A Jobbik volt elnöke állítólag 80 millió forintot próbált kivenni a párt kasszájából.

Jakab Péter ügye a rendőrség asztalán landolt – Hivatali visszaélés és hűtlen kezelés gyanújával jelentették fel a volt Jobbik-elnököt

Fotó: Facebook

Hivatali visszaélés és hűtlen kezelés gyanúja miatt indíthat nyomozást Jakab Péter ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) – állítja a Mediaworks Hírcentruma nyomán a kormánypárti Magyar Nemzet, amelyet a Népszava idéz.

Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szóvivője közölte, a BRFK-ra helyezték át azt a feljelentést, amit még Tényi István tett meg az ügyben.

Ő azt követően fordult a hatósághoz, hogy a Magyar Nemzet egy korábbi cikkében azt állította, hogy Jakab körülbelül 80 millió forintot igyekezett kivenni a Jobbik pártkasszájából néhány nappal azelőtt, hogy leváltották frakcióvezetői posztjáról.

Címlapkép: Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Nem a jobbik jelentette fel hanem a Tényi aki a fidesz állandó feljelentője.
kisfalud
Nyilván hitelesebb forrásra nincs is szükség mint a Mediaworks Hírcentruma. Ez a Tényi pedig valóságos kincs lett volna egykor a Horthy rendszerben, és örömmel átvették volna onnan Rákosiék is ezt a nagy elvhűséggel és ügybuzgalommal rendelkező fazont.
ómió
Ilyen sokba "fájt" a parizer? Ez a rohadt világinfláció!!
balos
@Tonyróma: Basszátok meg!A milliárdókat sibolókat ejtik és védik!Ezt az egész szart köszönhetjük a rendszarváltóknak!Lehet a fideSSes jobbágyoknak csámcsogni,hogy a kitartóik dolgoznak!
Tonyróma
@balos: Ember mit basszunk meg?Elolvasta egyáltalán mit írtam,feltudta fogni?
balos
@Tonyróma: Képzeld vak vagyok és brailét olvasok!Veled ellentétben leszarom a jakabot is,meg a többi jobbra tartó fazont!Ja a nevem 1222 től eredeztethető,de már unom,hogy a faj-agyarok miket állítanak magukról!Embernek lenni kicsit nehezebb,mint állatnak,mint a példád mutatja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.