Európában már rég nem szokás egy munkalátogatást olyan külsőségek között megszervezni, ahogyan azt Orbán Viktor stábja tette a múlt heti bécsi látogatás alkalmával.

Miközben családok tízezreit nyomorítják meg, Orbánék így dőzsöltek Bécsben

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Karl Nehammer osztrák kancellár (b) katonai tiszteletadás mellett fogadja hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt Bécsben 2022. július 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Inkább egy kedélyes, de az adófizetőknek annál drágább kiruccanáshoz hasonlított Orbán Viktor múlt heti bécsi útja, mint egy miniszterelnöki munkalátogatáshoz – ez a kép rajzolódik ki azokból az információkból, amikhez az Azonnali az úttal kapcsolatban hozzájutott.

Orbán Viktor és a népes küldöttség a szerdáról csütörtökre virradó éjszakát is Bécsben töltötte, mégpedig nem is akárhol:

a város egyik legfényűzőbb luxusszállodájában (az intézmény maga definiálja így magát), a Hotel Bristolban.

Orbán Viktor egy lakosztályban lakott,

mégpedig vélhetően az elnökiben, ezt a hotel honlapja szerint Prince of Wales-nek hívják, és 6717 euró (2684000 forint) az ára, igaz, ehhez természetesen már szériatartozék az Operára nyíló erkély.

De ha a miniszterelnök csak a gyönyörű látványhoz ragaszkodott, akkor egy Penthouse lakosztállyal is beérhette 703 euróért (281200 forint).

Orbán Viktort nemcsak Szijjártó Péter, Gulyás Gergely, Nagy Márton és Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszterek kísérték el, hanem Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója, valamint Bóka János, a Miniszterelnöki Kormányiroda európai uniós ügyekért felelős államtitkára is.

Valamint körülbelül huszonöt főnyi stáb. Ehhez jött még maga Szijjártó Péter a maga nagyságrendileg tíz fős csapatával, amiben viszont három testőr is helyet kapott, természetesen az elmaradhatatlan fotóssal és videós mellett.

Mint az Azonnali emlékeztet rá,

Orbán Viktor fél órát tárgyalt négyszemközt Karl Nehammerel, ezalatt a minisztereknek és Orbán Balázsnak is szerveztek egy-egy kétoldalú találkozót, majd volt egy fél órás plenáris megbeszélés végül egy egy órás ebéd.

