Orbán Viktor az Egyesült Államokba utazott.

Orbán Viktor elhagyta az országot

Orbán Viktor miniszterelnök, az esemény főszónoka beszédet mond a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök az Egyesült Államokba utazott, ahol részt vesz az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, a CPAC-en, és kétoldalú találkozókat is bonyolít – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn. A delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója és Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke is.

Orbán Viktort az egyik nyitóbeszéd megtartására kérték fel a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en (Conservative Political Action Conference).

A CPAC 1974-ben alapított konzervatív politikai dzsembori, melyet az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) rendez meg; s a közel fél évszázados története során az ACU legnépszerűbb, több tízezer konzervatívot megmozgató eseményévé nőtte ki magát.

Forrás: MTI

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Istenakinincsen: Nem túl jó a véleménye ennek az embernek 0rbánról, még ha ő is Trump híve. Az látszik, hogy a világ politikusai egyre jobban átlátnak ezen a ravasz, kétszínínű, félreérthetően (tkp nagyon is egyértelműen) fogalmazó hazug, populista pávatáncoson, bár számunkra, akik kezdettől láttuk milyen rongy ember ez az 0rbán, furcsa, hogy ilyen sokára.
evacica
@gina: Tévedsz, Soros segítségével Oxfordban tanult. Ha nem is szépen de beszél.
Istenakinincsen
@nemkati: Nagyonjó! 0rbán=null(r)bán:))).
Mentségére szól azért, hogy a szabadságát is "munkával" tölti!
nemkati
@Istenakinincsen: Nincs mentség, mivel Kovács Zoltán nemminősítem szóvivő tegnap cáfolta, hogy szabadságon lenne.

index.hu/belfold/2022/08/02/orban-viktor-tusvanyos-szabadegyetem-beszed-amerikai-utazas-szabadsag/
Istenakinincsen
@nemkati: Jaa bocsi ezt nem láttam. Ki tud kiigazodni ebben a zűrzavarban?
...Valahol azt írták, 0rbán fizet hogy beszélhessen(olvashasson:)
nemkati
@Istenakinincsen: Hogy fizetett-e, arról George Landrith, a Frontiers of Freedom elnök-vezérigazgatója beszélt a Hírklikknek. Számlát nem látott ugyan erről, de levezette, hogy miért nagyon valószínű, hogy nemhogy ő kapott volna díjazást a beszédért, hanem szponzorálhatta a CPAC konferenciát, és ezért mondhat holnap, vagy ki tudja már mikor, beszédet.

hirklikk.hu/kozelet/vajon-tenyleg-fizetett-orban-azert-hogy-beszedet-tarthasson-dallasban/401881

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.