Orbán Viktor az Egyesült Államokba utazott.

Orbán Viktor elhagyta az országot

Orbán Viktor miniszterelnök, az esemény főszónoka beszédet mond a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. május 19-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor miniszterelnök az Egyesült Államokba utazott, ahol részt vesz az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, a CPAC-en, és kétoldalú találkozókat is bonyolít – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn. A delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója és Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke is.

Orbán Viktort az egyik nyitóbeszéd megtartására kérték fel a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en (Conservative Political Action Conference).

A CPAC 1974-ben alapított konzervatív politikai dzsembori, melyet az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) rendez meg; s a közel fél évszázados története során az ACU legnépszerűbb, több tízezer konzervatívot megmozgató eseményévé nőtte ki magát.

Forrás: MTI

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Gondolom viszi a kormány hivatalos üzenetét: a nagykövet úr mielőtt idejönne, már előtte takarodjon haza.
volvós
...lesz fejfájás a temérdek szinkrontolmácsnak, majd mondják, hogy mit is röfögött ez az illiberális cigányvajda ???
amortizáltok
ott imádják fogják ott ellesznek 10-11 ezer km ide , etessék itassák amit két kezével keresett azt viheti, 600 évig élhet ott akár nem fogunk sirdogálni.
verőce21
Isten vigyázzon rá. Baj ne érje...!

Amerikában annak nincs fegyvere akinek nem kell!
Nagyon nem örülök hogy Dallasba megy dr. Miniszterelnök Úr!
simmering73
@verőce21: Többet ér ott egy golyó mint a doktorminiszterelnök úr. Ne rinyálj. Te a kis plüssorbánnal alszol éjszakánként, gyagyás?
csak úgy....
@Horizont: "Hülyével vitatkozni, olyan mint egy galambbal sakkozni: ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ő nyert."
Peller Anikó
@KisTehén: 15:51, Ti magyarok? Ez igen mókás. Ti magyaurok, hányan vagytok? Van olyan hogy magyar marha? Hát egy biztosan van.
csak úgy....
@verőce21: pedíg dallasban még a kuka republikánus sem ismeri...,ott max. anikó asszonytól van félnivalója,aki dühében bemehet egy önkiszolgáló fegyverboltba!
Peller Anikó
@KisTehen: 16:06, Mi ezt tudjuk a helyén értékelni gyagyás, itt hiába reklámozod a saját hülyeségedet. Az orbánod nem kúrta el, mert ő szándékosan teszi tönkre az országot, ha úgy tetszik szándékosan kúrja el. Ezért ő sohasem fog öszödi beszédet mondani.

Kérj telefonos segítséget mit miért mondott gyurcsány öszödön.
csak úgy....
@KisTehen: te mivé fogod operáltatni magad orbán miatt? -arra azért vigyázz,nehogy még ennél is jobban elszabjanak!
csak úgy....
@KisTehen: egy dzsanki elöbb lemászik az lsd. -röl,mint ti orbán valagáról! :)
csak úgy....
@KisTehen: de akkor sosem lesz gyereked orbántól! :)
csak úgy....
@KisTehen: gondolod jó ötlet az örökbefogadás egy cigány családból?
lusta
Hogy is van ez? Hadi állapot, háborús vészhelyzet, óriási energetikai krízis, közben a minelnök, mintha semmi sem történne szépen elmegy szabira pihenni egy kicsit.
Ez persze jó duma a gyapjasoknak, de a többieknek?
Pálinkás Pál
@KisTehen: remélem...neki már kevés a börtön...
verőce21
Augusztus 4. Csak az vigasztal, hogy nagyobb biztonságban lesz, mintha Kijevbe ment volna! :)
kereső
Az usa-ba? Beengedik? Öreg hiba. Amerikai Egyesült Államok- amely úgy egy nemzet!!!, hogy "kevert fajokból" áll.
nemkati
@verőce21: ma 15:25 0rbán nem doktor. Soha nem volt az.
"A régi egyetemi doktori cím, majd 1984-től fokozat (dr. univ.) tudományos kutatómunkához kötött, egyetemeken szerzett, akadémia által el nem ismert tudományos fokozat volt 1957–1993 között, azaz a PhD bevezetéséig." Vagyis 1994-ben a végzettsége már csak jogi diploma. Az egyetlen hely ahol ezt egyáltalán megemlítik - nagyon tévesen - az a parlament.hu 1996-os életrajzában van, nyilván 0rbán közlése alapján.
www.parlament.hu/kepviselo/elet/o320.htm
A mostani parlamenti honlapon van még egy ilyen rész:
Közszereplésben használt korábbi nevek
Név ig
Dr. Orbán Viktor 2011.03.11.
Tehát ő maga 2011-ben volt kénytelen elismerni, hogy ő nem doktor, sosem volt.
Ugyanitt található még:
Iskolai végzettség és képzettség
Államilag elismert legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem
Végzettség,
képzettség Intézmény Kar Év
jogász Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar 1987

Csak a miheztartás végett.
Peller Anikó
@KisTehen: 16:23, "Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."