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Forrás: Azonnali

117 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@KisTehen: ma, 101:15 ◘ Ezt csak a dagadt bűnöző cigányod és politikai prostituált sleppje állítja magáról. A "fajkeveredéséről" kifejtett eszmefuttatását, Európától Amerikáig mindenki elitéli, az idióta okfejtésével/indoklásával együtt! Sikerült a több évszázados magyar-lengyel barátságot is szétb*sznia, Orbánnak! Szegyen lett magyarnak lenni a világban, egy elmebeteg, skizofrén, geci diktátor miatt! Annyira nem let okafogyott a "rinyálás", hogy az EU-s péncsapok is végleg befagytak! Magyarország elkeseredett küzdelmet folytat azért, hogy na azonosítják az idióta, despota, debil , elmebeteg, vezetőjével!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
vikitek a labancoknál rázza a rongyot... :)
Nessy
@csak úgy...: Mi fizetjük! Szakadjon rájuk az ég!
volvós
Nehéz lesz ezek után megszokni a Csillag Börtönben a 4 ágyas " fapriccses lakosztályt "
csak úgy....
@KisTehen: remélem az erölködéstöl nem szoktál becsinálni! - állítólag magyarországon nagyon fölment a felnött pelus ára (is) !
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 101:15 ◘ Ezt csak a dagadt bűnöző cigányod és politikai prostituált sleppje állítja magáról. A "fajkeveredéséről" kifejtett eszmefuttatását, Európától Amerikáig mindenki elitéli, az idióta okfejtésével/indoklásával együtt! Sikerült a több évszázados magyar-lengyel barátságot is szétb*sznia, Orbánnak! Szegyen lett magyarnak lenni a világban, egy elmebeteg, skizofrén, geci diktátor miatt! Annyira nem let okafogyott a "rinyálás", hogy az EU-s péncsapok is végleg befagytak! Magyarország elkeseredett küzdelmet folytat azért, hogy na azonosítják az idióta, despota, debil , elmebeteg, vezetőjével!
kereső
@csak úgy...: Bizony fel, mert a családbarát, és a magyarok jólétéért élő és dolgozó kormány egy tollvonással megszüntette a tb. támogatást.
csak úgy....
@kereső: orbánék, már a gatyába szarás "örömeitöl" is megfosztják az arra rászorulókat! remélem a sok inkontinens,fideszre szavazó nyugdíjas gondolkodóba esik,gatya és bugyogó mosás közben...
baxi
Na de hát a lázárjani szerint Bécs élhetetlen! Akkor a tolvajviktor és bandája mit keres ott?
nejlontacskó
@KisTehen: te fajtatiszta vagy? Ha igen, akkor melyik alfajhoz sorolod magad?
Magyar tarka szarvasmarha, vagy Holstein-fríz?
Havanagi
Ez kell a mi birkáinknak.Erre szavaztak a nyomorultak!!!Kívánom,hogy fulladjanak bele az adósságba,
simmering73
@nejlontacskó: A Debil marhához tartozik.
Clavigo
Jáááááj ,,vazze... A pofámról lesül a bőr,,ha ez cigó kijön a kolostorból ...
csak úgy....
@KisTehen: ne erölködj boci! butavagy,hiszen az a sapka izé csak kötés a szemeteken..
Namely
"Európában már rég nem szokás egy munkalátogatást olyan külsőségek között megszervezni, ahogyan azt Orbán Viktor stábja tette a múlt heti bécsi látogatás alkalmával."
Így is van: a fentiekkel ellentétben minden más európai politikus a booking.com-on maga böngészi a legolcsóbb ajánlatokat, oda fapadossal vagy stoppal megy, helyben pedig, természetesen, tömegközlekedéssel jár, és valami tömegkifőzdében kajál.
Ja, és szellőzteti a ruháját, mint Timmermans majom.
:DDD
Pálinkás Pál
@KisTehen: te isten marhája...a cégeknek olcsóbb még így is az üzemanyag..afa visszatérítés, költségként leírás...beszélgess el egy könyvelővel...
amortizáltok
nem gond majd a népharag is erősödik ugyanis eddig 13,000 volt a betegszállitás alkalmanként mivel a taxisoknak engedtek (féltek tőlük )
addig a betegszállitók nem kaphatnak a kedvezményes árstoppos üzemanyagból a DRÁGULÁS éppen +3,000 forint viktór keressünk annyit hogy elég legyen ???
akkor 10 parancsokat NE LOPJ!!! 16,000 egy ut oda vissza ??? én szóltam !
csak úgy....
@Namely: te a végletek,- akarom mondani,hogy a véglények embere! :)
Namely
@csak úgy...: mi van csicska, már megint nincs értelmes hozzászólásod?
:D
persze hogyan is lenne, mikor egy műveletlen, sötét idióta vagy :D :D :D
csak úgy....
@Namely: ez csak egy bugris seggfej véleménye! :)
Apfelbaum
és a sok kibaxott gennyes fideszest nem zavarja,sőt..
EGY CIGÁNY FOGSÁGÁBAN VAN MAGYARORSZÁG
Apfelbaum
„Oroszország megszállja a szomszédodat, de Orbán szerint az illegális bevándorlás a »nagy kihívás« a NATO számára.”

