Ha már az Egyesült Államokban tartózkodik a magyar miniszterelnök, természetesen szakított időt arra is, hogy összefusson nagy példaképével.

Orbán Viktor Trumppal találkozott, ezt üzenik a világnak
Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor és Donald Trump közös fotón üzeni a világnak:

Szövetségben a békéért!

Orbán Viktor miniszterelnök kedden megbeszélést folytatott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A találkozóra a volt elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán került sor; a megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke valamint Susie Wiles, a Save America igazgatója, Brian Jack tanácsadó és Taylor Budowich, a Save America kommunikációs igazgatója.

De mit keres ott?

Orbán Viktor azért utazott az Egyesült Államokba, hogy részt vegyen az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, a CPAC-en, és kétoldalú találkozókat is bonyolítson – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn. A delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója és Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke is.

Orbán Viktort az egyik nyitóbeszéd megtartására kérték fel a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az amerikai CPAC-en (Conservative Political Action Conference).

A CPAC 1974-ben alapított konzervatív politikai dzsembori, melyet az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) rendez meg; s a közel fél évszázados története során az ACU legnépszerűbb, több tízezer konzervatívot megmozgató eseményévé nőtte ki magát.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Horizont: De mi bajod pl. Kadirovval...?
Nem iszik, s példás két lányos családapa. Nem pedig pedo- és zoofil féreg mint Rutte. Nem is kretén Boris Johnson. Nem is buzi, narkós köcsög jenki ügynök Zelinszkij.
Nem is idióta mikiegér ügynöke, népe árulója Scholz.
Kadirov szereti népét és szolgálja. Nem kihasználja s elárulja, mint a nyugati korcsok...!
verőce21
@csak úgy...: Ki nem szar le téged, fogyatékos...?
verőce21
@Horizont: Lehet Z. csak narkós, tűsarkús, farokzongorista..., de tartsatok össze...!
ómió
A neobolsi vén szenil amúgy is csak a virtualitással parolázik!
csak úgy....
@Horizont: mióta fölcsapott putyin gárdistának , teljesen elment @verőce21: maradék esze! :)
kereső
@sgl: Magát a rendezvényt kellett ahhoz támogatni!!!, hogy meghivott előadó legyen- na, de ezek is csak úgy és annyira "kozervativok", mint orbán., steve bannonal az élen. "Világ fasisztái egyesüljetek"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.