Ezt mikor mondta neked Orbán? Mert tényleg nem mondta el a kedvenc viktorod, hogy mire készülnek, csakhát mi ismerjük a cigánybárót és nyilvánvaló volt, hogy megszorításokra készülnek, ugyanis számolatlanul elherdálták a sok ezer milliárdot, ráadásul az erre a célra felvett hitelből. Viszont a te viktorod ezt soha nem fogja elmondani semmilyen fórumon, de nem is kell mert ez nyilvánvaló. Csak ez neked nem bassza a csőröd, mert marha vagy.
Nyírfa
Aki Orbán dallasi utazása miatt örömködik, közlöm, hogy a nyitóbeszédről letiltották, legfeljebb a 89. felszólaló lehet az utolsó napon.
gina
@KisTehen: Te barom vagy, de gondolom ugyanolyan zsiros tehén mint oV putris főnid te agyhalott
nemkati
@Nyírfa: Ezt az égést! :)))
hirklikk.hu/kozelet/megsem-orban-tartja-a-nyito-beszedet-dallasban-kozbejott-a-fajkeveredes/401818/

Mit készülhetett a beszédével, hogy majd jól felvilágosítja a világot, de legalábbis a konzervatívokat, hogy mit kell tenniük, hogy "a progresszív baloldal őrültségeit" bemutathassák. Nem kapott nagy nyilvánoságot, de már a májusi CPAC-on is elég kiábrándító beszédet mondott, talán a világ konzervatívjai se mennének el addig, amíg 0rbán. És most meg puff, ejtették a manust, betették a nyitóbeszéd helyett az utolsó napra. :)) Így aztán talán el se megy Dallasba, kitörölheti a beszédjével a szépen kinyalt fenekét. De a Tramplival esetleg azért beszélni fog, hiszen nagy rajongója - bár azt is hanyagolják már a kedvenc médiájában, a Fox News-ban. Haha, hehe.

hirklikk.hu/kozelet/megsem-orban-tartja-a-nyito-beszedet-dallasban-kozbejott-a-fajkeveredes/401818/
Nyírfa
@nemkati: Állítólag elutazott a csapatával Dallasba, majd jönnek a hírek. Az MTI mást fog közölni mint a HVG vagy a Szabad Európa.
nemkati
@Nyírfa: Ja, nem azt a linket akartam betenni mégegyszer, hanem azt a beszédet, amit 0rbán itthon mondott a CPAC-on.
www.szabadeuropa.hu/a/meghivtak-orbant-az-amerikai-cpac-konferenciara/31938310.html
nemkati
@Nyírfa: Persze, így van, és akik godolkodás nélkül beájulnak minden szavától, majd szépen be is veszik. Szerencsére az internet mindent megmutat, csak meg kell nézni.
verőce21
@nemkati: Nincs igazad, a jogászok kevés kivétellel mindegyike használja gyakorlatban a "dr." titulust. Csak egy-két jogi végzettségű autókereskedő ismerősömről tudom a környezetemben, hogy elhagyja, mert elég snassz lenne.

De valóban, Orbán pl. nem használja a mindennapi életben, pedig a nagykönyvben, személyiben, stb. dr. van bejegyezve. Én - és a néhai Pesti Tv stábja is -, ritkán megtiszteljük ezentúl is ezzel...! :)
nemkati
@verőce21: Te láttad a személyijét? Rendőr vagy, vagy honnan tudod, mi van benne? Az a jogász használja a dr. titulust, aki ledoktorált. Aki nem, az nem használhat ilyet. 0rbán nem doktorált, ráadásul 1 napot se dolgozott jogászként.
nemkati
@verőce21: Ja és ettől még te nyugodtan nevezheted annak, aminek akarod, doktorminiszterelnökúrnak, vagy dagadt disznónak, bárminek.
karma1
@KisTehen: Tenyleg rohej! Szerintem majd fu alatt megy be, hiszen meg Obama alatt tiltas alatt volt. Nem tudott bemenni az andy vajna se - a timike egy puccos mosdobol lotte a szelfiket az Oscar atadasi galan... Meg osszesen egy disszidens magyar hazasparral tudtak egy szepen megteritett asztalnal uldogelni...:)
karma1
@kereső: 17.58-ra: Na, ismered az orban-fele vegzetet: a trumpnak annyi, ha talizik a puhossal! Utolsonak hivta meg az USA-ba az elnoksege idejen - de el is inditottak trump ellen az impeachment eljarast, - bele is bukott. En mar aggodom is a trumpliert - odamegy a torpe, felall a samlira, ad egy cvikipuszit trumpnak, es az maris mehet a temetobe megvenni a kriptajat!
karma1
@nemkati: Igy van, Aki elvegzi az egyetemet, az diplomat szerez, de az nem egyenlo a doktori disszertacioval, ami egy valasztott tema kidolgozasarol es megvedeserol szol, es ha azt sikerul megvedenie, csak akkor kaphatja meg a doktori cimet. Ezt mi tudjuk, csak verocenek magas ez az info...:)
nemkati
@Nyírfa: A CPAC honlapján (még?) az van, hogy 0rbán az első nap mond beszédet.
NKF
Hülye firkász! Nem elhagyta hanem meghívták az amerikai konzervativ bulira!
Nyírfa
@nemkati: 07.17