A BDSKRVNYDT te teves féreg orsós geci
human
Soba kerül orbán magyarázkodása a náci beszéd után.
Németh István
Gondolom ha netán bármelyikőtök vonulna ott ahol mint látjátok a tiszteletadásnak a jele érvényesül
az elhaladó Államfőnknek! Ti mehettek nyugodtan nektek a tehenek fogbak seggel sorba állni és tökéletes fos-záport kaptok húgy agyú gazemberek!
De jön a törvény a pofátokat majd összeszedhetitek, összehúzathatjátok timsóval, de jobb ha az is megisszátok az hatékonyabb!
justhpeter
@Németh István: Jaj annak az államnak, ahol a bugris kolostormalac az "államfő".. Az már nem állam, a szó semmilyen értelmében sem, de még banánköztársaság sem, hiszen ha lenne is banán, a bugris kolstormalac azt is ellopná.
csak úgy....
@Németh István: a választékos ,bunkó cselédi szavaid mennyei manna a fidesz parasztnak.. :)
CsipkeRózsa
Meztelen a segge, de urizál, mert ő(k) megérdemli(k)!
Németh István
@CsipkeRózsa: Te egy üstökös hülye vagy! világítasz is! neked milyen felelősséged van az ország irányításában barom állat seggfej király! @csak úgy...: @justhpeter: rajtatok csodálko-zom, mert az értelmi képességeitek kezdtek biztatóan alakulni, de nyilván a kommunista szellemiség áthatotta lényeteket és beálltatok a hazaárulók sorába dobrev-ribi és gyúrcsány részeges hazudozó mellé! Sajnos csak azt tudom mondani, hogy az állam-izgatásért nehogy kimaradjatok a bünti alól! nagyon nem lenne szerencsés!
CsipkeRózsa
@Németh István: Ha egy mód van rá, hagyj békén, az év véleményem annyit ér, mint a tied, pedig általában rövidebb.
Málna
Már megint csak a találgatás megy. És a sok agyhalott már megint ráharap...:-)
Málna
@kereső: 10:33 Nem mindegyiknél, csak bizonyos típusoknál. MIndig kihagysz fontos információkat. Persze biztos nem direkt...:-)
csak úgy....
@Málna: már megint nincs kundsaftod? -persze,ahogy elnézem,ma elég jól ment a "bolt"...talán használt,hogy szóltam a fürdés miatt... :)
Málna
@csak úgy...: Nagyon unatkozol? Már mondtam, mit tegyél. De ahhoz is hülye vagy.
Málna
@Horizont: Hol állítottam, hogy nem igaz? Látod, milyen butuska vagy...
kereső
@Málna: alias menj a picsába,Ó nem volt ez tudatos, de ha már igy "ráéreztél" a NEAK a Tena Slip termékcsalád pelenkáitól vonta meg a támogatást- amelyek hasonló minőségú termékekkel jelenleg nem helyettesithetők - mert nincs a magyar piacon. És ismét ez volt a legfontosabb számodra, hogy én mit hagytam ki, és miért.
Egyszer talán a cikkekkel is foglalkozhatnál, nem csak a hozzászólókkal.
Namely
@Horizont: "Most komolyan szerinted a kettő között nincs semmi?"
De van. Azt a kommentet olyan cikkre tartogatom, amelyik nem egy bulvár stílusban megírt demagógia.
"Önmérséklet orbán részéről a nehéz helyzetben???"
Az nem szerepel Orbán szótárában, ha engem kérdezel. De melyik politikuséban van benne? (svájci nem ér). Azt a demagógiát meg hagyjuk, hogy te mit tennél: nem vagy ott, és ezért nem mérvadó, hogy te mit tennél, amúgy meg amikor te leszel ott, te is ugyanezt fogod tenni. Most hagyjuk, hogy nem: arra meg az a válaszom, hogy ameddig nem tennéd, nem is leszel ott (nézd meg a Momentumot, jó példa, egyelőre a MHM még tartja magát).
Namely
@csak úgy...: :DDDDDDDDDD
"ez csak egy bugris seggfej véleménye! :) "
aki minden alkalommal felmossa veled a padlót. Tehát ha én az vagyok, te hol lehetsz. :D
Sajnos túl ostoba vagy, hogy felfogd. :D
balos
@Namely: Na ettől besírtam!Mire jött létre a fostalicska mhm?Ha tudod akkor jobb ,ha nem teszed ide a szarodat is!
csak úgy....
@Namely: öcsike,te egy elmebeteg másokat ismétlö és elemzö? :)
-nálad a szellemi deficit,szinte kézzel fogható!
csak úgy....
@Horizont: nincs neki csaja és azért akaszkodott rád... ;)
colibri
@volvós: 10:10 Bárcsak már ott tartanánk!
Málna
