A katás adózást megváltoztató törvény eltörlését akarják elérni az országgyűlés fideszes többségével szemben.

A Momentum közleményében jelezte, hogy pártjuk javaslatára az ellenzéki oldal rendkívüli parlamenti ülésnapot kezdeményezett azért, hogy "még a hatálybalépés előtt töröljék el az új katatörvényt és megfelelő társadalmi egyeztetést folytasson le a kormány minden, a társadalmat jelentősen érintő ügyről" – olvasható az atv.hu cikkében.

Rendkívüli ülésnap összehívását kezdeményezi az ellenzék a parlamentben

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Hajnal Miklós momentumos parlamenti képviselő egy sajtótájékoztatón a témával kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy "a katatörvény módosításával egyértelművé vált, hogy a megszorítások kora köszöntött be Magyarországon”, az „elhibázott kormányzásnak az árát” pedig „a magyar emberekkel fizettetnék meg” – idézi a politikust az atv.hu.

Hajnal Miklós szerint az azonnali cselekvésre azért van szükség, mert több százezer magyar család rokkanhat bele a megélhetési válságba.

Forrás: atv.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Orbánnak égető szüksége van a költségvetés bevételi növelésére. (Nincsenek potya EU-s milliárdok, az EU adófizetőktől és remélhetőleg nem is lesznek) Sajnos csak ennyi jutott szükbe, hogy családok el lehetetlenítésével kerüljenek jobb pozícióba!!! Nem erre kaptak felhatalmazást, de ezt teszik. Nagy eredmény lenne az ellenzék részéről és a kormánypártiak részéről is, ha legalább felfüggesztenék mindaddig, amíg szakértők segítségével nem találnak ki más megoldást, mert ez biztosan nem jó!!!
ómió
Szívesebben adóelkerülnének az efftársak továbbra is!?
Yoda69
Sok ertelme nincs a parlamentben politizalni, utcara kell menni az ellenzeknek. Nincs mas ut, mint kozvetlenul beszelni a nephez.
Yoda69
@Shikari: A jegyzokonyv miatt kell, hogy a fideSS elzarkozik minden egyeztetestol, leszarva igy 7 millio magyar embert

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.