Persze csak a magánszemélyeknek, a taxisoknak és a mezőgazdasági gépeknek.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter július 30-án jelentette be, hogy aznap déltől a lakosságon, a taxisokon és a mezőgazdasági erőgépeken kívül mindenkit kizárnak a 480 forintos kedvezményes tankolásból.

Gulyás Gergely válaszolt! Eddig marad a 480 forintos benzinár

Fotó: MTI/Komka Péter

Az ATV most arra volt kíváncsi, a kormány meddig tervezi fenntartani a benzinárstopot. Gulyás Gergely kiemelte: a kormány szeretné, ha nem kellene újabb stratégiai készleteket felszabadítani, de nem tudják, meddig tart a százhalombattai finomító karbantartása.

Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók egész Európában a benzin árát is egekbe emelték, a magyar lakosságot tavaly november közepe óta védi a benzinárstop, amely a kormány legutóbbi döntése alapján október 1-ig van érvényben. Enélkül a benzinért már közel dupláját kellene fizetni. A kormány folyamatosan elemzi az üzemanyagellátási helyzetet és dönt majd az árstopok ügyében

– írta a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) kommunikációs főosztálya az ATV kérdésére, hogy októberig biztosan marad-e a 480 forintos üzemanyag ár a magánszemélyek, taxisok és mezőgazdasági erőgépek esetén.

Forrás: Index.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
@KisTehen: Mármint októberig, mert utána valószínűleg jön az 1000-forintos benzinár, ami még tovább fogja növelni a már most is brutális inflációt!
Szép kilátások!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
...aztán majd jön a péntek (októberig még lesz néhány) 11 óra, és 12-re minden megváltozik.
kormanyos63
@KisTehen: Mármint októberig, mert utána valószínűleg jön az 1000-forintos benzinár, ami még tovább fogja növelni a már most is brutális inflációt!
Szép kilátások!
Gazella
A világon sehol nincs árstop csak nálunk!!
Megszivjuk rendesen ennek a levét! De a narancs birkák is!!
Dr. Proktor
@KisTehen: Ti örüljetek mert ti választottátok a balfékek kormányát...
Bár, ami igaz az igaz - a lopáshoz, akarom mondani a közpénz magánosításához, értenek.
Ftomi
Ezt a rezsis rizsát soha nem szabadott volna elkezdeni!
Inkább a dolgozók fizetésének emelését kellett volna szorgalmazni!
Ja!
A sajátjukat szépen megemelték! Lesz elég a rezsire IGAZ!

De!
A NÉP a hibás mert még MINDIG megtűri őket és fizetik a semmire a semmirekellőket!
ómió
Maki efftárs már rég megszüntette volna!
Apfelbaum
Szeptember 1. Sajnos változott a helyzet,1.4 millió migráns közeleg, farhát hiánycikk lett és a Tesco olcsó tej akciós terméket készlet hiány miatt törölték,így mai naptól megszűnt az ársapka a kutaknál
Baker
"Nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy!"
Néro2
Ha nem szétloptátok meg szétszórtátok volna az Ország pénzét a közmunkás is röhögve tankolna 700 forintért. Menjetek már el a bús büdös 3,14-be. Mindenhez IS hülye kretén semmirekellő tolvaj banda vagytok.
volvós
Sehol az EU ban nincs 2 fajta ár a benzinkutaknál, a diszkrimináció kialakult hazánkban. Nem lenne káosz ha egységesen MINDEN benzinkutnál egységes volna az ár beleértve a fekete taxisokat is...
Eladott Ország
A benzinársapka megszüntetése után jöhet a 30%-ot meghaladó infláció, amiben szintén a "legjobbak" leszünk Európában. 30 év gengszterváltás után újra énekelhetjük, hogy "ez a harc lesz a végső..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.