@Horizont: Nehéz úgy beszélgetni, ha nem tudsz szöveget értelmezni...Ha valamire azt mondom, hogy találgatás, az nem azt jelenti, hogy nem igaz, hanem hogy vagy igaz, vagy nem. Majd szólj mindig, ha valamit nem értesz, és akkor segítek. Jó?:-)
Málna
@kereső: Tehát egy termékcsaládtól lett megvonva a támogatás. Köszönöm, ez volt a lényeg. Látod, tudod te...
Málna
@Horizont: Ne bosszankodj már...Mondom, hogy rám számíthatsz.:-)
Málna
@Horizont: Kissé ellaposodott a beszélgetés, nem gondolod?
csak úgy....
@Málna: hozzád képest a kullancs egy szent szkarabeusz! :)
Németh István
@Eladott Ország: figyeld>hozzád képest a kullancs egy szent szkarabeusz! menj a picsába. Épületes beszélgetés! - csak megjegyzem ez nem vélemény ezek ordináré tudatlanságot jelző megnyilvánulások! --- mivel minden mindennel összefügg, adnék nektek egy elgondolkoztató idézetet! > egy verseny megnyitóján ez a szövegrész hangzott el befejetésként, zárószóként ;
...és hála a mi katonáinknak, hogy külföldön harcolva biztosítják számunkra a szabadságot! Éljen a béke ás az Amerikai Egyesült Államok! (taps, és indul a verseny!) Úgy gondolom nem kell sokat fűzni ehhez! Visszagondolva akár usa-japán háborúra, aztán vietnam, kambodzsa, korea -majd, irán, irak afganisztán, albánia, szerbia, most ukrajna! >>>>> Kérem dühöng a népek, semmibevétele úgy, hogy a nemzetek, most az EURÓPAI nemzetek, elleni háborúját éljük az usa aljas háborús bűnös törekvései és az Eu vezetése nagyon aljas kollaborálása mellett!?
A szemeteket nem tudjátok kinyitni a fületeket hallásra állítani? A kormányfőnek bizony van némi dolga,hogy előre láthasson, és ezt is építi - az igaz, hogy nem veletek barmokkal, és sajnos velem tárgyalja meg a valójába titkosnak minősíthető megbeszéléseket! De azért tesz hogy ennek a Kárpát-medencei területnek gazdája ként életteret biztosítson az ország népének, Köztük nektek is aljas balliberális mocskok! ti egymást basztassátok? szégyentelen szarok akkor amikor csaknem statáriális helyzetben van az ország a korábbi balliberális vezetés ma is működő hazaáruló viselkedése okán??? Szar taknyok vagytok!
kereső
@Málna:@ alias menj a picsába! Igen, egy termékcsalád- az egyetlen Magyarországon forgalomban lévő termékcsalád, amely megfelel azoknak a követelményeknek, amely elvárható- hogy felnőtt, de beteg gyermek ápolását elősegitse, vagy idős betegek közérzetét javitsa, vagy éppen frissen műtött betegek gyógyulását segitse. Ezért nem pelenka/vagy gumi bugyi- hanem gyógyászati segédeszköz. Ezt fel nem érni ésszel, csak te vagy képes. És ismét silentium alatt leszel, bármit szólogassál is. És aljas a kormány, hogy ezt megtette- ismét a legvédtelenebbekbe rúgott egy nagyot.
Málna
@kereső: Saját tapasztalat? Próbáltál mást, és nem jött be?
fergeteg
Oroszország elzárja a gázt előletek.
Befagytok,nem elég a csinált kannás borotok.
kereső
@Málna: Én még nem szorultam rá, te aljas dög- családtagom már igen, hónapokon keresztül az Édesanyám anno. Részed legyen benne-a neved ezen túl "aljas dög".
fergeteg
Az """elszigetelt ORBÁN VIKTOR nagybetűvel.
Egyedül a miniszterelnök ér valamit ti egy hajladozó megélhetési emberkék vagytok.
fergeteg
Nem lesz gázotok sem. Kannás bor fűt benneteket.
Málna
@kereső: Min húztad így fel magad, kesergő? Mi történt?
vacsi
Eddig az volt a baj, hogy lealázták a néger katonával, most meg dőzsölnek? Döntsék már el...
Málna
@kereső: Hahó, élsz még? Egy kicsit nehéz veletek beszélgetni, nem nagyon értitek, amit a másik ír. Kicsit kevesebb mérgelődés, több figyelem nem ártana.
csak úgy....
@Málna: neked ugye pióca volt a jeled az oviban? :) lerázhatatlan vagy mint egy sarki eröszakos prosti..
Málna
@csak úgy...: Dehát te tapadsz rám folyamatosan...
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.20