Igen, én is megnéztem. Most arra vagyok kíváncsi, mikor jelennek meg információk a kongresszussal kapcsolatban. Egyelőre nem láttam.
Egyébként, ha tartották is magukat az eredeti verzióhoz, amit kétlek, szerintem nem dicsőség Trump és szélsőséges politikusok társaságában mutatkozni, bár Orbánnak mindegy, csak reflektorfényben legyen.
Nekünk, magyaroknak viszont tragédia minden szereplése.

Ha Orbánt nem mozdítja el a saját pártja, ennek az országnak lőttek.
fergeteg
A firkálók szerint ami nem balos az szélsőséges.
Ennyire telik nekik.
volvós
...mostanában sok a lövöldözés az USÁ-ban...lehet hogy kevés a TEK alakulat ott ???
Yoda69
@KisTehen: orban hogy hazudik? Veletlenul?
Ne legyel mar ostobabb mint amilyen vagy. Hazudni csak szant szandekkal lehet. Sot orban meg meg is mondta hogy hazudik, amikor azt mondta ne azt nezzuk amit mond, hanem amit csinal. Ezt leforditom neked, mert nem tudsz szoveget ertelmezni; az amit mond total ellentetje annak amit csinal. Lasd: valasztasok elott megmondta nem lesz rezsi emeles es megszoritas, megemelik a tanarok fizeteset, stb stb. Es latod mi van.
Raadasul orban alattomosan sunyin hazudik, hogy minel tobb penzt tudjon ellopni.
Gyurcsany pedig a hazugsagokkal akart egyszer es mindenkorra leszamolni, ahogy azt az oszodi beszedeben mondta. Azt hogy kiforgatta es megnyirbalta a fideSS a maga hasznara, az is csak azt mutatja mennyire aljas naci part a fideSS
Peller Anikó
@Yoda69: "orrbán a választások előtt megmondta nem lesz rezsi emelés és megszoritás, megemelik a tanárok fizetését, stb. Pedig de.
Órban alattomosan, sunyin hazudik, hogy minél több pénzt tudjon ellopni.
Gyurcsány pedig a hazugságokkal akart egyszer és mindenkorra leszámolni, ahogy azt az öszödi beszédében el is mondta."

Te segghülye tehén, van rezsiemelés? Van. Hazudott a zorbánod? Hazudott. Nem vagy képes felfogni? Nem, mert egy ustoba tehén vagy marha.

Ettól függetlenül a rezsiköltségek sávos emelésével maximálisan egyetértek, már így kellett volna bevezetni, csak akkor egy csomó szavazat elveszett volna, tehát hazudott. De mindig és mindenben hazudik a hatalom megtartása érdekében.

Nem lopnak? Hol a manyup pénztár? Ellopta egy csomó ember összekuporgatott öngondoskodását, megvédte magának, úgy mint már fél magyarországot.
ómió
A CPAC is kíváncsi a polgáriasodás honi alakulására?
kereső
@KisTehen: 700 millió köbméter földgáz beszerzésével bízta meg a kormány Szíjjártó Pétert, azzal, hogy ez kell a biztonságos ellátáshoz. E „különleges földgázkészlet” létrehozására brutális összeget szánnak, az idevágó döntésben 1,85 milliárd euró (740 milliárd forint) keretösszeg szerepel.

