Persze csak a magánszemélyeknek, a taxisoknak és a mezőgazdasági gépeknek.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter július 30-án jelentette be, hogy aznap déltől a lakosságon, a taxisokon és a mezőgazdasági erőgépeken kívül mindenkit kizárnak a 480 forintos kedvezményes tankolásból.

Gulyás Gergely válaszolt! Eddig marad a 480 forintos benzinár

Fotó: MTI/Komka Péter

Az ATV most arra volt kíváncsi, a kormány meddig tervezi fenntartani a benzinárstopot. Gulyás Gergely kiemelte: a kormány szeretné, ha nem kellene újabb stratégiai készleteket felszabadítani, de nem tudják, meddig tart a százhalombattai finomító karbantartása.

Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók egész Európában a benzin árát is egekbe emelték, a magyar lakosságot tavaly november közepe óta védi a benzinárstop, amely a kormány legutóbbi döntése alapján október 1-ig van érvényben. Enélkül a benzinért már közel dupláját kellene fizetni. A kormány folyamatosan elemzi az üzemanyagellátási helyzetet és dönt majd az árstopok ügyében

– írta a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) kommunikációs főosztálya az ATV kérdésére, hogy októberig biztosan marad-e a 480 forintos üzemanyag ár a magánszemélyek, taxisok és mezőgazdasági erőgépek esetén.

Forrás: Index.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
@KisTehen: Mármint októberig, mert utána valószínűleg jön az 1000-forintos benzinár, ami még tovább fogja növelni a már most is brutális inflációt!
Szép kilátások!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Maki efftárs már rég megszüntette volna!
Apfelbaum
Szeptember 1. Sajnos változott a helyzet,1.4 millió migráns közeleg, farhát hiánycikk lett és a Tesco olcsó tej akciós terméket készlet hiány miatt törölték,így mai naptól megszűnt az ársapka a kutaknál
Baker
"Nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy!"
Néro2
Ha nem szétloptátok meg szétszórtátok volna az Ország pénzét a közmunkás is röhögve tankolna 700 forintért. Menjetek már el a bús büdös 3,14-be. Mindenhez IS hülye kretén semmirekellő tolvaj banda vagytok.
volvós
Sehol az EU ban nincs 2 fajta ár a benzinkutaknál, a diszkrimináció kialakult hazánkban. Nem lenne káosz ha egységesen MINDEN benzinkutnál egységes volna az ár beleértve a fekete taxisokat is...
Eladott Ország
A benzinársapka megszüntetése után jöhet a 30%-ot meghaladó infláció, amiben szintén a "legjobbak" leszünk Európában. 30 év gengszterváltás után újra énekelhetjük, hogy "ez a harc lesz a végső..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.