A suttyó álma megvalósult: nyugati lakosztályokban parádézik, katonák állnak előtte sorfalat, elnökök fogadják, saját szigeten sütteti magát.
Hogy mindezt milyen áron, annak a felmérésére nem alkalmas, mert nemcsak suttyó, hanem időközben zavart lett az elméje is.
csak úgy....
@Málna: csak próbállak levakarni másokról,akikkel bunkón pofátlankodsz!
rühellem a hozzád hasonló,prosztó markotányos típust!
Cappuccino
Van nekik PÉNZÜNK, már mint a MI pénzünk.
verőce21
Hihetetlen elszigeteltség már megint...

Még ez a Dallas is... Ezt a meghívást eddig tudtommal európai miniszterelnök, vagy államfő nem kapta meg soha. Bezzeg a Gyurcsány... azt aztán mindenhova hívták előadni...
Málna
@csak úgy...: Úgy próbálsz levakarni másokról, hogy állandóan rám tapadsz, mint egy pióca? Hahaha.
csak úgy....
@Málna: te,mint született seggfej ezt nem értheted! :)
percsi
A király országa meztelen! Vajon kért eurót gázra?
Ha nekikezdenek az erdő kivágásához, akkor nem sikerült pénzt koldulni, télen megfagyunk :(
csak úgy....
@verőce21: szinte hallom,hogy örömödben vered a popsid a földhöz! :)
Málna
@csak úgy...: Ezt nem is lehet. Kispöcs, mondtam, hogy maradj a te szinteden. Ott talán megértenek.
csak úgy....
@Málna: amit te mondasz az sehol sem lényeges,ok.-talán a nemibeteggondozóba..
Málna
@csak úgy...: Atyaúristen...1000 százalék, hogy elmúltál 70. Szegénykém...
nejlontacskó
@KisTehen: "Zugló ismét a csalásért elítélt üzletember cégével szerződött. " Elég baj ez, de arról is értekezhetnénk, hogy az extraprofitadó alól miért vannak kivételek? Esetleg arról, hogy a kaszinók, miért maradnak ki az adófizetés alól? Ha pedig már itt tartunk, mekkora lyukat ütnek ezek a tételek az államkasszán?
verőce21
@Nyírfa: Csak butítod magad a "hírklikk"-kel...! :)
Nyírfa
@Horizont: 19.21

