A hamarosan hivatalba lépő új amerikai nagykövet, David Pressmann szerint a magyar demokrácia lecsúszása nem akaratlan, hanem tudatosan gerjesztett folyamat, és az orosz befolyás miatt is aggodalmát fejtette ki szenátusi meghallgatásán.

Bayer ismét hozta a formáját: takarodjon az új amerikai nagykövet!

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája beszédet mond, mielőtt átvette a Médianéző Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat a Városliget Caféban 2022. március 10-én. MTI/Bruzák Noémi

Mint a Magyar Hang írja, Bayer Zsolt keresetlen szavakkal nyilvánított véleményt a diplomatáról, többek között úgy fogalmazott:

„mielőtt idejönne, már előtte takarodjon haza”.

Bayer Zsolt fideszes megmondóember kritikusan nyilvánult meg az amerikai közállapotokról blogján, és Joe Biden amerikai elnököt „demens vénembernek” nevezte. Ezt követően azt tanácsolta az új nagykövetnek,

„menjen haza, és a kutyab**** atomenergetikai államtitkár »úrral« konzultálja meg a demokrácia és a szabadság nagy kérdéseit. (...) Negyven évig virsli-ujjú, büdös szájú szovjet elvtársak akarták nekünk megmondani, mi az egyedül üdvözítő út. Most azok átváltoztak »woke«, cancel culture hívő, neomarxista f***kalapokká, és ott folytatják, ahol a szovjet elvtársak annak idején abbahagyták. Ezek egyike maga, nagykövet »úr«. Az új Goodfriend. Kár a fáradtságért. Mielőtt idejönne, már előtte takarodjon haza”

– fogalmazott a publicista.

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

Forrás: Magyar Hang

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ez lenne a fidesz hivatalos álláspontja?

Esetleg sajnálatukat fejezik ki, hogy ilyen elmeháborodott barommal a hátukon vezetik az országot. Ráadásul az usa ellenében előre a putyin ölelő karjaiba. Bele.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Ez lenne a fidesz hivatalos álláspontja?

Esetleg sajnálatukat fejezik ki, hogy ilyen elmeháborodott barommal a hátukon vezetik az országot. Ráadásul az usa ellenében előre a putyin ölelő karjaiba. Bele.
kisfalud
Ideje lenne egy illiberális illemtan minisztériumot alapítani a Zsóti vezetésével, esetleg a zasszonyt is bevenni a buliba "a magyarok vére államtitkáraként".
orsos vendel
elmehetsz te a Q-va anyadba !!! apad a wc-falra verte volna ki...
volvós
zsótikislány egy igazi köcsög bunkó fidesz sz.p.gép !!!
Gyurka80
@Peller Anikó: Ha szerinted is rendben van az amcsim "kutyab**** atomenergetikai államtitkár", akkor nagy a baj nálad!
Peller Anikó
@Horizont: 'Pressmann szerint a magyar demokrácia lecsúszása nem akaratlan, hanem tudatosan gerjesztett folyamat' 100%-ig és még azon is túl ahol a kurtafarkú klastormalac úr túr.

Hamégegyszer halomrajutok szándékosan tönkreteszem ezt a nyomorult országott. Ezt lassan mindenki megtapasztalja csak ezek a tróger nyaloncok tapsikolnak azért a kicsi pénzért. Nem szégyellik.
Namely
"A hamarosan hivatalba lépő új amerikai nagykövet, David Pressmann szerint a magyar demokrácia lecsúszása nem akaratlan, hanem tudatosan gerjesztett folyamat"
Amikor az Irakot, Afganisztánt, Szerbiát, Szomáliát, Líbiát, Szíriát minden engedély és felhatalmazás nélkül bombázó, megszálló, ott népirtást folytató, a diktatórikus szaúdi rezsimmel igen jó viszonyt ápoló USA egyik hivatalnoka más országokat bármiért kritizálni mer, annak megvan a diszkrét bája.

"az orosz befolyás miatt is aggodalmát fejtette ki szenátusi meghallgatásán"
hát igen, az amerikai befolyással máris nem lenne baj :D

Régen a Római Birodalomban is így ment, csak ott őszintébbek voltak: "te most a szenátus megbízásából elmész Pannóniába, és 500 keresztet akarok látni Aquincum-tól Savaria-ig. "
Nem hivatkoztak a demokráciára (:DDDDDDDDDDDDDD) hanem jött a hadsereg és elintézte, aki abban az ábrándban volt, hogy Európa népei függetlenek.

De a mai sem rossz: elvégre ez a sok idióta a provinciákon azt hiszi, hogy függetlenek vagyunk és a nyugati jót akar :D :D :D
Mint Napóleon
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nemkati
A nagykövetet valószínűleg teljesen hidegen hagyja a magyarországi csótányok és gerinctelenek büdös szája. Bayer David Pressmann lába alatt egy csupasz féreg.
amortizáltok
dehogy,ez a baráti invitálosdi fidesz módra ettől a paraszttól bajer mit vártok ész nincs szinvonal ( kultura ) ugyancsak hiányos, 5 -ötöse ettől még van ( könyve ) majd elégeti mint az elődeik anno.
2-3 év múlva a kutya nem fog rá emlékezni. ha meg kell közmunkás beállitanám ép ugy mint 1945 útán a volt honvéd tábornokokkal tették, aztán szedje a csikket seperje a körutat
justhpeter
Na most mi lesz ? Szíjjártó berendeli-e holnap reggelre a faszkalap Bayert ? Vagy azt már neki nem lehet ?
kereső
Nem volt ez előzmény nélküli- az amerikai nagykövet fogadásához druzsba petrus megadta az alaphangot:
huppa.hu/rezeda-szijjarto-rendet-rak/

Tényleg, mikor üzenünk hadat az usa-nak?
Nessy
@kereső: Előtte még teljes létszámban Orbán és csapata elrepked előadást tartani!
jesz
na, jólnézünk ki...Bayert az elkövetkező összes amerikai követségi bulikból kihúzták...ő lett a feketeseggű nem kívánatos személy...
kereső
@Nessy: Remélhetőleg ott is luxus körülmények között tengetik napjaikat, mint Bécsben. Két órás találkozó !+2 nap vigalom.
Nem tudom, hogy mivel repült- menetrend szerinti járattal-e, vagy nem kormányzati honvédségi csapatszállitóval? Azzal a bórfoteles luxus géppel.
Jozefina
Ez az amit ettől a nem normálistól senki sem fog megkérdezni, hogy ki legyen a nagykövet Mo-on!!??
Edebácsi
Fideszhangja Zsolt megadta az alaphangot.
ómió
Jól mondod, Zsolt! Pressziózzon odahaza!
Bogatir
Nagyon fosol Zsóti. Legalább palástolnád, de büszke vagy rá hogy milyen kis beszari nyomoronc vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.