A fenti számok alapján:
1057 Ft per köbméter áron seftelnek a putyinnal, ami euróban számolva
2,643 euró per köbméteres árat jelent

A szerbekkel sefteltek egymilliárd köbméternyi gázzal. Nekik
0,5 euró per köbméter áron adták el a gázt, ami forintban számolva
210 forint per köbméteres árnak felel meg úgy, hogy közben a szerbeknél még mindig csak
137 Ft per köbméteres gázár van

Az aljas seftelések lényege:
- a bolond putyin őrült háborújára adott 1,85 milliárd euró
- az EU esetleges energiahordozó-kiviteli tilalmának kijátszása
- a Zorvbán és az ártó petya kézzel-lábbal degeszre tömik a zsebeiket a jutalékokkal és az extraprofittal

Itt a legújabb "lélegeztetőgép biznic"- mit ad isten ezt is orbán jobb-és bal keze öti nyélbe, akit disztpintyként mutogatnak az orosz állami tv-ben. Éppen csak le nem smúrolja lavrovot, a szerelmes pillantásaival.
Méghogy nem lopnak? Nem hazudnak? Te marha, úgy érzem magam, mintha a baloldal nyert volna április harmadikán- mert orbán mindazt megcsinálja, amivel megvádolta az ellent. Csalással nyert- legyen elég ennyi. Illegitim a parlament, és illegitim a kormány a csalás miatt,
CsipkeRózsa
@Nyírfa: 22:01

"Orbán Viktor nyitóbeszédet mond a CPAC konzervatív konferencián"

hirado.hu/kulfold/cikk/2022/08/01/orban-viktor-miniszterelnok-nyitobeszedet-mond-a-cpac-konzervativ-konferencian

Ebből az is kiderült, hogy ":

" magyar miniszterelnök beszédének az a címe, hogy „Mi így harcolunk”. "

Hitler pedig megírta: "Az én harcom"
gina
@KisTehen: Elég példa vagy te rá kis elmebeteg proli kell ennél több, ???
gina
OV t kérték fel, hahahahhahah beszélni nm tud angolul, gondolom a vakok és süketek kérték fel hahahahhahahah
nemkati
@CsipkeRózsa: Ja, felolvassa a könyvét, aminek a címe "Unser Kampf". Az elődje írásait és beszédeit szokta tanulmányozni, elég sokmindent átvett tőle.
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 09:38 A hazudozás szép szóval mellébeszélés. Orbán már kisz titkár kora óta mellébeszél(sőt lehet hogy már régebben!). A legjobban jellemzi valóban a "szélkakas" a kis szemétdombján! Hogy jön ide még mindig Gyurcsány???
Semmi köze már rég a mostani történésekhez! Nem védeni akarom, de őszinte beszéd volt az öszödi beszéd amikor rájött hogy a párttársai átbasszák és elmondta!
O1G ilyet soha nem fog tenni, mert nem tud veszíteni, bár tisztában van vele hogy végighazudta a politikusi pályafutását!
...Persze amikor magában beszél és senki sem hallja azt mondogatja magában: Húúú elkurtam, huuu nagyon elkurtuk...húúú keressünk bűnbakot...HAHAHA
balos
Ott még elhiszik a gecinek,hogy fajtiszta!
nemkati
@Istenakinincsen: Nem túl jó a véleménye ennek az embernek 0rbánról, még ha ő is Trump híve. Az látszik, hogy a világ politikusai egyre jobban átlátnak ezen a ravasz, kétszínínű, félreérthetően (tkp nagyon is egyértelműen) fogalmazó hazug, populista pávatáncoson, bár számunkra, akik kezdettől láttuk milyen rongy ember ez az 0rbán, furcsa, hogy ilyen sokára.
evacica
@gina: Tévedsz, Soros segítségével Oxfordban tanult. Ha nem is szépen de beszél.
Istenakinincsen
@nemkati: Nagyonjó! 0rbán=null(r)bán:))).
Mentségére szól azért, hogy a szabadságát is "munkával" tölti!
nemkati
@Istenakinincsen: Nincs mentség, mivel Kovács Zoltán nemminősítem szóvivő tegnap cáfolta, hogy szabadságon lenne.

index.hu/belfold/2022/08/02/orban-viktor-tusvanyos-szabadegyetem-beszed-amerikai-utazas-szabadsag/
Istenakinincsen
@nemkati: Jaa bocsi ezt nem láttam. Ki tud kiigazodni ebben a zűrzavarban?
...Valahol azt írták, 0rbán fizet hogy beszélhessen(olvashasson:)
nemkati
@Istenakinincsen: Hogy fizetett-e, arról George Landrith, a Frontiers of Freedom elnök-vezérigazgatója beszélt a Hírklikknek. Számlát nem látott ugyan erről, de levezette, hogy miért nagyon valószínű, hogy nemhogy ő kapott volna díjazást a beszédért, hanem szponzorálhatta a CPAC konferenciát, és ezért mondhat holnap, vagy ki tudja már mikor, beszédet.

hirklikk.hu/kozelet/vajon-tenyleg-fizetett-orban-azert-hogy-beszedet-tarthasson-dallasban/401881

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.