A fogyasztóvédelmi vizsgálatról kérdezték az illetékeseket, de nem válaszoltak semmit.

Semmit nem árul el a kormány arról, hol tart a Ryanair ellen indított vizsgálat

Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

A hvg.hu arról érdeklődött még múlt héten az Igazságügyi Minisztériumnál (IM), hogy hol tart a Ryanair ellen indított soron kívüli fogyasztóvédelmi vizsgálat.

Ryanair ellen még június végén indított hatósági vizsgálatot az Igazságügyi Minisztérium, miután a vállalatról az extraprofit-különadó áthárításával kapcsolatos bejelentések érkeztek.

Az Igazságügyi Mnisztérium még júniusban közölte a soron kívüli fogyasztóvédelmi vizsgálatról, hogy „az előreláthatóan a nyári időszakban folyamatosan tart majd. A fogyasztóvédelmi bírság összege a fogyasztók széles körének vagyoni hátrányt okozó jogsértés esetén 2 milliárd forintig is terjedhet”.

A minisztérium nem válaszolt a lap kérdésére. 

Forrás: hvg.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
A Ryanair kiröhögte őket.
Szarnak erre a hazug, tolvaj, náci csürhére.
Néro2
Folyamatban lévő ügyről...
Idióták. Hatszor.
Birkának meg elég volt , hogy a képükbe fingották a Nagy Nemzety Védelem varázs szavát , és boldogan bégetnek kifizetve egy teljesen felesleges vizsgálat minden költségét esetleg a Nemzetközi Bíróság ítélete után. Ennek az állatkerten lehet van rá pénze de szeretném ha az enyémet nem baxnák el rá. Fityma barmok fizessenek ilyet a saját zsebükből.
jesz
hol tart? Sehol! És nem is fog! A rájener valamivel megfogta a kormány tökét, és kegyetlenül szorítja...
amortizáltok
egyszerü magyarázat tán a reklamációjukra választ sem kaptak, vagy olyat inkább hogy jobb ha nem publikus, 30 évre titkositoták a választ is. itt már akármi is egy NAGY semmi.
drrotf
Biztos rájöttek a nagy okosok arra, hogy erre a cégre nem vonatkozik az extra különadó, mert nem hogy extraprofitjuk, de hasznuk se volt azokban az években amelyeket a kormány a jogszabály megalkotásakor figyelembe vett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.