Szerinte sokban hasonlítanak egymásra a volt amerikai elnökkel.

Orbán Viktor az Egyesült Államokban van egy ottani republikánus rendezvényen (CPAP), ahol fel is szólal, de emellett találkozott Donald Trump volt amerikai elnökkel.

A 24.hu cikke szerint a látogatásról szerdán reggel kikerült egy videó is a magyar miniszterelnök Facebook-oldalára, amelyben Orbán fontos szövetségesének nevezte a volt amerikai elnököt. 

Orbán Viktor Trumppal találkozott, akinek bízik a visszatérésében – videó

Fotó: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

Orbán szerint több mindenben is hasonlítanak egymásra Trumppal, például hogy mindketten elkötelezettek az illegális migráció elleni küzdelem, az alacsony adók és a béke mellett. A magyar miniszterelnök szerint abban is egyetértettek Trumppal, hogy a háborús infláció és a háborús gazdasági válság egyetlen ellenszere a béke. 

Békét viszont csak erős vezetők tudnak teremteni, ezért nekünk itt, Ukrajna szomszédságában az az érdekünk, hogy az Egyesült Államok erős legyen. Trump elnök urat jól ismerjük, tiszteli és becsüli a magyarokat. Jó volt az együttműködésünk a múltban, ezért remélhetjük, hogy jó lesz majd a jövőben is

 – magyarázta Orbán a videóban, és sok sikert kívánt a volt elnöknek, aki nem zárta ki, hogy újraindul az elnökségért és 2024-ben visszaszerzi Joe Bidentől a Fehér Házat.

A cikk szerint Trump a bedminsteri birtokán fogadta Orbánt, valamint Szijjártó Péter külügyminisztert, Orbán Balázst (miniszterelnök politikai igazgatója), Németh Zsoltot (országgyűlés külügyi bizottságának elnöke), valamint ott volt a találkozón még Susie Wiles, a Save America igazgatója, Brian Jack tanácsadó és Taylor Budowich, a Save Americva kommunikációs igazgatója is. 

A találkozóval Trump is elégedett volt, a Mandiner vette észre, hogy közösségi oldalán a volt amerikai elnök arról számolt be, hogy nagyszerű időt töltött barátjával, Orbán Viktorral, akinek az áprilisi győzelmét is megünnepelték.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

117
MTV-székház ostrom - Capitolium ostrom

És mit néz a viselkedni már megint nem tudó kisgömböc?
Hüvelykujjméregetés? Kié a nagyobb?
Stan és Pan

Trump is kezd múmiásodni. Annyira természetellenes a fehér szabályos fogsor egy kívül-belül rohadó ember szájában.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
az ilyen faxikat a politika közelében sem szabadna engedni!
miért kötelezö a soföröknek a diliteszt és a politikusoknak miért nem?
rokker33
@csak úgy...: melyik elnökünk ápolt ilyen jó kapcsolatot az usa elnökével ezelőtt? Nem rémlik hogy akár Medgyessy, akár Gyurcsány,de még Bajnai sem.És ne mondja senki, hogy Orbán csak Oroszország felé kacsingat,mert ez nem igaz! A múmiával nyilván nem tárgyal, mert őt sem érdekli Magyarország és mindenki tudja,hogy csak egy báb!
csak úgy....
@rokker33: trampli már nem elnök! a másik,hogy ne untass...
NKF
rokker 33 veled vagyok! A balfácánok meg kapják be!
balos
@NKF: Neved alapján jól állsz a fideSSes seggben!Ja a fácánokat a szemét barátod lövi halomra,mert még emberrel nem találkozott köztetek!
117
MTV-székház ostrom - Capitolium ostrom

És mit néz a viselkedni már megint nem tudó kisgömböc?
Hüvelykujjméregetés? Kié a nagyobb?
Stan és Pan

Trump is kezd múmiásodni. Annyira természetellenes a fehér szabályos fogsor egy kívül-belül rohadó ember szájában.
csak úgy....
este trampli azt írhatta a naplójába, ma másodszor találkoztam a cuki,volt kisz titkár barátommal,aki már libsi is volt! :)
Apfelbaum
Szóljon már valaki ennek a faxparaszt orsósnak, hogy nem a trumpli az elnök,nem is lesz többé és mi a szjbbszttkrvnydrt baxott már el megint ennyi közpénzt egy jelentéktelen senkire...
Jut eszembe a bécsi Fecó ahol egy éjszakára kibéreltek neki egy lakosztályt 2.6 millió FT volt, hogy szakadt volna bele az anyjába ez a büdös szélhámos annó...
UI: a szálloda portasa már jelezte,hogy nincs meg az ezüst étkészlet és a monogrammos fürdő köppeny is leltár hiány lett mikor orsós távozott...
Giovanni Alba
@csak úgy...: ma, 08:30
Azért kell a sofőröknek a diliteszt, és azért nem kell a politikusoknak, mert a szabályokat a politikusok írják.
csak úgy....
@Giovanni Alba: -dili teszt nélkül! ez ,sajnos meg is látszik,azokon a fránya szabályokon...
libellle
@ómió: Igen, minden orbán imádo, de csak ök.
libellle
@rokker33: Ja trampli pedig senki, esetleg a börtön kapujában állo. orbán még mindig nem tudja, hogy az USA-nak másik elnöke van.
libellle
@Maccska: Na és , de defintiv nem örült donald duck trampli. Már örülnek a börtönben, és már nagyon várják, reméljük nem hiába. Jo nagy kövér hatsoja van.
libellle
Magyarország koporsójába viktorka bekalapálta az utolso szöget. Azt gondolja ha ö bukik akkor magával rántja a mocsok pocsolyába Magyarországot is. Nem volt elég a posványosi duma.
evacica
Zsák a foltját! Madarat tollárólembert barátjáról! A Két félnótás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.