Nyitóbeszéd helyett 89. felszólaló! :))
Ez felér azzal, ahogyan Gyurcsány padlóra küldte a régi szép időkben.
Mint akkor, most is Graz lesz a vége, de rá is fér, mert már a beszédén is érezni a szellemi tompultságot, nem kicsit!
verőce21
@Málna: (19:21) Mi az, hogy elmúlt 70...?
Majdnem 79...! És egy testihibás, sánta, rosszindulatú gnóm...!
verőce21
@csak úgy...: A lényeg az, hogy te nem találod...! De változhat a program...!
verőce21
Orbán beszéde akár egy új korszak nyitánya is lehet. Amennyiben sikerül a megoldás felvillantása a világ előtt álló - megoldhatatlan - tennivalókról, akkor - igen!

Kívánjuk, legyen így...! Az egész világnak szüksége van a bölcsességére...! 
csak úgy....
@verőce21: ti szerettek túllöni a célon,mint most az én,állítólagos 70 évemmel! :)
örülök,hogy a kettö gyagyás így egymásra talált!
farkasom,az én szüleim nem elsö unokatesók,mint a te esetedben.. ;)
Málna
@verőce21: Csak az volt egyértelmű, hogy nagyon öreg. De így már akkor értem a leépülését. Tényleg sánta? Mert mindig is az volt az érzésem, hogy nem csak szellemileg fogyatékos.
csak úgy....
@verőce21: ha van 10 000 ft-d , 1/2 órára tiéd a @Málna: :)
verőce21
@Málna: Tényleg sánta. És lehet be is töltötte a 79-et...!
De pechjére hülye is szegény...! :)
csak úgy....
@verőce21: a hazugságaidra még a fidesz is büszke lehet! :)
Málna
@verőce21: Sejtettem, de most, hogy tudom, picit megsajnáltam szegényt.
csak úgy....
@Málna: akkor kapok töled árkedvezményt? :) -remélem "müsor" közben csendben leszel ...
Málna
@csak úgy...: Ja, a hányingertől...
verőce21
@csak úgy...: Kis Ökröcském, megint jobb lett volna ha kussban kérődzöl inkább...! :)
Yoda69
Minden állami alkalmazottnak, beleértve a Führert is, hivatalosan megállapított költség kerete van szállásra.
Nem hiszem, hogy orban közel 3 milliót költhet naponta hotel szobára, ha meg igen, akkor itt nagy baj van, mert eközben 3 millió ember éhezik az országban.
csak úgy....
@verőce21: a baromságaitok mindíg megihletnek,- különben ökör az apád,aki miatadd fölcsinálta az elsö unokatesóját! :)
Jozefina
Mindezt Skypeon keresztül is elintézhették volna!!! Politikai eredménye akkor is a semmivel lenne egyenlő, de így legalább kapott élőben egy kis fütykoncertet is!!!??
gina
Persze ezt szereti ez a putris cigány, nem tetszik neki a román sátra, ahova való ez a szemét
turboprop
@fergeteg: méghogy orbán nagybetűvel! Valami félreértés lesz ez!
KisGenyo2
@Maccska: Vagy akár 2-t is. Kp-ben ki is fizették! :D:D
Baker
Hiába a kényelmes lakosztály, ha kevlármellényben kénytelen szunyálni a paranoid dagi!
vacsi
Hol az a több tízezer család, akit megnyomorítottak? Nem látom...
Németh István
Még az az egy szerencse, hogy nem ti állítottátok össze a programot >>> @Baker: @KisGenyo2: @Maccska: @turboprop: @Eladott Ország: Meg talán meg is írtátok az eistanddal kapcsolatos véleményeket,vagy esetleg a 15%-os takarékoskodással, jajjjj most jut eszembe a migránsokkal kapcsolatos témákban a fing agyú gondolataitokat??? Persze lehet, hogy a gyurcsányék emigrációba küldésének helyén állapodtak meg > mert vigyázni kell rájuk, hogy a magas kerítéses házat el ne hagyhassák - mert még a lavina se viszi el őket!
