Új menedzsmentje lett a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nek, aminek a tulajdonosi jogait most már Lázár János minisztériuma, az Építési és Beruházási Minisztérium gyakorolja.

Visszatér az egykori miniszter: "Laci néni" lesz a Magyar Közút felügyelőbizottsági elnöke

Németh Lászlóné, a Miniszterelnökség nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkára a magyar államnak és az EBRD-nek az Erste Bank Hungaryban 15-15 százalékos tulajdonszerezésének ünnepélyes aláírásán a Nemzetgazdasági Minisztériumban 2016. június 20-án. A magyar állam a részesedésért 38,9 milliárd forintot fizet. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Felügyelőbizottság elnöke Németh Lászlóné lesz, azaz Laci néni, avagy Németh Zsuzsa, akit annak idején mindenki úgy könyvelt el, mint Simicska Lajos emberét.

Németh a második Orbán-kormányban nemzeti fejlesztési miniszter volt – ekkoriban Orbán Viktorral kettesben döntött a közbeszerzésekről –, a harmadikban pedig nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és postaügyekért felelős államtitkár volt, szintén Lázár János alatt. 2016-ban nyugdíjba vonult, de 2018-ban a nemzeti dohányboltok koncessziós szerződéseit kezelő ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. felügyelőbizottságának elnöke is lett.

Címlapkép: Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás: telex.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
ja ha a rezsire kevés a pénzed keress többet ??
hát mentőövet dobtak szegény éhező Laci-nénénknek? többi meg na erről szól senkit nem hagyunk az út szélén nem ám BELELÖKITEK az árokba kösz viktor majd megnövök meghálálom
Toller Béla
Ott van pénz, odamegyünk, nem iugaz ? MInden tehetségtelen szájtáti bunkó elvárja a rendszertől, hogy ki legyen bélelve a pénztárcája ! A feltétlen hűségért cserébe.
Nyírfa
Ő az, aki érettségivel lett miniszter. :)
De hát a tehetség utat tör magának! :D

Szerintem már nem tudjuk eltartani a saját lábunkon álló fideszt, Európa meg nem is akarja, úgyhogy csak történik végre valami.
ómió
A lopótök efftársak meg csak várjanak a sorukra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.