Az MTI-hez eljuttatott közleményben a politikus azt írja: "Tartozom a magyar közvéleménynek, a tragikus és elfogadhatatlan körülmények között elhunyt Marian Cozma emlékének és gyászolóinak azzal, hogy elnézést kérek, amiért egy televízió műsorban félreérthetően fogalmaztam. Nem állt szándékomban Marian Cozma emlékét megsérteni".

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maxentius
Kedves Lévai Katalin!
Talán megalapozottan tételezem fel Önről, hogy egy művelt, korrekt gondolkodásmóddal is megáldott hölgy, aki nem meggyőződésből, hanem valamilyen általunk nem ismert érdekből polírozza ki a cigányság szaros valagát. Ha ez így van, - márpedig erősen hajlok arra, hogy igen, - akkor többet ne hordjon itt össze címeres sületlenségeket, mert a reakciók mindezekre, - láthatja fentebb, - Önt úgy beledöngölik a sárga agyagba, hogy akár keresztfát is tűzhetnek föléje.
Tiszta szívből remélem, hogy előbb-utóbb észhez fog térni és vagy hangot ad megváltozott, - kénytelen lesz, - véleményének, vagy ha erre nem képes, akkor legalább hallgatni fog, mint penészes szar a pincében.
A TÉNYEK MAKACS DOLGOK!!!!!!!!!!!!
Diamont Frost
Remélem Mohácsi kisasszony "bocsánatkérése" legalább olyan hangos és sok-fórumú lesz,mint a vádaskodásai!
----VAN miért mea-culpáznia ....Szégyellje magát.....
---És máskor: mielőtt gyalázkodna, vádaskodna.. jó lenne a TÉNYEKET ----NEM figyelmen kivül hagyni!
charlie
Vajon miért nem jön vissza soha válaszolni?

beböfög valahova valamit, oszt annyi.

Az eddigi meghívottak, legalább válaszoltak.
tunde04
most nem ér rá válaszolni. főzi a sonkát, festi a tojást, h holnap megtudja kínálni flóriánt.Meg annak a Líviának a férjét aki biztosítási csalás miatt felgyújtotta a saját házát, h cigányüldözésről tudjon beszélni.Meghát gondolom csomagot is fog vinni a börtönbe azoknak akik agyonverték a tanár urat.

Mindenkinek Kellemes Húsvétot! Lévai kisasszonynak is!
adsl70
nem er ra valaszoni mert frissiban a szomszedjaba koltozott cigancsaladdal haboruzik akik repteben raboltak es eroszakoltak meg es meg fel is jelenit Vikinel " ciganyozas" miatt ... :-D tudom paraszt vok :-D :-P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.