilyen megfogalmazással még nem figyelmeztettelek a sok fingás egyéb veszélyeire.Te agyhalott idióta barom.Ennyit sem tudsz megjegyezni?
FLETÓ
@fergeteg: Megy az ukrán diplomata után...
Istenakinincsen
@Pegero: Setét vagy mint a többi kondatag.
CsipkeRózsa
Még az is látszik, milyen súlyos kereszt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.