bence
@Havanagi: ! Nem az a szomorú , hogy ők fulladnak bele , hanem az , hogy velük együtt mi is ! Tört volna el a kezük amikor behúzták rájuk az X-t !
Namely
@balos: "Na ettől besírtam!Mire jött létre a fostalicska mhm?Ha tudod akkor jobb ,ha nem teszed ide a szarodat is! "
Úgy tűnik visszamentél az esti iskolába, esetleg elvégezted az általános iskola negyedik osztályát? :) Akkor most már csak a fogalmazásra, valamint a szöveg értelmezésére kell nagyobb hangsúlyt fektetned, mert sajnos nem volt semmi értelme annak, amit írtál.
De fel a fejjel, nemsokára az is menni fog. Csak ne add fel, neked is lehet iskolád. :)
Namely
@csak úgy...: "öcsike,te egy elmebeteg másokat ismétlö és elemzö? :)
-nálad a szellemi deficit,szinte kézzel fogható! "
:D
Érdekes, amikor egy magadfajta műveletlen paraszt, aki egy mondatot nem tud leírni helyesírási hiba nélkül, másokat "szellemi deficit"-tel vádol.
Hogyan vennéd észre? :D
Mivel? :D
Ahogyan sokadjára is visszaírsz, hogy újabb pofonokat kapjál, az gyönyörű. Ahhoz is ostoba vagy, hogy mindezt felfogd. A genetikai hátrányok iskolapéldája vagy :D :D :D
Jól írtam, nálad itt max az eladott faszfej az idiótább. :D
verőce21
@Namely: (14:06) Ez egy rendszerváltáskor elmenekült, magát pszichiáternek képzelő elmebeteg! Aki csontig kiszolgálta a kommunista rendszert, de '89-ben megijedt, mert szabadultak a politikaiak...!
A többit a fantáziára bízom...!
csak úgy....
@verőce21: és,szerinted én vagyok a jellemtelen! :) A többit a fantáziára bízom...!
tudod,nem is godoltam volna,hogy az unokatesók házassága és gyermekvállalása,ennyire kikezdi a szegény poronty elméjét..
Sámannus
@human: Azt hazudja hogy félrebeszélt. pedig most az egyszer mondott igazat, a külömbség csak az, hogy évek óta zavarodott az elméje.
Dr. Proktor
Most nem azért, de amikor én Bécsben dolgoztam, reggel hatkor indultam hogy nyolcra odaérjek a munkahelyemre és délután ötkor indulva este hétre otthon voltam a családomnál...
Autóval és nem honvédségi repülőgéppel!
Ja és csak annyit, hogy nyolc órát dolgoztam és nem fél órát bájcsevegtem.
Namely
@csak úgy...: na már az ovinál járunk, ami a teljes vereséged pontos indikátora :D
Namely
@Dr. Proktor: milyen munkakörben dolgoztál?
Dr. Proktor
@Namely: Kint egy multinál én voltam a főnökhelyettes, itt pedig én voltam a főnök és a kinti főnök a helyettesem...
Demokratikus, nem?
Havanagi
@bence: Én már nagyon utálom a sok féleszűt.Már a buszon is mindenkiben a primitív nemzetrombolót látom.
Yoda69
@Maccska: Ez csak egy ut es csak orban egy napi szobajanak ara. Ha nem lopnanak annyit bolsevik elvtarsaid tobb is jutna az ehezoknek.
Namely
@Dr. Proktor: nem tudom ehhez mi köze a demokratikussághoz, de mindegy.
Viszont a munkakörödet kérdeztem, nem azt, hogy "főnökhelyettes" voltál-e vagy sem. Tehát mi volt a foglalkozásod?
Dr. Proktor
@Namely: Foglalkozás vagy végzettség? Nálam a kettő nem ugyanaz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.